Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Achtung_Juden

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот Achtung_Juden » 11 юни 2015 10:57

КЗЛиценза на ЦСКА? :roll:
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 юни 2015 11:04

BRF написа:
Popokatepetal написа:
BRF написа:
Popokatepetal написа:
Ако теб като цесекар, не те е срам от начина, по който се слагате на гореописания човек....ебем ти и развитието, с което се гордееш.

Аз като цяло се гордея с постъпките си в живота!
Колкото до ситуацията в България и българския футбол,то нямам думи!Не искам да се дават пари на бенжалюновци,за сметка на младите българчета и стадионите в България!Както и бих предпочел следващия ви собственик(който и да е той) да не дава пари на батков,а да ги инвестира в школа и стадион!Ама кой ме пита мен?
Иначе Васконти ти е написал достатъчно красноречиво едно ваше действие!Срам ли те е от него или тогава така е било?

В безсилието си да оправдаете недостойната си постъпка, се опитвате в типичния си стил да обърнете разговора в посока Левски. Няма проблем, отговарям ти веднага. Виковете срещу ББ бяха инициирани и изпълнени от София Запад на един мач срещу Лудогорец. Нито аз, нито 90% от левскарите могат да ти отговорят от какво бяха продиктувани. Имайки предвид с какви неща се занимават тарторите там, вероятно е било по нареждане на тоя който ги покровителства и им дърпа конците. Това е само предположение. Нямам идея. Аз, както и 99% от левскарите никога не сме скандирали каквото и да било по отношение на ББ. Нито хубаво, нито лошо.Така, че не виждам от какво трябва да ме е срам. Не така обаче стояха нещата при вас по времето на Череп...ъъъъ г-н Божков. Това беше цяла кампания. Той чак ви затвори сектора. Така че да ми слагаш знак за равенство между вашето отношение към говедото Божков и нашето към ББ е повече от смешно и както вече казах жалък опит да оправдаете сегашното си навеждане.

Както ти нямаш отношение към ББ,така и аз не съм викал срещу Черепа!Така,че да ми вменяваш вина е чисто милиционерска дейност,явно не можеш избяга от същността си!Иначе нищо не обръщам към вашето ФК за него бих казал само КЗл!

Обидите започват там, където свършват аргументите. Имах друго мнение за теб но....
То и за Бербатов не съм срещнал още цесекар да си признае, че го е псувал докато беше при вас. От къде ехтеше мощно онова "Бербатов курво", чуто от цяла България, остава загадка. Така е сега и с Божков. Който и да питам, все вика, че никога не бил срещу него, разбираш ли.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 11:13

Popokatepetal написа:
Обидите започват там, където свършват аргументите. Имах друго мнение за теб но....
То и за Бербатов не съм срещнал още цесекар да си признае, че го е псувал докато беше при вас. От къде ехтеше мощно онова "Бербатов курво", чуто от цяла България, остава загадка. Така е сега и с Божков. Който и да питам, все вика, че никога не бил срещу него, разбираш ли.

Ето,аз ще ти кажа!Бях срещу Орманджиев!Тогава Дуцето поведе тази война и ние го следвахме!Какво е целял-не знам!Знам ,че бях и със 7,8 години по-малък и разсъждавах по различен начин!
Това за мнението за мене,айде стига!КЗл си е КЗл,все едно да не си ни обиждал ти тук или пък на стадиона с вашите си там рефрени!Дайте да не се правим на големи моралисти,то от това лицемерие и глупота,държавата ни загива и такива като Божков,Батков,Пеевски,Доган и т. нт. си развяват коня!
Това е просто игра,която искам да ми носи наслада!Писна ми някакви си никакъвци да го управляват и да го точат,да го дискредитират!Същото което направиха титан,може да го направи и Божков сега!От къде да знам!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 11 юни 2015 11:17

Кажи си го - искаш титлички и евроуспехи, не те ебе, че ще станеш фен на Литекс. Щото реално това, че ще прекръстят Литекс на ЦСКА не означава нищо. Ти ако се прекръстиш на комшията ти Гошо ще се казваш Гошо, ама до там. Пак ще си си Киро.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 11:25

Achtung_Juden написа:Кажи си го - искаш титлички и евроуспехи, не те ебе, че ще станеш фен на Литекс. Щото реално това, че ще прекръстят Литекс на ЦСКА не означава нищо. Ти ако се прекръстиш на комшията ти Гошо ще се казваш Гошо, ама до там. Пак ще си си Киро.

Някъде да съм споменавал,че бих подкрепил този отбор???От повече от 15 години следвам отбора навсякъде и да ЕКТ ми липсват,титлите също!Това лошо ли е?Не е ли това целта на състезанието-да си първи?За мене е това и трябва винаги да се следва!Това е същността на ЦСКА,да се борим винаги за победа,да сме за пример на другите,да сме номер 1 във всяко отношение!
Искам нормален клуб!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 11 юни 2015 11:28

Като искаш нормален клуб се преориентирай към Разград. Твоя клуб отива в небитието(ако не си разбрал) и вие нататък ставате фенове на Литекс. А щом ви харесва да сте от Литекс - ваше право, никой не може да ви го отнеме.
Лично на моя отбор ако се случи такова нещо аз няма да го заменя с друг, па ми е все през оная работа, че мога да си припозная Лудогорец примерно и ще има титлички и купички.
Въпрос на чест.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 11 юни 2015 11:30

Achtung_Juden написа:Като искаш нормален клуб се преориентирай към Разград. Твоя клуб отива в небитието(ако не си разбрал) и вие нататък ставате фенове на Литекс. А щом ви харесва да сте от Литекс - ваше право, никой не може да ви го отнеме.
Лично на моя отбор ако се случи такова нещо аз няма да го заменя с друг, па ми е все през оная работа, че мога да си припозная Лудогорец примерно и ще има титлички и купички.
Въпрос на чест.

Това глупости си изписал,че не ми остава друго освен да те игнорирам!

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 11 юни 2015 11:31

BRF написа:
Popokatepetal написа:

Ето,аз ще ти кажа!Бях срещу Орманджиев!Тогава Дуцето поведе тази война и ние го следвахме!Какво е целял-не знам!Знам ,че бях и със 7,8 години по-малък и разсъждавах по различен начин!
Това за мнението за мене,айде стига!КЗл си е КЗл,все едно да не си ни обиждал ти тук или пък на стадиона с вашите си там рефрени!Дайте да не се правим на големи моралисти,то от това лицемерие и глупота,държавата ни загива и такива като Божков,Батков,Пеевски,Доган и т. нт. си развяват коня!
Това е просто игра,която искам да ми носи наслада!Писна ми някакви си никакъвци да го управляват и да го точат,да го дискредитират!Същото което направиха титан,може да го направи и Божков сега!От къде да знам!

Не КЗЛ, а частта с милиционетската ми същност ме разочарова в коментара ти.
Причината поради, която ви копирах коментара на Георги Атанасов беше за да видите какъв лицемер и долнопробен манипулатор се явява един от стожерите на "червената идея". Човек, който години наред лъжеше и демагогстваше, определяйки посокота на мислене и действия на една никак не малка част от вашите фенове. И сега това лайно пак е на първа линия и огромна част от запалянковците пак са зад него.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 11 юни 2015 11:33

ГА надуши келепира и бързо се появи от дупката си. Дали Божков е забравил как същият този плазмодий го плюеше?

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 юни 2015 11:33

BRF написа:Някъде да съм споменавал,че бих подкрепил този отбор???От повече от 15 години следвам отбора навсякъде и да ЕКТ ми липсват,титлите също!Това лошо ли е?Не е ли това целта на състезанието-да си първи?За мене е това и трябва винаги да се следва!Това е същността на ЦСКА,да се борим винаги за победа,да сме за пример на другите,да сме номер 1 във всяко отношение!
Искам нормален клуб!

Болна работа, чуек :oops:
Изображение

Върни се в “Архив”