Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Цигани нападнаха църквата в село Марчево край Гърмен

Мнениеот Балкански Орел » 30 май 2015 19:46

На 2-ри ще си е*е, много хора ще отиват на там.Политичките ще се насерат, треперят да не би да се събудим и да започнем да се трепем с манго, че тогава ще стане гражданска и нема кой да ни спре.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 30 май 2015 19:50

Всяка тема , всяка закана в този форум е удар в сърцето на проблема.
Чаткайте по клавиатурата и скоро всичко ще е наред. :lol:
Изображение

Изображение

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 30 май 2015 20:47

И какво правите освен да се самонадъхвате по интернет, бе мишкари ? Хайде да видим кой от вас смелчаци ще отиде в Гърмен да пръска с Циклон Б. Пишман биячи, които на живо сигурно са по-ниски от тревата, но в нета са страховити.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Циганска престъпност, новини и случки свързани с цигани

Мнениеот dunavfc » 30 май 2015 23:23

Винаги съм защитавал циганите, като цяло, защото смятам ( и все още смятам ), че не може заради определени индивиди, каквито и уроди да са, да се обобщава за цяла една група. Най-малкото не е справедливо, ако щеш и за всеки циганин, който е лекар, полицай, пожарникар, учител или въуобще, всеки циганин, който си живее нормално и цивилизовано, а такива има, макар и да са 10 %. Един от най-добрите ни кардиолози е циганин, спасил десетки животи, заради хора, като него, омразата към циганите не бива да бъде всеобща. В случаи, като Гърмен, Катуници, Мечка, Ветово и т.н и т.н. обаче , трябва да се действа силово, грубо и ако щеш извън всякакви правила срещу подобни уроди, защото там е просто нечовешко. Трябва държавата да нахлува директно и агресивно в подобни райони и мачка всичко наред.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 31 май 2015 22:03

dunavfc написа:Винаги съм защитавал циганите, като цяло, защото смятам ( и все още смятам ), че не може заради определени индивиди, каквито и уроди да са, да се обобщава за цяла една група. Най-малкото не е справедливо, ако щеш и за всеки циганин, който е лекар, полицай, пожарникар, учител или въуобще, всеки циганин, който си живее нормално и цивилизовано, а такива има, макар и да са 10 %. Един от най-добрите ни кардиолози е циганин, спасил десетки животи, заради хора, като него, омразата към циганите не бива да бъде всеобща. В случаи, като Гърмен, Катуници, Мечка, Ветово и т.н и т.н. обаче , трябва да се действа силово, грубо и ако щеш извън всякакви правила срещу подобни уроди, защото там е просто нечовешко. Трябва държавата да нахлува директно и агресивно в подобни райони и мачка всичко наред.

Държавата обаче липсва, а държавниците помагат да се случват тия глупости! Те са виновниците полицията ни да е многочислена и неефективна, като единствено им разрешават да ползват сила, само когато бранят парламента от справедливата "любов" на народа!
На другия полюс са пък агитките! Тия лумпени изпълниха поръчката да изгонят народа от стадионите и сега с кеф изпълняват новата заръка за създаване на етническо напрежение!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 01 юни 2015 23:31

fcb_bg написа:Битов проблем?

Нима си забравил това:

ВЪЗПОМИНАНИЯ ОТ БАТАК

(разказ от едно дете)

От Батак съм, чичо. Знаеш ли Батак?
Хе, там зад горите... много е далече,
нямам татко, майка: ази съм сирак,
и треперя малко, зима дойде вече.
Ти Батак не си чул, а аз съм оттам:
помня го клането и страшното време.
Бяхме девет братя, а останах сам.
Ако ти разкажа, страх ще те съземе.

Като ги изклаха, чичо, аз видях...
С топор ги сечеха, ей тъй... на дръвника;
а пък ази плачех, па ме беше страх.
Само бачо Пеню с голям глас извика...
И издъхна бачо... А един хайдук
баба ми закла я под вехтата стряха
и кръвта потече из наший капчук...
А ази бях малък и мен не заклаха.

Татко ми излезе из къщи тогаз
с брадвата в ръцете и нещо продума...
Но те бяха много: пушнаха завчас
и той падна възнак, уби го куршума.
А мама изскочи, откъде; не знам,
и над татка фана да вика, да плаче...
Но нея скълцаха с един нож голям,
затова съм, чичо, аз сега сираче.

А бе много страшно там да бъдеш ти.
Не знам що не щяха и мен да заколат:
но плевнята пламна и взе да пращи,
и страшно мучеха кравата и волът.
Тогава побягнах плачешком навън.
Но после, когато страшното замина -
казаха, че в оня големи огън
изгорял и вуйчо, и дядо, и стрина.

И черквата наша, чичо, изгоря,
и школото пламна, и девойки двесте
станаха на въглен - някой ги запря...
Та и много още дяца и невести
А кака и леля, и други жени
мъчиха ги два дни, та па ги затриха.
Още слушам, чичо, как пискат они!
и детенца много на маждрак набиха.

Всичкий свят затриха! Как не бе ги грях?
Само дядо Ангел оживя, сюрмаха.
Той пари с котела сбираше за тях;
но поп Трендафила с гвоздеи коваха!
И уж беше страшно, пък не бе ме страх,
аз треперех само, но не плачех веки.
Мен и други дяца отведоха с тях
и гъжви съдрани увиха на всеки.

Във помашко село, не знам кое бе,
мене ме запряха нейде под земята.
Аз из дупка гледах синьото небе
и всеки ден плачех за мама, за тата.
По-добре умирвах, но не ставах турка!
Като ни пуснаха, пак в Батак живях...
Подир две години посрещнахме Гурка!

Тогаз лошо време и за тях наста:
клахме ги и ние, както те ни клаха;
но нашето село, чичо, запустя,
и татко, и мама веки не станаха.
Ти, чичо, не си чул заради Батак?
А аз съм оттамо... много е далече...
Два дни тук гладувам, щото съм сирак,
и треперя малко: зима дойде вече.

Пловдив, 1881
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 05 юни 2015 13:50

[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t1.0-9/11393026_930016777064982_8362018222901884338_n.png?oh=107a1865a65f2afb82c139282176ee8f&oe=55EC2AB6&__gda__=1442785261_28cd5047af8b268afe5211fe912301dc[/wrapimg]

Смърт! :x
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 05 юни 2015 15:04

Има ли смисъл да се връзвате на всяка провокация? Има цигани и турци които пишат и говорят против нас и ни кълнат и заплашват, но и при нас го има. И те могат да се хванат за много такива наши неща написани за тях, че дори и скандирани по стадиони. Просто трябва адекватна държава в лицето на полиция и съд. Ако полицията си върши работата и съда няма да има никаква престъпност. Всички престъпници независимо от кой етнос са, са покровителствани от полицията ни. Най-скорошното което гледах и едвам издържах да изгледам беше по сутрешния блок на Нова, за джебчиите край Варна. Цяло градче с палати и луксозни коли и се водят безработни и социално слаби. Всичко е изкарано от джебчийство като охранителната фирма на моловете взимат пари за да си траят. Полицаите взимат пари за да трият дискове със записи на доказателство за кражби. Една репортерка ги заблуди че ще им съдейства с новата охранителна фирма и циганите си казаха всичко. Как плащат на полиция и охранители, как на дознатели, как се измъкват и как ще продължават това да го правят. И върха беше когато репортажа го показаха на някакъв началник в някое РПУ във Варна. Той говореше нечленоразделно и обяснението му беше, че не е подготвен за такива въпроси. Искаше само да го питат за статистиката. Може ли шеф в полиция да не е подготвен за въпроси свързани с престъпления? Показват му черно на бяло цялата далавера и той нищо нередно не вижда... Знаете ли колко веществени доказателсвта изчезват от бюрото на полицията? Едно момче го наръгаха пред дискотека и накрая ножа сменен от бюрото в полицията и делото отпадна, защото е друг ножа който представи полицията с по-късо острие. Ако някой открадне нещо на полицай, веднага знаят къде да се обадят и до два дни се връща всичко. Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава. Полицията ще продължава да си затваря очите и за контрабанда и за кражби и за тежки престъпления защото е част от престъпността. Не случайно тези които се обучават за полицаи и искат да се справят с престъпността, опадат от системата, защото не са и угодни. Или си с тях - полицаите - мафията или си срещу тях. Там място за почтени и честни хора борещи се срещу престъпността няма.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 05 юни 2015 15:14

dunavfc написа:Винаги съм защитавал циганите, като цяло, защото смятам ( и все още смятам ), че не може заради определени индивиди, каквито и уроди да са, да се обобщава за цяла една група. Най-малкото не е справедливо, ако щеш и за всеки циганин, който е лекар, полицай, пожарникар, учител или въуобще, всеки циганин, който си живее нормално и цивилизовано, а такива има, макар и да са 10 %. Един от най-добрите ни кардиолози е циганин, спасил десетки животи, заради хора, като него, омразата към циганите не бива да бъде всеобща. В случаи, като Гърмен, Катуници, Мечка, Ветово и т.н и т.н. обаче , трябва да се действа силово, грубо и ако щеш извън всякакви правила срещу подобни уроди, защото там е просто нечовешко. Трябва държавата да нахлува директно и агресивно в подобни райони и мачка всичко наред.

Колко цигани-полицаи познаваш?Колко цигани-пожарникари познаваш?А колко цигани-лекари познаваш?

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 10 юни 2015 23:21

Ето ви да видите сензацията - Не знае в коя планина е Мусала, но знае колко е висок върха, не знае къде Уругвай, но знае столицата :lol:
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Върни се в “Свободна зона”