Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот malchev » 10 юни 2015 15:00

„Не съм казвал, че се махам от Левски. Истината е, че не съм взел решение“

Прохазка пред гонг.. излезе и информация, че Йорга може да разтрогне и подпише с Динамо Б.

Май ще се прави пак изцяло нов отбор.. лошото е, че всяка година са все по-слаби новите :roll:

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 10 юни 2015 15:06

ivaka написа:Не мога да разбера НЕ РАЗБИРАТЕ или НЕ ИСКАТЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ!
Просто не е възможно ВСИЧКИ ДРУГИ ДА СА ВИНОВНИ, НО НЕ И ФУТБОЛИСТИТЕ!
Батков - виновен, Баждеков - виновен, Гонзо - виновен, Тонев - виновен!
ЗА КАКВО, БЕ?
ЧЕ ОСИГУРЯВАТ ПАРИ ЛИ?
ИЛИ ЧЕ КЪРПЯТ КРИВО ЛЯВО ПОЛОЖЕНИЕТО?
ЗА ТОВА ЛИ?
Вие какво не разбирате?
Знаете ли какво е да се бъхтиш цял месец за 600 лв. в най-добрия случай!
Знаете ли какво е да имаш работен ден който започва в 7.00 часа и свършва в 01.00 часа след полунощ?
ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО СА САМО ЛИГЛЬОВЦИТЕ НА ТЕРЕНА!!!
10-15 бона заплата на месец, работа по 2 часа на ден, от които 1 час е тичане за здраве, разгрявка, разтягане и прозявки.
Не могат да изтичат едни 90 минути!
А я им погледнете нощите - чака-рака, кой коя забил, кой колко изпил, кой каква кола карал.
И после невинни - всички други са им виновни.
Батков, Каков, Баждеков, Тонев, Гонзо - тоя - вън, оня - вън.
Я да си таковат таковата.
Не отричам, че част от тия фигуранти са ги довели точно гореизброените, но....гледаш един играч, той показва желание и игра, идва в Левски и изведнъж спира да играе, край, дотук, решава, че е постигнал върха на върховете и толкоз.
Това стана с прословутите трансфери от Берое, който дойде от там все излизи келявец, само ги бройте, то не бяха защитници, то не бяха халфове, то не бяха крила - един да хванеш друг да удариш.
2013 кой изпусна златния дубъл?
Аз ли?
Вие ли?
Кой проспа началото на мача с Берое?
Кой дрема в мача със Славия?
Тая година като им се говори толкова много какъв отбор са ЧМ и, че трябва да се хвърлят от първата минута , кой спа почти до края?
Аз ли, вие ли, Батков ли, Гонзо ли, кой?
Те спаха, играчите, точно така играчите, не футболистите, защото играха ганкиното, а не футбол!
Вече ме дразните, като почнете да плюете!
Вадете по 15 милиона и махайте всички пък да ви видя вас тогава!
Гонзо, когато е играл е играл и всички сме се радвали!
Батков да не им е вързал краката с конци на играорците и той да ги дърпа, та не можаха да откинат на финала за купата.
Много работи не знаете. Това не значи, че не можете да коментирате и да критикувате, но по-полека.
Аз съм трето поколение ЛЕВСКАР.
Леко ли им е било на ЛЕВСКАРИТЕ В ПЕРИОДА 1950г. до 1965г.?
Вземете се в ръце и стига сте ревали, ТЕМАТА Е ЗА ТРАНСФЕРИ, А НЕ ЗА ОПЛЮВАНЕ!
БЪДЕТЕ ЛЕВСКАРИ, А НЕ РЕВЛЬОВЦИ, КАТО НАШИТЕ РОЗОВИ ПРИЯТЕЛКИ, ЧЕ Я ВИЖТЕ ТАМ КАКВО ГИ ТРЕСЕ, МИСЛИТЕ, ЧЕ Е ЛЕКО ЛИ?
Няма леко, БЕЗ БИТКА НЯМА ПОБЕДА, НИТО КАПКА СТРАХ, НИТО КРАЧКА НАЗАД!
Само Левски!

Ние сме Гонзовисти.. не сваляме очилата с рамки, красени от лика на Гонзо...
Има и хора, които са наясно с нещата, а Левски винаги ще го има и отново ще сме на върха. Наздраве, Ивак и само Левски!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юни 2015 15:50

Да виждаш истината и да я казваш не е реване!

Левски умира, от ден на ден се превръщаме в Славия, в един средняк и нищо повече, и който не го вижда или се прави, че не го вижда си е за негова сметка. Много хора убиват този клуб и продължават да го убиват:

-Батков с безсмисленото си и упорито стоене като мажоритарен собственик въпреки, че е беден като църковна мишка и не може да предложи нищо на този клуб, точно обратното чака от него! И чака ли, чака ли и той не знае какво точно чака, и на какво се надява, и защо точно?

-Бойко Борисов с голямата си детска мечта да е собственик на Левски, е сега като той управлява в сянка, чрез неговото мазно протеже какво направихме? Страшна радост да убиваш детската си мечта с болната си амбиция!

-Пеевски също с идиотската си амбиция и той да лапне клубът, и с него да управлява и огромната фенска му маса! Но се е объркал тотално, ние не сме розовите комунисти, или пък жълтите и няма как да лижем задните части на няКОЙ!. Дори напротив 100% сме твърдо против тази личност, та дори да ни направи Челси на Балканите, пак винаги ще сме срещу него. Левски е клуб от друга мая, както и неговите фенове, и такива при нас не минават! Тия неща вървят на други стадиони, не при нас!

-Гонзо с неговата болна амбиция да успее, въпреки тотално бездарната си и некадърна политика, аматьорщина и липса на абсолютно дори и малки минимални качества за нея. Този човек и за шеф на Костинброд и Сливница не става!

-Баждеков и всички други некадърници които работят с години на Герена но са пълни аматьори в своите действия! Не способни за нищо, без грам идея и ноу-хау за работа в професионален футболен клуб!

-Иво Тонев строителя, машата на Боко който също само говори и нищо не прави! Но пък много обича да спи или да реве!

-Както и още една огромна плеада некадърни треньори физкултурници в първия отбор и в школата, разни директори и един тон бездарни футболисти, доведени чрез комисионни, мениджъри, некадърност или Бог знае как?

Всички тези некадърници, аматьори и олигофрени заедно докараха дотам нещата, че да се превърнем в Славия или Локо Сф, докараха дотам нещата, че да нямаме трофей 6 години. Да не играем в Европа, да ни бият разни селски отбори където ни хванат, св__те да си пишат историята на наш гръб, да отпадаме винаги в първия кръг от разни туристи в Европа ако изобщо се класираме дотам. Докараха дотам нещата, че за най-популярния отбор в България да няма и един спонсор и никой да не иска и 2 лева да инвестира в нас. Докараха го дотам, че бутнаха трибуна без да имат пари за нова, докараха ни дотам, че сега да имаме бюджет колкото разни селски отбори и да се мерим, и борим с тях за заветното пето място.

И това заради пустата му тиха война която водят един с друг за този клуб години наред вече! Война която ще ни доведе това накрая, че някой от господата Ганьо, Боко Тиквоча или #КОЙ? ще я спечели, но тогава вече положението ще е толкова зле, че от този клуб няма да е останало нищо за управляване! ;) :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2015 16:13

Cooler написа:Така като гледам пак ще има "Закъсняхме със селекцията" и "Новите играчи не са сработени." :?

Малко офтопик, но в това отношение Берое са за пример. Ето днес (10.06) обявиха официално четирите си нови попълнения, и така спокойно гледат към първата тренировка (15.06).
А ние ... все още чакаме отговор от звездите, като междувременно разкарахме сума ти играчи, а междувременно за нови попълнения и дума не се обелва :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юни 2015 16:16

W84me написа:
Avanti_Ragazzi написа:Значи са виновни футболистите така ли? :lol: :lol: :lol: :mrgreen: А не некадърниците дето са ги довели тях? :oops: :lol:

Значи ако наложи някога да отида да си купя цяло официално облекло включващо сако, панталон, обувки, вратовръзка, риза, колан и чорапи примерно за 300 лева. И аз вместо да си купя всичко за тези 300 лева, си купя само едно сако, едни чорапи и една вратовръзка, и остана без панталон, обувки, риза и колан. И реша да се разходя така по улицата без обувки, риза и панталон ще ми е виновен магазина, че не ми е продал останалите стоки? А не самия аз, че не съм си направил добре сметката правилно и съм останал по долни гащи? :lol: :mrgreen:

Специално в някой ситуации вината е на футболистите, но като цяло е на ръководителите.

Тия футболисти някой ги е довел. Нали ?!

Аз лично не я умея тая игра, ако утре Гонзо ме вземе в Левски и аз осера сума мачове, кой ще е виновен - аз, че толкова си мога ли, или някой, дето е бил сляп и не е видял, че не ставам и за чеп за зеле ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 юни 2015 16:17

TristaNNN написа:
Cooler написа:Така като гледам пак ще има "Закъсняхме със селекцията" и "Новите играчи не са сработени." :?

Малко офтопик, но в това отношение Берое са за пример. Ето днес (10.06) обявиха официално четирите си нови попълнения, и така спокойно гледат към първата тренировка (15.06).
А ние ... все още чакаме отговор от звездите, като междувременно разкарахме сума ти играчи, а междувременно за нови попълнения и дума не се обелва :?

Искаш Спас Делев в Левски? Че то с такива може да се разбера за 3 минути...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 10 юни 2015 17:07

W84me написа:
TristaNNN написа:

Искаш Спас Делев в Левски? Че то с такива може да се разбера за 3 минути...

Снощи излезна някъде инфо че сме предложили на Живко миланов да се върне.Някои скоро гледал ли го е.Според мен ще е добър трансфер ако доиде де. ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 юни 2015 17:14

Е хубу де, тва дето го пишете за Бойко, той има пари, но да речем не иска да влиза в публичното пространство като собственик и си слага Тонев, като предсесател, формално Батков е собственик, те си получават пари, че са параван и така..
Тогава що е такова положението, а не е цветущо? Батков ако е толкова беден, колкото го изкарвате, ква война ще води? Той най-добре знае, че за да влезе в ЕКТ му трябват играчи и бюджет от поне 10-12млн лева на година, отделно добро управление, за да има кяр и да спечели нещо. Ако не му се дават или ги няма, какво го спира да е нечии параван, който да вади парата, а той да прибира по някой лев?

Не ми се връзва.

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 10 юни 2015 17:50

Serafim написа:Е хубу де, тва дето го пишете за Бойко, той има пари, но да речем не иска да влиза в публичното пространство като собственик и си слага Тонев, като предсесател, формално Батков е собственик, те си получават пари, че са параван и така..
Тогава що е такова положението, а не е цветущо? Батков ако е толкова беден, колкото го изкарвате, ква война ще води? Той най-добре знае, че за да влезе в ЕКТ му трябват играчи и бюджет от поне 10-12млн лева на година, отделно добро управление, за да има кяр и да спечели нещо. Ако не му се дават или ги няма, какво го спира да е нечии параван, който да вади парата, а той да прибира по някой лев?

Не ми се връзва.

Не ти се връзва, защото пропускаш, че Батков иска да вземе 20-30 милиона от акциите, които е получил срещу "дълговете" на "Левски" към "неговите" офшорки. Кавичките не са случайни (без тези за "Левски"). А той няма да ги остави. Най-малкото, защото всичко друго му фалира.

Също така пропускаш, че борбата е между много повече от две страни. Последствията от това са, че:
- не е сигурно дали Тотонев е агент само на Бойко, или е компромисна фигура между Бойко, Пеевски и други. Което го прави самостоятелен играч;
- а Батков е мръднал към някой, а са го "оправили" другите;
- ЛевИнс с Трактора се бутат и те. А Трактора определено не обича Бойко;
- има и други по-неясни, които се мяркат от време на време;
- структурата на фигурите в борбата около "Левскии" не е толкова ясна, колкото като при ЦСКА, защото за разлика от мнозинството фигури в ЦСКА с икономическо минало, около "Левски" преобладават фигурите, които са от други власти (политици, журналисти, "брокери на власт");

Като следствие от написаното от мен по-горе се появява много любопитна ситуация, която е от теорията на игрите. При нея ситуацията около клуба се влошава постоянно, защото всички борещи се страни са мотивирани и имат стратегия как да спечелят.

Заб.: Вдъхновението за написаното ми дойде, когато четох за преговорите между Гърця и кредиторите ѝ.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 10 юни 2015 17:59

И къде пише, че щом управляваш нещо трябва задължително да даваш много?

Освен това при нас има борба за влияние в клубът, битка за реалната власт, тази под формата на акции а акциите са в Ганьо! И докато има битка за власт, битка за акции, докато Ганьо не си даде контролния пакет от акциите на един от двамата, все ще сме така! Никой не е толкова луд, че да харчи свои пари за нещо което не е още негово на хартия!

Докато Ганьо не прехвърли акциите си на някоя тайна офшорка управлявана от някой който никой не знае кой е, но под влиянието на някой друг все ще сме така без пукнат лев! И ще си караме с бюджет на селски отбор и с амбиции на средняк! ;) Просто ще си ни държат на командно дишане, колкото да не умрем хич, докато ти си спорят за властта!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Левски”