Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
skabrin

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот skabrin » 10 юни 2015 01:51

гражданин от село написа:
skabrin написа:Най-страшното е, че вече не сме обект за заяждане на противниците ни, а на съжаление. Най-много ме боли, че най-разумните мнения в нашия форум са на левскари, а ние сме заети да се обиждаме и да обсъждаме какво е било, а не какво ще бъде. Какво страшно има да сме в А окръжна, но горди с историята ни?!?? Предпочитам повален ЦСКА с надежда да се изправи отново, отколкото наведена пред някой фирма, кръстена на моят клуб!

Откакто направиха проф. отборите АД-та това е съдбата на всички рано или късно.

Тъкмо прочетох тази декларация и ако само заменим Левски с ЦСКА, то това е най-добре описващото какво мисля и аз. Респект към хората които са го написали.

Последните дни социалните мрежи и форумите в интернет отново клокочат със страшна сила, и отново наблюдаваме непоправимата склонност на българското общество да се дели, противопоставя, разединява и разцепва на все повече и все по-малки групи и групички.
Дали темата е кърменето в моловете, ремонтите на "Цариградско шосе", класации за книга или филм на века, или поставянето на първия паметник на български цар в София - няма значение, важното е да има хейт.
Бидейки най-голямата и дейна част от това общество, ние Левскарите, не можем да останем безучастни наблюдатели на случващото се. Това обаче не означава, че ще се впуснем в продължаващите от няколко дни във фейсбук псевдохудожествени спорове за естетическите достойнства на паметника на Цар Самуил. Искаме обаче да ви обърнем внимание върху една немаловажна тенденция.
Недоумяваме как е възможно светещите очи на Цар Самуил да разединяват хиляди българи в интернет, а лъхащата на алкохол физиономия на Вежди Рашидов в Рим по случай 24-ти май да не обединява никого в справедлив и масов протест.
Някак е необяснимо защо толкова много хора са готови с часове и дори дни взаимно да се обиждат и ругаят, анализирайки сценария на "Време разделно" и причините за заснемането му, но вече година очевидният обир на КТБ някак остава встрани.
Встрани остава и фактът, че за КОЙ ли път имаме правителство, което пред телевизионните камери не иска подкрепата на ДПС, а зад кулисите договаря тъкмо с него гласове, квоти и бизнес обръчи. Няма обаче кой да се обедини срещу наглата върхушка, защото хората имат за какво да се карат във фейсбук.
Провокирани от развихрилата се покрай паметника на Цар Самуил виртуална разправия, ние Левскарите, искаме за пореден път да призовем нашите братя и съмишленици - очевидно, че единственото, което може да обедини огромната част от обществото ни, е святото име на Левски. Не го изоставяйте точно сега, когато то има най-голяма нужда от вас!
Бъдете обединени около своя любим клуб, за да можем заедно да изградим бъдещето му! А то няма общо със задкулисни политически игри, мъгляво финансиране през офшорки и непрестанно шикалкавене на подставени лица.
Бъдещето на "Левски" ще бъде такова, каквото ние решим да отстояваме! То зависи само от нас! И бъдете сигурни, че няма да позволим на ниКОЙ да използва за свои цели свещеното "Л"! Независимо с какви политически, икономически и юридически лобита разполага!
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 юни 2015 02:01

За съжаление в убийството на ЦСКА взеха участие и наши фенове.Сега същите се готвят да станат привърженици на нов клуб , но понеже се очертава създаването на поне два отбора ЦСКА,се чудят на кой точно да са фенове.Както и да е ,всеки сам решава за себе си. :(
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

redman
Контакти:

Мнениеот redman » 10 юни 2015 08:01

По инфо на човек близък до Божков, сделка с минджите няма, защото дъртата минджа е поискал парите, които е дал на ЦСКА да му бъдат върнати. Затова на сбирката днес, освен ако минджата не промени мнението си драстично, ще бъде обсъдено дали заставаме зад Божков, ако той създаде нов клуб и тръгнем от б група с лиценз на някой отбор. За съжаление, когато феновете връчиха контролния пакет акции на милко тв, не трябваше да разчитат на това че е отрасъл в сектора. Явно е расъл и в на минджите дома...
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 юни 2015 08:56

Ще видиме какво ще стане днес... на 90% нещата ще са ясни в коя посока поемаме :idea:

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 10 юни 2015 09:55

GOLEADOR написа:За съжаление в убийството на ЦСКА взеха участие и наши фенове.Сега същите се готвят да станат привърженици на нов клуб , но понеже се очертава създаването на поне два отбора ЦСКА,се чудят на кой точно да са фенове.Както и да е ,всеки сам решава за себе си. :(

За това е важно да се обединиме около едно нещо.Никой не е искал да се стигне до тук,признавам,че сгреших за Манджуков и Милко.Истината е обаче,че те просто така и неможаха да намерят пари,а не че са искали да съсипят ЦСКА,ЦСКА беше съсипан от Титан и Томов.Аз лично не изпитвам особени симпатии към Божков и съм доста скептичен,но други варианти няма.И вече за хиляда пъти ти казвам,че това е просто дружество,което е сменяно няколко пъти???И досега никой не е казвал,че се отказва,защото не е неговото ЦСКА.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юни 2015 10:02

Ако е вярно, че на най-високо държавно ниво са се заели да помагат, спокойно може ББ да накара боклуците да си поемат масрафа от бакиите, които нарочно надробиха. Достатъчно е да ги заплаши, че ще ги изгони от сметопочистването в градовете. Ако и държава се съгласи, че може да мине само с 3-те милиона за марката - не виждам проблем да си останем ИСТИНСКИЯТ ЦСКА :!: 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 юни 2015 10:15

Red Warrior написа:Ако е вярно, че на най-високо държавно ниво са се заели да помагат, спокойно може ББ да накара боклуците да си поемат масрафа от бакиите, които нарочно надробиха. Достатъчно е да ги заплаши, че ще ги изгони от сметопочистването в градовете. Ако и държава се съгласи, че може да мине само с 3-те милиона за марката - не виждам проблем да си останем ИСТИНСКИЯТ ЦСКА :!: 8-)

Какво значи истинския ЦСКА?Там където сме ние,там е ЦСКА!От какъв зор някой ще оправя схемите на боклуците.Мен това което предлага Божков ме устройва,защото няма нищо общо с предложението на ГГ!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 10 юни 2015 10:19

BRF написа:
Red Warrior написа:Ако е вярно, че на най-високо държавно ниво са се заели да помагат, спокойно може ББ да накара боклуците да си поемат масрафа от бакиите, които нарочно надробиха. Достатъчно е да ги заплаши, че ще ги изгони от сметопочистването в градовете. Ако и държава се съгласи, че може да мине само с 3-те милиона за марката - не виждам проблем да си останем ИСТИНСКИЯТ ЦСКА :!: 8-)

Какво значи истинския ЦСКА?Там където сме ние,там е ЦСКА!От какъв зор някой ще оправя схемите на боклуците.Мен това което предлага Божков ме устройва,защото няма нищо общо с предложението на ГГ!

За УЕФА и ФИФА няма да сме истинският ЦСКА, а и нека си кажем честно, че не може да трупаш дългове и после - хоп , няма ги, ама пак сме си ние с 31 титли. Тук държавата, ако наистина иска да помогне може да го направи. Другото ще бъде трагедия за ЦСКА. При ново дружество забравете поне 5 години евротурнири и това е най-малката последица.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 юни 2015 10:33

Red Warrior написа:
BRF написа:

За УЕФА и ФИФА няма да сме истинският ЦСКА, а и нека си кажем честно, че не може да трупаш дългове и после - хоп , няма ги, ама пак сме си ние с 31 титли. Тук държавата, ако наистина иска да помогне може да го направи. Другото ще бъде трагедия за ЦСКА. При ново дружество забравете поне 5 години евротурнири и това е най-малката последица.

Не съм юрист,не знам!Какво е ЦСКА?Къде са тези титли,в смисъл с какво се свързват?С емблемата?С фирмата?Нямало да играем в ЕКТ 5 години!Ми ние от кога не сме играли!?
Пак ще си кажа мнението!Всички тия бенжалюновци си ги слагам на оная работа-ама въобще не ми пука за тях!За държавата?Айде стига,какво добро видяхме от тая държава ние БЪЛГАРИТЕ?Гонят ни от собствената ни държава и тук сега ще се правим на моралисти за тоя НАП(при положение те ще си вземат парите).
Искам футбола да ми доставя положителни емоции,може и негативни но да са спортнотехнически и резултатни!Това е в общи линии!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 юни 2015 10:38

Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:За съжаление в убийството на ЦСКА взеха участие и наши фенове.Сега същите се готвят да станат привърженици на нов клуб , но понеже се очертава създаването на поне два отбора ЦСКА,се чудят на кой точно да са фенове.Както и да е ,всеки сам решава за себе си. :(

За това е важно да се обединиме около едно нещо.Никой не е искал да се стигне до тук,признавам,че сгреших за Манджуков и Милко.Истината е обаче,че те просто така и неможаха да намерят пари,а не че са искали да съсипят ЦСКА,ЦСКА беше съсипан от Титан и Томов.Аз лично не изпитвам особени симпатии към Божков и съм доста скептичен,но други варианти няма.И вече за хиляда пъти ти казвам,че това е просто дружество,което е сменяно няколко пъти???И досега никой не е казвал,че се отказва,защото не е неговото ЦСКА.

Колко си прозрачен! Значи без да искат двете келемета ни натикаха в блатото просто не са намерили пари иначе горяха от желание! Ами и Томов нямаше пари, ама търсеше и ниви залагаше и какви ли не фокуси правеше до последно и почти беше осигурил лиценза.Даже и при това положение пак щяха да ни дадат лиценз въпреки неистовите усилия на М&М да не вземем.Те собствените им съдружници ги псуват,че не са си мръднали пръста и ги лъжат той тръгнал да ги оправдава,че имали желание, ама понеже били бавноразвиващи се и за това не могли да се справят.

Върни се в “Архив”