При нов ЦСКА на коя страна ще сте
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: При нов ЦСКА на коя страна ще сте
Ами, аз примерно спирам ..... а, като гледам, никой не е тръгнал от нулата, както е по правилник с нов клуб - вие и Локо Пд използвахте тогавашните членове на А група Олимпик и Велбъжд, а Ботев използваха Металик от В група .... никой явно не иска да тръгне от най-ниското ниво, всеки гледа да врътне далаверка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ами това е достоен и много труден избор. Аз обясних за Берое вече, ние си бяхме умрели от години и избрахме по - малкото зло просто, отколкото изобщо да няма футбол в Стара Загора... Ако сега се получи нещо подобно, не бих го припознал и ще съм за нов отбор от по - долните дивизии.
- Red thunderstorm
ss1914 написа:Red joker написа:Тука е за хора говедата в обора,както и тъпЪтЪ темЪ
Ела ме вкарай в обора
Ти от там не си излизал! Пък и ти отива

- Red thunderstorm
727150 написа:Новият мутант в българския футбол, който предстои да бъде създаден до няколко дни - ЦСКА"Литекс" , ще бъде първият отбор в света , който е побеждавал сам себе си с 8-0.
...И първият, който ще продължи следюбилейните гърчове на сините робини.

А на стария мутант кога ще си върнете последните загуби и юбилейно унижение? Може би на 9.IX.2044г.

Red thunderstorm написа:727150 написа:Новият мутант в българския футбол, който предстои да бъде създаден до няколко дни - ЦСКА"Литекс" , ще бъде първият отбор в света , който е побеждавал сам себе си с 8-0.
...И първият, който ще продължи следюбилейните гърчове на сините робини.![]()
А на стария мутант кога ще си върнете последните загуби и юбилейно унижение? Може би на 9.IX.2044г.Или когато Гонзьо стане ядрен физик? Чакай и се надявай!
Я погледни общата статистика , да видим кой от двата птбора има повече победи .Били сме ви и 7 пъти подред и 9 пъти подред , били сме ви със 7-2 7-1 5-0 и т.н , имаме повече победи и по- добра голова разлика.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
- Контакти:
Не разбирам, какво търсят във форум на ЦСКА господата от Подуене? При това темата е ясно формулирана и не ни засяга по-никакъв начин. Вярвам, че всеки истински фен на ЦСКА няма да се чувства добре при някакви сливания на клубове и даване на лицензи под масата. Аз съм за един сезон във Б група, където на спокойствие да обиграем отбора. Така ще спадне напрежението, клубът ще е наказан и всички ще са доволни. За година треньорите и шефовете могат да положат основите на новия голям ЦСКА. В момента ако останем във А група всичко трябва да се прави в движение, което винаги води до грешки.
За ЦСКА Москва!Това е истинският отбор,всичко друго е менте!
- veteran1972
- Контакти:
Аз не съм от Кърпачев Ловеч и никога няма да бъда ! Аз не съм от Осъм Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от ЛЕКС Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от Литекс Ловеч и никога няма да бъда .... аз съм си от ЦСКА София , такива отбори правени " у дупе " не припознавам ! Който иска да го прави , има си глава на раменете , няма как отбор , който е на 200 км от София да го припозная като моя любим , няма как отбор който е върл противник със редица драми и скандали в битките с него да го припозная като любим , имам си достойнство което е повече от някакви си точки , титли или мачове в Европа , крокозъбела заченат който искат да ни пробутат , който иска да го припознава , аз няма да го сторя , отбор който ни е унижавал и биел и неговия президент е злорадствал , и хранил и пращал гавази да бият наши фенове няма как да го припозная , ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ ТРЯБВА ДА ИМАТ И ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ , каквото ниво е достигнал техния любим отбор , това си поемат кръста феновете и са си с него и в Б група и в 4 дивизия , затова Ювентус , Рейнджърс , Ривър Плейт , Ференцварош , Милан , Атлетик Билбао , Марсилия , Монако , Борусия Дортмунд и много други си остават велики , техните фенове още по са зад тях и ги обичат и подкрепят и в 5 дивизия дори , не прескачат правилата , не развалят други отбори , не си сменят историята , не си сменят харизмата и са МЪЖЕ докрай !
И преди и сега Литекс не е ЦСКА !
veteran1972 написа:Аз не съм от Кърпачев Ловеч и никога няма да бъда ! Аз не съм от Осъм Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от ЛЕКС Ловеч и никога няма да бъда , аз не съм от Литекс Ловеч и никога няма да бъда .... аз съм си от ЦСКА София , такива отбори правени " у дупе " не припознавам ! Който иска да го прави , има си глава на раменете , няма как отбор , който е на 200 км от София да го припозная като моя любим , няма как отбор който е върл противник със редица драми и скандали в битките с него да го припозная като любим , имам си достойнство което е повече от някакви си точки , титли или мачове в Европа , крокозъбела заченат който искат да ни пробутат , който иска да го припознава , аз няма да го сторя , отбор който ни е унижавал и биел и неговия президент е злорадствал , и хранил и пращал гавази да бият наши фенове няма как да го припозная , ГОЛЕМИТЕ ОТБОРИ ТРЯБВА ДА ИМАТ И ГОЛЕМИ ФЕНОВЕ , каквото ниво е достигнал техния любим отбор , това си поемат кръста феновете и са си с него и в Б група и в 4 дивизия , затова Ювентус , Рейнджърс , Ривър Плейт , Ференцварош , Милан , Атлетик Билбао , Марсилия , Монако , Борусия Дортмунд и много други си остават велики , техните фенове още по са зад тях и ги обичат и подкрепят и в 5 дивизия дори , не прескачат правилата , не развалят други отбори , не си сменят историята , не си сменят харизмата и са МЪЖЕ докрай !
Браво пич!Можеш да се гордееш че си фен на ЦСКА!Ако повечето са като теб и футбола и отборите ни ще са наред!Успех ти желая.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
1982 написа:Пич, няма нищо различно ...... на Локо Пд, На Ботев, на ЦСКА, на Берое ..... всичко това са гнусни далавери и измами, няма какво да се лъжем, такъв ни е манталитетът, всичките сме един дол дренки. Все гледаме да минем по тънката линия, да измамим, да прелъжем нещо ...
Абсолючно си прав за съжаление
до вчера си мислих, че все пак има някаква надежда в някой от хората в страната, но след вчерашната тирада на Ники Александров по Гонг за МОРАЛ и още нещо ... от днес очаквам драстично да скочат кражбите в страната, т.к. и другите го правили