Кой ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

dimo95bs
Контакти:

Re: Кой ще бъде основен конкурент на Лудогорец за титлата?

Мнениеот dimo95bs » 10 юни 2015 21:24

Хахаха, кефи ме как говедцата кръв пикаят. Скоро може и стоперан да им стане спонсор. Говедца, няма да си надигате главичките много много, че да не ви спре Делянчо паричките! Слушайте бащицата и му се подчинявайте, както досега!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юни 2015 21:33

dimo95bs написа:Хахаха, кефи ме как говедцата кръв пикаят. Скоро може и стоперан да им стане спонсор. Говедца, няма да си надигате главичките много много, че да не ви спре Делянчо паричките! Слушайте бащицата и му се подчинявайте, както досега!

На вас държавата и БФС дадоха ли ви лиценза най-после, че се кефиш толкова, ПРАСЧО?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

КироВарна
Контакти:

Re: Кой ще бъде осношен конкурент на Лудогорец за титлата?

Мнениеот КироВарна » 10 юни 2015 21:57

Captain Stottlemeyer написа:
Libera написа:...Още повече ако случайно Берое или Черно море успеят да направят нещо в Европа, ще им влязат още пари, а там поне ръководствата не са мустакати и не дават заплати по 20 000 на холандци от втора дивизия. Берое няма да излезе от тройката в близките 2-3 сезона, а Левски няма да влезе в нея....Лудогорец конкуренти за титлата няма и няма да има. Въпросът е кой ще е втори - Берое и Литекс са най-вероятните, а отборчета-средняци като Левски и Славия може да направят някой пробив и да запълнят четворката.

Всъщност, преди няколко години в "Черно море" заплатата на 36-годишния 100-килограмов Жардел (който се страхуваше да се затича на терена, за да не получи инфаркт) беше 22 хиляди евро, ама това кой да ти го каже!?... :lol: Иначе, меко казано е неуместно фенче на отбор от "В" група да нарича "Левски" и "Славия" - "отборчета", но това го отдавам на не особено високата ти интелигентност и на вродените комплекси.. 8-)

Идването на СУПЕР МАРИО ЖАРДЕЛ в БЪЛГАРИЯ беше една от малкото,положителни футболни новини у нас,през последните години!!!Световна звезда от такъв калибър,дай Боже отново да дойде по тези ширини....макар,че надали е възможно!!!Имах удоволствието да гледам всичките му тренировки и мачовете,които изигра!!!Не може да се каже,че пипа топката.Той я гали!Не изигра стандартно нито една ситуация!Няма да се спирам на качествата му,като футболист!Известни са на всички!Както знаем,с постиженията си той е заел място между футболните богове!Всички,които имахме щастието да общуваме с него,можем да го определим като изключително слънчев и позитивен човек!Както често става,в родното медийно пространство излязоха някои писания,точно противоположни на истината!Защото,може и да не е редно,БГ журналистите да бъдат наричани в ефир "олигофрени",но голяма част от тях са си такива!Аз с журналистите съм свикнал!Недоумявам,как някои форумни хипопотами,никога не излизат от блатото на собствената си посредственост и се осмеляват да пишат тъпи олигофренизми,за доказани личности???Понеже съм в добро настроение,искам да споделя още едно събитие,което ми достави незабравими изживявания!!!Наскоро имах щастието,в една приятна бургаска вечер,да гледам как 10 леко раздразнени моряка,порят с настървение 11 чифта сини шорти!!!Юнаците,които бяха в шортите бяха млади,далеч от 100-килограмовата граница...и не се страхуваха дори да се затичват,от време на време по терена!!!Но то само с тичане не става.....и акъл трябва!!!Колко им бяха заплатите не знам,но определено не ги заслужаваха!!!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Кой ще бъде осношен конкурент на Лудогорец за титлата?

Мнениеот damyanov1963 » 10 юни 2015 22:08

КироВарна написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Libera написа:...Още повече ако случайно Берое или Черно море успеят да направят нещо в Европа, ще им влязат още пари, а там поне ръководствата не са мустакати и не дават заплати по 20 000 на холандци от втора дивизия. Берое няма да излезе от тройката в близките 2-3 сезона, а Левски няма да влезе в нея....Лудогорец конкуренти за титлата няма и няма да има. Въпросът е кой ще е втори - Берое и Литекс са най-вероятните, а отборчета-средняци като Левски и Славия може да направят някой пробив и да запълнят четворката.

Всъщност, преди няколко години в "Черно море" заплатата на 36-годишния 100-килограмов Жардел (който се страхуваше да се затича на терена, за да не получи инфаркт) беше 22 хиляди евро, ама това кой да ти го каже!?... :lol: Иначе, меко казано е неуместно фенче на отбор от "В" група да нарича "Левски" и "Славия" - "отборчета", но това го отдавам на не особено високата ти интелигентност и на вродените комплекси.. 8-)

Идването на СУПЕР МАРИО ЖАРДЕЛ в БЪЛГАРИЯ беше една от малкото,положителни футболни новини у нас,през последните години!!!Световна звезда от такъв калибър,дай Боже отново да дойде по тези ширини....макар,че надали е възможно!!!Имах удоволствието да гледам всичките му тренировки и мачовете,които изигра!!!Не може да се каже,че пипа топката.Той я гали!Не изигра стандартно нито една ситуация!Няма да се спирам на качествата му,като футболист!Известни са на всички!Както знаем,с постиженията си той е заел място между футболните богове!Всички,които имахме щастието да общуваме с него,можем да го определим като изключително слънчев и позитивен човек!Както често става,в родното медийно пространство излязоха някои писания,точно противоположни на истината!Защото,може и да не е редно,БГ журналистите да бъдат наричани в ефир "олигофрени",но голяма част от тях са си такива!Аз с журналистите съм свикнал!Недоумявам,как някои форумни хипопотами,никога не излизат от блатото на собствената си посредственост и се осмеляват да пишат тъпи олигофренизми,за доказани личности???Понеже съм в добро настроение,искам да споделя още едно събитие,което ми достави незабравими изживявания!!!Наскоро имах щастието,в една приятна бургаска вечер,да гледам как 10 леко раздразнени моряка,порят с настървение 11 чифта сини шорти!!!Юнаците,които бяха в шортите бяха млади,далеч от 100-килограмовата граница...и не се страхуваха дори да се затичват,от време на време по терена!!!Но то само с тичане не става.....и акъл трябва!!!Колко им бяха заплатите не знам,но определено не ги заслужаваха!!!

Кире, след 78 години, правнуците ви ще се хвалят с прадядовците си, как са спечелили купата на България, точно с/у Левски.
Но съгласи се, че да спечелиш купата пред 70 000 зрители е нещо НЕПОВТОРИМО!
http://vbox7.com/play:067c9935
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 10 юни 2015 22:17

Демба_Ба написа:В отсъствието на ЦСКА от А група, полуфалиралият Ботеш ПД, безхарактерните Берое и Черно море, Литекс който напоследък се задоволява с малко, аз смятам че основният претендент ще бъде Левски.Сините са единственият отбор в А група, печелил решителни мачове срещу Лудогорец,и който не се страхува от тях.И с оглед на това че "зелените" попреядоха с титли, със сигурност и мотивацията им няма да е толкова голяма през новия сезон.Ако Левски успее да запази ключовите си играчи, смятам че шансовете ни никак не са за отписване.Футболът се нуждае от освежаване и разнообразие, мисля че е време да сложим край на делиорманската хегемония.Само ние можем-другите нито могат, нито искат ;)

..................
Избивай си комплексите на друго място, а не за сметка на посочените от теб отбори.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 10 юни 2015 22:23

ShooterMan написа:Което няма как да стане, обаче. БФС преди години си промениха правилниците именно, за да няма подобни изпълнения. Неслучайно примерно Ботев на Цецо Василев не можа да направи подобна врътка въпреки, че оня беше готов да изсипе чувалите с парите ;).

В доста голяма заблуда живееш, Цветан Василев няма нищо общо със започването ни във В група, дойде чак след като започнахме там. 8-)
Изображение

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 10 юни 2015 22:30

fiesta написа:Точно Божков тото с ЦСКА няма да прави. Защото си има реноме, което ако си прецака, ще си прецака и бизнеса със залози. Иначе, очаква се ЦСКА да започне да плаща, ако Божков е там. Което прави голямата селекция невъзможна, защото Божков втори път глупости с наливане на пари няма да направи. Освен ако не привлече повече съмишленици, които да дадат за селекция.

Интересно първенство се очертава. :mrgreen:

Ъхъххъхъхъ, късопаметни идиоти дал Бог.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 юни 2015 22:39

veselinsk написа:
ShooterMan написа:Което няма как да стане, обаче. БФС преди години си промениха правилниците именно, за да няма подобни изпълнения. Неслучайно примерно Ботев на Цецо Василев не можа да направи подобна врътка въпреки, че оня беше готов да изсипе чувалите с парите ;).

В доста голяма заблуда живееш, Цветан Василев няма нищо общо със започването ни във В група, дойде чак след като започнахме там. 8-)

Веселински, тоя Цецо ви Василев, така ви изклати, че ще ви направи голям отбор, че бедна ви е фантазията, МАЙНА!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 10 юни 2015 22:41

Няма как да ни прави, ние винаги сме си били голям отбор без значение от моментното състояние 8-)

Ти му мисли как Батков ви направи малък средняшки отбор 8-)
Изображение

Върни се в “Футбол - България”