Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Re: Неуписуема радост на "Лаута" -500 фена посрещнаха Коко Динев

Мнениеот локофанатик » 23 дек 2009 19:23

Слушай, моето момче... Ако не си разбрал къде пишеш е твой проблем... Думи като "циганин" си ги спестявай тук... Никой не те е канил тук, така, че си мери думите... Като не ти отърва - заминавай от форума ни... Ние можем да си говорим ТУК каквото си искаме и не си ти човека, който ще ни обижда... Сега ми е кеф и затова злобата ти минава покрай мен... Злобейте колкото си искате, псувайте ни, обиждайте ни - в момента не ми пука.... Затова си заслужавате Митко, щото сте дребни душици...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 19:31

локофанатик написа:Слушай, моето момче... Ако не си разбрал къде пишеш е твой проблем... Думи като "циганин" си ги спестявай тук... Никой не те е канил тук, така, че си мери думите... Като не ти отърва - заминавай от форума ни... Ние можем да си говорим ТУК каквото си искаме и не си ти човека, който ще ни обижда... Сега ми е кеф и затова злобата ти минава покрай мен... Злобейте колкото си искате, псувайте ни, обиждайте ни - в момента не ми пука.... Затова си заслужавате Митко, щото сте дребни душици...

Хм,ако визираш мен...не виждам къде съм ви обидил,дори напротив-пуснах тема за сделката и ви поздравих.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 23 дек 2009 19:34

Alternative написа:Пише се Пловдив с голяма буква циганино!

Това твое ли е? Не става така...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 19:40

локофанатик написа:
Alternative написа:Пише се Пловдив с голяма буква циганино!

Това твое ли е? Не става така...

Ами върнах му думите-"Жълти"ц...ни и написа пловдив с малка буква.Просто го поправих-заслужи си го.Не виждам какво целиш с това дребно заяждане.Видя ли другата тема?Успех.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 23 дек 2009 19:48

Няма да споря с теб... Не струва... "Не сме били 500, ама от теб да мине"... Не става така, повярвай ми... Може да сме били трима и да са писали 3003-ма... Това не ме вълнува... Но явно теб - да! Там е разликата...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 дек 2009 19:51

локофанатик написа:Няма да споря с теб... Не струва... "Не сме били 500, ама от теб да мине"... Не става така, повярвай ми... Може да сме били трима и да са писали 3003-ма... Това не ме вълнува... Но явно теб - да! Там е разликата...

Човек стегни се малко.Не съм влагал злоба в думите си...имай малко усет за нещата.Дано ви спаси от изпадане новото ръководство.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 23 дек 2009 19:52

Честито момчета. Радвам се искрено за вас. Дано този човек да оправдае голямото доверие и надежди които му възлагате.

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 23 дек 2009 19:57

Alternative написа:
локофанатик написа:Няма да споря с теб... Не струва... "Не сме били 500, ама от теб да мине"... Не става така, повярвай ми... Може да сме били трима и да са писали 3003-ма... Това не ме вълнува... Но явно теб - да! Там е разликата...

Човек стегни се малко.Не съм влагал злоба в думите си...имай малко усет за нещата.Дано ви спаси от изпадане новото ръководство.

Не искам да ни спасява от изпадане... Ако е писано да минем през чистилището, ще минем... По-важното е, че има ПРОМЯНА... Времето ще покаже за добро или за лошо...

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 23 дек 2009 20:15

Наздраве пичове.....сега си пия мастичката и се кефя.Ей голям камък ни падна.Такова густо на душата скоро не е било.
На първата тренировка ще полудеем здраво. Мошно факли, бомби, ленти. Абе яка работа.
Пак ще има за какво да се живе е!
Наздраве.......да живе е ЛОКО ПЛОВДИВ!
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 23 дек 2009 20:25

Ей това е да си фен на любимия си отбор. Поздрави от Зара.
Дано и при нас се оправят нещата има надежди да се случи много скоро.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

Върни се в “Локо Пловдив”