Тик-Так1892 написа:Всичко си еба пичката майчина... незнам какво ще се прави сега..
Щом и вие не знаете , верно си е ебало путкат амайчина...
Доколкото разбирам, нов клуб може да почне от В група с някои подбутвания и компромиси. Разбирате се с държавата да припознаете дълговете към НАп, тя ви дава базите и емблемата, сегашното ЦСКА фалира и отива в небитието, а вие припознавате новия клуб. Аз по друг начин виждах нещата, но сабленият удар с Бенжелун направо разката всички схеми, дори и на Божков, за спасяване на ЦСКА. Разберете, това са много пари и ще излизат още и още.
Но не знам УЕФА кво мисли по въпроса, то май никой не знае. Защото имате дългове към играчи и нареждания от УЕФА и ФИФА да ги платите. Как ще заобиколите това, не ми е ясно, освен с фалит и нов клуб...
Щото оттам ни знаят ефтините дистарикатлъци и няма да ги допуснат, ако и Лечков да дрънка глупости. Той не, че се е славел някога с особен интелект, ама все пак.
Божков нито е магесник, нито е глупак. Не му трябва беля и рейтинг в обществото, но пък може да поиска нещо друго от държавата в замяна на влизане в ЦСКА. Подобни ходове прави и една друга група за друг отбор, а знаете, егото на ББ и мисълта да излезе и да каже:" Аз спасих грандовете! ", може да направи чудеса...