Бивши юноши, играчи и треньори на Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: Бивши юноши и играчи на Черно море
Усетили са го тоя физкултурник! Как ме е яд само, през гърба се пукам от яд, че цели 5 години бачи Кольовия пост беше поверяван на откровени физкултурници - единия провали почти спечелена Купа, другия - спечелено евроучастие и 4-то място....третия едва не изпадна от А група с тоя отбор, който взе Купата на България после! Ах ах ах....да мога да върна 2009 г., с една тояга отивам на Тича и всеки, който искаше физкултурници за треньори - по тиквата бой, здраво пердах! Като тоя капацитета малоумници ще се изказват за ДОКАЗАН треньор, стола му ще клатят пууууууу как ме е яд, ще пусна виде как бачи шиба Тройчо Троев и облича адмиралското сако, да се успокоя 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Усетили са го тоя физкултурник! Как ме е яд само, през гърба се пукам от яд, че цели 5 години бачи Кольовия пост беше поверяван на откровени физкултурници - единия провали почти спечелена Купа, другия - спечелено евроучастие и 4-то място....третия едва не изпадна от А група с тоя отбор, който взе Купата на България после! Ах ах ах....да мога да върна 2009 г., с една тояга отивам на Тича и всеки, който искаше физкултурници за треньори - по тиквата бой, здраво пердах! Като тоя капацитета малоумници ще се изказват за ДОКАЗАН треньор, стола му ще клатят пууууууу как ме е яд, ще пусна виде как бачи шиба Тройчо Троев и облича адмиралското сако, да се успокоя
Я се поспри малко! Не аз измислих прякора СЪР на поредния физкултурник! Кольо в предишното си участие беше се изчерпал отвсякъде. Сега не знам от къде му дойде тази сила и увереност, но си е Nо 1 в България.
Що се отнася за Станков - да ходи да сади пипера, че за друго не става!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Ти пък какво искаш? Да се отчая съвсем ли? Поне това СЪР стигна до всички медии, още му седи прякора "варненския Фъргюсън"
. Не знам колко се е изчерпал, изгониха го заради Х с Берое в Стара Загора....Приемам, изчерпан, ама да дойде нормален треньор, Херо, нещо такова, а Прическата ?! тоя никога не е бил нещо повече от носача на конусите за загрявките, какво изчерпване, какви 5 лева? Същия като Луканов, дето с Капацитет-а си говорят за нови попълнения и Кольо ги режел...много ясно, акъл от физкултурници никой не ще 
Последна промяна от ShooterMan на 08 юни 2015 20:46, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Ти пък какво искаш? Да се отчая съвсем ли? Поне това СЪР стигна до всички медии, още му седи прякора "варненския Фъргюсън". Не знам колко се е изчерпал, изгониха го заради Х с Берое в Стара Загора....
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Росен Колев отказа на Монтана
Бившият младежки национал Росен Колев, който разтрогна с „Ботев“ (Пловдив) и в момента е свободен агент, е отказал предложението на Монтана да се завърне в клуба от „Огоста“, научи БЛИЦ.
24-годишният защитник беше част от Монтана през миналото лято, но преди началото на сезона беше трансфериран при „канарчетата“. Той е отклонил офертата на новака в „А“ група, тъй като е изразил желание да продължи кариерата си в чужбина.
Според информация на БЛИЦ Колев в продължение на четири дни е бил в проби в Германия. Той е участвал в двустранна игра на новака в Трета лига Магдебург, както и в контрола на сателитен отбор на Динамо (Дрезден). До края на седмицата бранителят очаква отговорите на двата немски клуба.
Много насериозно се взе това момче. Вместо да се върне в Монтана, да играе в А група най-вероятно като титуляр, с добър треньор и спортен директор, които го познават и вярват в него, отива да гони дивото в долните немски дивизии. 13 мача за 2 пълни сезона, откак ни напусна. Удивително е "развитието" на някои (повечето) бивши наши футболисти.
Даниел Младенов е напуснал Оборище (Панагюрище) след спечелената шампионска титла на ЮЗ В група. Други двама бивши моряци -- Ели Маркеш и Георги Какалов -- остават в отбора и ще бъдат на линия за историческия първи сезон на панагюрци в професионалния футбол.
Котев започва подготовка с Локо Пд, но продължава да си търси клуб в чужбина: http://www.novsport.com/news1522491_1003.html
- thisisthelife
- Контакти:
Какво се случва с Капитанов? Тук беше ползван за крило, въпреки че е нападател, но след като ни напусна съвсем се изгуби.
Truth is hate for those that hate the truth.
Капитанов играе за Созопол в Б група, не знам на какъв пост.
(Списъкът в началото на темата би трябвало да е актуален.)
(Списъкът в началото на темата би трябвало да е актуален.)
- thisisthelife
- Контакти:
Интересно. Дали си заслужава да му се даде шанс? Имаше малшанса да е при нас по време на всякакви "специалисти", а дори не играеше на позицията си и въпреки това записа нелоши мачове.
Truth is hate for those that hate the truth.