Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Cooler » 10 юни 2015 20:22

Стойчо още не е дал списък с имена, с които директора тепърва да преговаря. Медиите, просто налучкват, дори и гонг.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2015 20:34

Големи контроли сме уредили - Монтана, Локо Пд, Оборище, Пирин...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 10 юни 2015 20:44

milen.hristov написа:
ivaka написа:Не мога да разбера НЕ РАЗБИРАТЕ или НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ!
Просто не е възможно ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА ВИНОВНИ, НО НЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ!
Батков - виновен, Баждеков - виновен, Гонзо - виновен, Тонев - виновен!
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ИЛИ ЧЕ КЪРПЯТ КРИВО ЛЯВО ПОЛОЖЕНИЕТО?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Знаете ли какво е да се бъхтиш цял месец за 600 лв. в най-добрия случай!
Знаете ли какво е да имаш работен ден който започва в 7.00 часа и свършва в 01.00 часа след полунощ?
ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СА САМО ЛИГЛЬОВЦИТЕ НА ТЕРЕНА!!!
10-15 бона заплата на месец, работа по 2 часа на ден, от които 1 час е тичане за здраве, разгрявка, разтягане и прозявки.
Не могат да изтичат едни 90 минути!
А я им погледнете нощите - чака-рака, кой коя забил, кой колко изпил, кой каква кола карал.
И после невинни - всички други са им виновни.
Батков, Каков, Баждеков, Тонев, Гонзо - тоя - вън, оня - вън.
Я да си таковат таковата.
Не отричам, че част от тия фигуранти са ги довели точно гореизброените, но....гледаш един играч, той показва желание и игра, идва в Левски и изведнъж спира да играе, край, дотук, решава, че е постигнал върха на върховете и толкоз.
Това стана с прословутите трансфери от Берое, който дойде от там все излизи келявец, само ги бройте, то не бяха защитници, то не бяха халфове, то не бяха крила - един да хванеш друг да удариш.
2013 кой изпусна златния дубъл?
Аз ли?
Вие ли?
Кой проспа началото на мача с Берое?
Кой дрема в мача със Славия?
Тая година като им се говори толкова много какъв отбор са ЧМ и, че трябва да се хвърлят от първата минута , кой спа почти до края?
Аз ли, вие ли, Батков ли, Гонзо ли, кой?
Те спаха, играчите, точно така играчите, не футболистите, защото играха ганкиното, а не футбол!
Вече ме дразните, като почнете да плюете!
Вадете по 15 милиона и махайте всички пък да ви видя вас тогава!
Гонзо, когато е играл е играл и всички сме се радвали!
Батков да не им е вързал краката с конци на играорците и той да ги дърпа, та не можаха да откинат на финала за купата.
Много работи не знаете. Това не значи, че не можете да коментирате и да критикувате, но по-полека.
Аз съм трето поколение ЛЕВСКАР.
Леко ли им е било на ЛЕВСКАРИТЕ В ПЕРИОДА 1950г. до 1965г.?
Вземете се в ръце и стига сте ревали, ТЕМАТА Е ЗА ТРАНСФЕРИ, А НЕ ЗА ОПЛЮВАНЕ!
БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ, А НЕ РЕВЛЬОВЦИ, КАТО НАШИТЕ РОЗОВИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕ Я ВИЖТЕ ТАМ КАКВО ГИ ТРЕСЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ЛЕКО ЛИ?
Няма леко, БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА, НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!
Само Левски!

Обаче, Левски е ставал шампион и с Батков и с Баждеков начело в клуба, с Гонзо- НУЛИ. За тези шест години провери колко играчи са премили през отбора, само суперГонзо е неприкосновен, той не греши.
За 15 годишният период провери колко треньора и ръководители са се сменили, т.е. действало се за да се излезе от тази криза, сега се действа все едно резултатите радват.

Стига с тия 6 години,имаше период в който Гонзо не бе на Герена,2012-2014, при идването на Илиян Илиев и Иво Тонев,после Йовов беше спортен директор,после Бомбата.Списъка на трансферите на Илиян Илиев и в последствие до този сезон съм го давал,:Пламен Димов,Милен Василев,Цветан Генков,Димитър Макриев,Кевин Бру,Ларсен Туре,Ромейн Ели,Рикардо Нунеш,Стефан Велев,Рафаел Бастош,Павел Чмовш,Илиян Йорданов,Алехандро Перес,Димитър Везалов,Михаил Иванов,Рамон Лопес,Рене Михелич,Марсиньо,Агиеманг Опуку,Пламен Крумов,Антон Огнянов.Ето ти ги трансферите за 2 години,в които Гонзо не бе СТД.Кажи ти сега от тия над 20 имена ,за някои от които са плащани солидни трансферни суми,за заплати и неустойки няма смисъл да говоря,кои от тях Левски продаде,кои от тях оставиха следа в първия отбор,спри да плюеш Гонзо,и той има лоши трансфери и Бомбата е имал и Мъри едно време имаше,за Кокъла и Вили Вуцов не ми се говори,та кажи с какво са по-лоши трансферите на Гонзо от тези на Илиан Илиев,Ники Митов-Сухия,разликата е обаче,че 2012 имахме пари,играехме в Европа,а сега бюджета е свит двойно и тройно от тогава,сега играчите редовно не взимат пари,не се плащат трансферни суми,ама дай да плюем Гонзо.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 10 юни 2015 21:08

milen.hristov написа:
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Знаете ли какво е да имаш работен ден който започва в 7.00 часа и свършва в 01.00 часа след полунощ?
10-15 бона заплата на месец, работа по 2 часа на ден, от които 1 час е тичане за здраве, разгрявка, разтягане и прозявки.
А я им погледнете нощите - чака-рака, кой коя забил, кой колко изпил, кой каква кола карал.
Не отричам, че част от тия фигуранти са ги довели точно гореизброените, но....гледаш един играч, той показва желание и игра, идва в Левски и изведнъж спира да играе, край, дотук, решава, че е постигнал върха на върховете и толкоз.
Това стана с прословутите трансфери от Берое, който дойде от там все излизи келявец, само ги бройте, то не бяха защитници, то не бяха халфове, то не бяха крила - един да хванеш друг да удариш.
Аз ли?
Вие ли?
Тая година като им се говори толкова много какъв отбор са ЧМ и, че трябва да се хвърлят от първата минута , кой спа почти до края?
Те спаха, играчите, точно така играчите, не футболистите, защото играха ганкиното, а не футбол!
Батков да не им е вързал краката с конци на играорците и той да ги дърпа, та не можаха да откинат на финала за купата.
Много работи не знаете. Това не значи, че не можете да коментирате и да критикувате, но по-полека.
БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ, А НЕ РЕВЛЬОВЦИ, КАТО НАШИТЕ РОЗОВИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕ Я ВИЖТЕ ТАМ КАКВО ГИ ТРЕСЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ЛЕКО ЛИ?
Само Левски!

Обаче, Левски е ставал шампион и с Батков и с Баждеков начело в клуба, с Гонзо- НУЛИ. За тези шест години провери колко играчи са премили през отбора, само суперГонзо е неприкосновен, той не греши.
За 15 годишният период провери колко треньора и ръководители са се сменили, т.е. действало се за да се излезе от тази криза, сега се действа все едно резултатите радват.

ти друга работа нямаш ли си например приятелка или жена?
не те понасям,спри да слагаш на всяка манджа мерудия!
сприсе и у лево!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 юни 2015 21:28

MagicMoments написа:
milen.hristov написа:
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Аз ли?
Вие ли?
Само Левски!

Стига с тия 6 години,имаше период в който Гонзо не бе на Герена,2012-2014, при идването на Илиян Илиев и Иво Тонев,после Йовов беше спортен директор,после Бомбата.Списъка на трансферите на Илиян Илиев и в последствие до този сезон съм го давал,:Пламен Димов,Милен Василев,Цветан Генков,Димитър Макриев,Кевин Бру,Ларсен Туре,Ромейн Ели,Рикардо Нунеш,Стефан Велев,Рафаел Бастош,Павел Чмовш,Илиян Йорданов,Алехандро Перес,Димитър Везалов,Михаил Иванов,Рамон Лопес,Рене Михелич,Марсиньо,Агиеманг Опуку,Пламен Крумов,Антон Огнянов.Ето ти ги трансферите за 2 години,в които Гонзо не бе СТД.Кажи ти сега от тия над 20 имена ,за някои от които са плащани солидни трансферни суми,за заплати и неустойки няма смисъл да говоря,кои от тях Левски продаде,кои от тях оставиха следа в първия отбор,спри да плюеш Гонзо,и той има лоши трансфери и Бомбата е имал и Мъри едно време имаше,за Кокъла и Вили Вуцов не ми се говори,та кажи с какво са по-лоши трансферите на Гонзо от тези на Илиан Илиев,Ники Митов-Сухия,разликата е обаче,че 2012 имахме пари,играехме в Европа,а сега бюджета е свит двойно и тройно от тогава,сега играчите редовно не взимат пари,не се плащат трансферни суми,ама дай да плюем Гонзо.

Мен не интересува кой какви трансфери има, мен ме интересува през май месец Левски да е шампион. Сухата статистика е категорична Левски не имала по-слаб спорен директор, няма нито една спечелена купа, а на част споменатите от теб изобщо не им беше дадени цял сезон в Левски пък още повече няколко. Други пък бяха освободени след първият слаб сезон, или след шампионски.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 юни 2015 22:06

За Минев е много лоша новината.. макар и на години, според мен е най - добрия ляв бек в България. Тия дзвездите до кога ще ги чакаме?! Добри футболисти, ама до 15ти ли ще го мислят? Или имаш желание да играеш за Левски и великата му публика, намаляш си парите и го обявяваш публично, или нямаш - довиждане, благодарим и това е. Половин месец мисловна дейност, ще оставаме ли няма ли.. ясно е, че търсят по - сериозни, от финансово естество, предложения.
Ето го моето предложение за онези, които "вече не им стъпват" на Герена - елате на стадиона, левскари! Дори с минимален бюджет и посредствени футболисти можем да сме фактор в първенството. Ние диктуваме правилата, когато обаче сме заедно и сме зад емблемата ( не зад Гаджев, Минев или който и да е). Нека от новия сезон и на мачовете с Монтана и Пирин сме по 5000 (+) и да си говорим пак след това! Сравнихте ни вече с Локо и Славия, а не се замисляте, че това зависи ГЛАВНО от нас. Публиката на Левски е фактор и е време да го покажем отново - както не веднъж.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 11 юни 2015 00:04

5000 ще сме ама без последната 0!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 11 юни 2015 00:45

Ръководството на "Левски" е готово да плати трансферна сума на "Ботев" (Пловдив), за да привлече Даниел Златков, разбра БЛИЦ. Както е известно, "сините" сериозно се интересуват от защитника, който обаче има договор с "жълто-черните" за още година. На "Герена" търсят предимно свободни агенти, но за Златков са готови на изключение. Треньорът Стойчо Стоев много иска да събере двойката централни защитници, на които разчиташе в Миньор (Перник).

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов се е заел със задачата Борислав Стойчев да заиграе отново със Златков. Гонзо вече е провел първоначални разговори с колегите си от "Ботев" и предстои в близките дни да има развитие. Самият Златков вече съобщи, че никой от "Герена" не го е търсил. "Имам договор за още една година и искам това да се знае, а не постоянно да се твърди, че щял съм да ходя в "Левски" като свободен агент. Ако някой иска да ме привлече, трябва да разговаря с ръководството на "Ботев". Ако решат да ме продават на друг клуб, чак тогава бих напуснал", обясни Златков.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 11 юни 2015 00:47

Cooler написа:Стойчо още не е дал списък с имена, с които директора тепърва да преговаря. Медиите, просто налучкват, дори и гонг.

Той Минев е малко продажник си пада нищо чудно да се е махнал.А Сърмов ще остане ли ;)

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 11 юни 2015 04:56

Sinite ot Sofia написа:За Минев е много лоша новината.. макар и на години, според мен е най - добрия ляв бек в България. Тия дзвездите до кога ще ги чакаме?! Добри футболисти, ама до 15ти ли ще го мислят? Или имаш желание да играеш за Левски и великата му публика, намаляш си парите и го обявяваш публично, или нямаш - довиждане, благодарим и това е. Половин месец мисловна дейност, ще оставаме ли няма ли.. ясно е, че търсят по - сериозни, от финансово естество, предложения.
Ето го моето предложение за онези, които "вече не им стъпват" на Герена - елате на стадиона, левскари! Дори с минимален бюджет и посредствени футболисти можем да сме фактор в първенството. Ние диктуваме правилата, когато обаче сме заедно и сме зад емблемата ( не зад Гаджев, Минев или който и да е). Нека от новия сезон и на мачовете с Монтана и Пирин сме по 5000 (+) и да си говорим пак след това! Сравнихте ни вече с Локо и Славия, а не се замисляте, че това зависи ГЛАВНО от нас. Публиката на Левски е фактор и е време да го покажем отново - както не веднъж.

+1

Върни се в “Левски”