Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот snakebite » 10 юни 2015 16:17

Сега...честно казано не ме интересува ЦСКА какво ще прави. Искам някой да плати борчовете към държавата !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 10 юни 2015 16:18

snakebite написа:Сега...честно казано не ме интересува ЦСКА какво ще прави. Искам някой да плати борчовете към държавата !

Точно в момента мен не ме интересува ,теб какво те интересува в темата на ЦСКА.Марш да мааш кренвирши :mrgreen:
Последна промяна от run1973 на 10 юни 2015 16:19, променено общо 1 път.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2015 16:19

А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 10 юни 2015 16:20

snakebite написа:Сега...честно казано не ме интересува ЦСКА какво ще прави. Искам някой да плати борчовете към държавата !

Споко бре, ще си наакаш! :)
И аз не искам с моите пари да се строй стадион в Разград , ама...!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 10 юни 2015 16:23

1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.

Нямате оправия, комплексари !
Очаквам ви с нетърпение, абонатчета......
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юни 2015 16:24

Red joker написа:Ееее...ти па прекали,ББ ше натиска боклуците за техните дългове :shock: ...много далече отиде :!: ;)

Ако искаше я имаше тази възможност! Не забравяй кои бяха пред парламента в негова подкрепа с прасетата и телетата. :idea:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 10 юни 2015 16:25

Изображение

Искаме да информираме "червената" общност, че днес на състоялата се среща с Васил Божков имаше представители на Фен клуб „Сектор Г“ в лицето на Animals и Офанзива. След проведените разговори категорично заявяваме подкрепата си към него и се надяваме, че в най-скоро време проблемите около отбора ще приключат. Очакваме новини в най-близко бъдеще.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юни 2015 16:26

Аз пък чакам някой да върне на народеца завлечените 3.5 млрд. за КТБ, 1 млрд. за Цанков Камък и 4 млрд за Белене. Ако ти е толкова мъчно за крадливата ни държава - плати ги ти, или бай ти Киро. А между другото - падишаха плати ли борчовете на Антибиотик и Разград 2000?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2015 16:26

snakebite написа:
1982 написа:А аз искам богатата мутра да си строи сама стадиона с румънската трибуна, а не с моите пари.

Нямате оправия, комплексари !
Очаквам ви с нетърпение, абонатчета......

Я кажи как Антибиотик влезе в А група, как скандално по средата на сезона БФС промени регламента, за да ви набута в А, хайде, наглецо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 10 юни 2015 16:29

toffees написа:Нито сме първите нито ще сме последните:

През лятото на 2001-а президентът на клуба - покойният Георги Илиев, решава да премести тима в Пловдив. С лиценза на Велбъжд в "А" група по административен път се връща тамошният Локомотив. Отборът от "Лаута" така и не е успял да си извоюва на терена правото да бъде отново част от елита. Повечето футболисти, водени от Херо, обличат черно-белия екип на пловдивското Локо.

Три години по-късно на "Лаута" ще бъде спечелена историческата титла на страната. Тогава част от щаба е кюстендилецът, за когото стана въпрос в предните два броя - Иван Маринов-Масларя. Той заформя шампионски тандем с любимеца на агитката на Локо - Едуард Ераносян. Но да видим какво става в Кюстендил.

Велбъжд се разпуска и на практика преустановява съществуването си. Основан е нов клуб - Велбъжд 1919 (Кюстендил). Той започва участие в Югозападната "В" група след обединение със Стефанел (Дупница).

И:
Ботев (Пд), се уреди с лиценз за "В" група. Новият тим на Пловдив беше заплашен да почне от селските дивизии, но в последния момент успя да вземе лиценза на Металик (Сопот) за трета лига.

Така поне се избегна още един сезон изгнание и мачове с Цалапица и гара Бяга. Това стана факт вчера, след като в Сопот решиха на общо събрание клубът им да се слее с Ботев.

Голям жест, никога няма да го забравим, коментираха феновете край Бирената фабрика. Сопот пак ще има свой отбор, но в четвърта дивизия.

"Металик за съжаление ще играе в "А" областна група, но смятам, че бързо ще се върнат в трета дивизия", заяви Марин Бакалов, който е едновремено председател и старши треньор на Ботев.

Той каза още, че със сопотския клуб е подписан договор за сътрудничество. Пловдивчани ще осигурят на първо време екипи за цялата детско-юношеска школа на партньорите от Сопот.

Планувани са съвместни лагери на представителните тимове, както и приятелски мачове между ветераните на двата клуба.

Ти наясно ли си че тая схема/2001 :roll: /вече не върви!От 2013 мисля лицензирането на отборите е по нови правила.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Архив”