Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
На видеото момчето от Симитли ми хареса.Добре сложен физически с добра техника.В дрибъла му с топка и преодоляването на противник нещо ми напомня за Гунди...Но има специалисти да преценяват.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Аз промоционални видеоклипове на футболисти отдавна не гледам. Там Дончо изглежда като Гарет Бейл, Гравесена като Марадона, а Будинов като Денис Бергкамп 

yavorescu написа:Аз промоционални видеоклипове на футболисти отдавна не гледам. Там Дончо изглежда като Гарет Бейл, Гравесена като Марадона, а Будинов като Денис Бергкамп
А на това видео,момчето изглежда направо като ...КУРьор бе.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Този новия юнак и на нас е вкарал даже. Бравус!

Re: Марчин Буркхард се разбра с Черно море за нов договор
stefani написа:Полякът е приел 1999 лв заплата ?
Може да са 1999 ама си ги взима на числото, а не като Нину да се моли на дарения от оскъдният личен бюджет на всеки един в Левски поради причината че му се ражда дете а човека няма и пукната стотинка, иначе дошъл за 10 000лв... хаха гледайте си в вашите кочини, нашата я оставете на нас!
Морето можело да се окаже последният му пристан, ама бяга на финала повече от мърдите и манекените в Левски нали?
П.С до колкото съм запознат тавана на заплатите мисля че е 5000Е...

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Тия са уникати тука
Правят си тема преди време за нещо дето не е верно, после след няколко дена пускат друга тема, за да опровергаят предишната дето не е верна
УНИКАТИ!!!

Правят си тема преди време за нещо дето не е верно, после след няколко дена пускат друга тема, за да опровергаят предишната дето не е верна

УНИКАТИ!!!

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
- damyanov1963
morqche написа:stefani написа:Полякът е приел 1999 лв заплата ?
Може да са 1999 ама си ги взима на числото, а не като Нину да се моли на дарения от оскъдният личен бюджет на всеки един в Левски поради причината че му се ражда дете а човека няма и пукната стотинка, иначе дошъл за 10 000лв... хаха гледайте си в вашите кочини, нашата я оставете на нас!
Морето можело да се окаже последният му пристан, ама бяга на финала повече от мърдите и манекените в Левски нали?
П.С до колкото съм запознат тавана на заплатите мисля че е 5000Е...
Тя нали държавата ви финансира(сега ви дава и един милион), леле, ако беше за Левски, каква патърдия щехте да вдигнете...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Вкара...то какви ли не не вкараха на отбора воден от Наглия панчаревски циганин 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Тук 2-3 говеда рият, ли рият. А бе ей, ако някой ти е нашарил задника преди няколко дена и пак да се дупиш е меко казано педераслък. ТИШИНА, САМО СИНЯ ТИШИНА трябва да се "чува" тук.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ShooterMan написа:Не се изказваш правилно. Просто е употребил офертата им по предназначение - за тоалетна хартия. Марчин е класен играч, играл в големи отбори с 10 мача и 1 гол за националния на Полша. Той не може да си позволи да се принизява до ОТРЕПКИ като Сашо циганина или Шабленския селяк! Просто иска да е футболист в голям отбор, нормален отбор и такъв, който ПЕЧЕЛИ ТРОФЕИ, а не КАЛЪФКИ
Спечелихте една купа и вече печелили трофеИ......