Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Един милион от държавата за "Тича"

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2015 19:14

soko82 написа:
ShooterMan написа:Точно за мутри пък ти недей говори палячо, дето вашия шеф го осъдиха точно за това (Иван Славков) и жена му ЕМИНЕ се поболя. Колко време членове на ДПС ви управляваха бе цървул? Янко Ага, Славков, СЕБАЙДИН? Кой издигна трансперант "На Спартак цигани, българи, турци и арменци СА БРАТЯ" ? Скривай се, скривай се, че при вас от ЗАКРИВАНЕТО по-позорна ви е само историята :mrgreen:

Мамицата ти и гнусен византийски боклук,ще сравняваш мишока славков с тим ли бе кавал?Колко члена управлявали ами нали това е част от убийството,а транспаранти издигнаха хората на янко ага...знам че сте долни подмолни мърши като всички гърци и отричате всичко но все пак успя малко да ме впечатлиш.

Янко Ага да не е бил шеф на марсианския клуб бе мършо каменарска? На вас беше шеф, на вас ви тикаше турски лири в гагите, ама тогава не ривахте, нали мангали долни? И срещу Славков не ривахте като даваше мръсни пари от Турция и наркотрафик, нали? Не ривахте и срещу Ишков, когато шиткаше мачове и проституирахте, за да се издържате? Нали? Обаче там е разликата между манцинствения клуб Спетак и Черно Море, отборът на Варна!!! Ние имаме чест и достойнство и рано или късно се върнахме и сред медалисти, и Купи вдигнахме, и в Европа пак крачим....а вие измекяри долни дори и изчезнахте, демек умряхте ни на ку*а :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2015 19:16

Понеже в темата пише "научи Спортал", ще припомня, че същият сайт през октомври 2009 научи, че през февруари 2010 "бутат "Армията" и строят нов стадион". През февруари 2010 измести срока за юни или юли същата година.
Сега пак са "научили" нещо, но за мен по-скоро е с цел да се вкара напрежение срещу Ч. Море, които си позволиха да вземат КБ тази година.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 09 юни 2015 19:18

ShooterMan написа:Вярно е, умряхте! Умряхте ни на КУ*А само че :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , не умряхте кротко и току-така, умряхте нанизани на големия зелен чеп, така умряхте, с разпрани ануси :mrgreen: . Колелото се въртяло бла бла....ебаааах как се завъртя а :mrgreen:

Признавам че нямам абсолютно никакъв проблем с това че мислиш че сме умрели и други такива,нали ме разбираш?Да,завъртя се затова е колело.
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 09 юни 2015 19:19

А аз не мога да разбера, дали е правилно Държавата да помага на клубовете или не е правилно?!? :shock: :roll:
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2015 19:20

svence написа:А аз не мога да разбера, дали е правилно Държавата да помага на клубовете или не е правилно?!? :shock: :roll:

Не е правилно, не и по този начин.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 юни 2015 19:21

soko82 написа:
ShooterMan написа:Вярно е, умряхте! Умряхте ни на КУ*А само че :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: , не умряхте кротко и току-така, умряхте нанизани на големия зелен чеп, така умряхте, с разпрани ануси :mrgreen: . Колелото се въртяло бла бла....ебаааах как се завъртя а :mrgreen:

Признавам че нямам абсолютно никакъв проблем с това че мислиш че сме умрели и други такива,нали ме разбираш?Да,завъртя се затова е колело.

Но се завъртя така срещу вас, защото сте долнопробна измет! Защото Бог мрази такива подлеци! Вие, дето влизахте в сектора на Локо Го срещу нас да викате за Купата, нали? Дали пък затова Бог не ни я връчи, за да ви го набие още по-навътре....всеки мач се слагате на гостите на Тича хахаха. Завъртя се, завъртя се, който мрази, който злобее такива неща му се случват!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 09 юни 2015 19:24

Факт е че Спартак никога не са били ничий сателит, докато "тича са били сателит на отбора с петолъчките-само това говори достатъчно кой е по-достойния и горд клуб...няма по-лошо нещо да си нечий сателит-т.е. слуга, прислуга, лекей :mrgreen:

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 09 юни 2015 19:26

ShooterMan написа:
soko82 написа:
ShooterMan написа:Точно за мутри пък ти недей говори палячо, дето вашия шеф го осъдиха точно за това (Иван Славков) и жена му ЕМИНЕ се поболя. Колко време членове на ДПС ви управляваха бе цървул? Янко Ага, Славков, СЕБАЙДИН? Кой издигна трансперант "На Спартак цигани, българи, турци и арменци СА БРАТЯ" ? Скривай се, скривай се, че при вас от ЗАКРИВАНЕТО по-позорна ви е само историята :mrgreen:

Мамицата ти и гнусен византийски боклук,ще сравняваш мишока славков с тим ли бе кавал?Колко члена управлявали ами нали това е част от убийството,а транспаранти издигнаха хората на янко ага...знам че сте долни подмолни мърши като всички гърци и отричате всичко но все пак успя малко да ме впечатлиш.

Янко Ага да не е бил шеф на марсианския клуб бе мършо каменарска? На вас беше шеф, на вас ви тикаше турски лири в гагите, ама тогава не ривахте, нали мангали долни? И срещу Славков не ривахте като даваше мръсни пари от Турция и наркотрафик, нали? Не ривахте и срещу Ишков, когато шиткаше мачове и проституирахте, за да се издържате? Нали? Обаче там е разликата между манцинствения клуб Спетак и Черно Море, отборът на Варна!!! Ние имаме чест и достойнство и рано или късно се върнахме и сред медалисти, и Купи вдигнахме, и в Европа пак крачим....а вие измекяри долни дори и изчезнахте, демек умряхте ни на ку*а :idea:

янко ага фалира ПФК СПАРТАК и си направи фк владислав там вече е бил шеф много ясно ама не виждам мен защо трябва да ме интересува това?Лирите си ги е давал не знам къде ама не и на СПАРТАК ВАРНА.На славков за първи път че някой му се е радвал,май само ти си му се радвал гей мазен.На ишков много хора му се радваха но нали вече 5-6 години си плащаме цената за това.Достойнство имате колкото има и плевнелиев че и по-малко,ако не бяха купищата с пари ни купа ни дявол,видяхме ви през 90-те без пари достойните бухаххах!
Синьо-бяло бият нашите сърца,само СПАРТАК ВАРНА оттук до края на света ооооооооооо СПАРТАК ВАРНА един единствееен е на светаааа!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2015 19:26

Демба Ба написа:Факт е че Спартак никога не са били ничий сателит, докато "тича са били сателит на отбора с петолъчките-само това говори достатъчно кой е по-достойния и горд клуб...няма по-лошо нещо да си нечий сателит-т.е. слуга, прислуга, лекей :mrgreen:

Верно, не са били, защото имат повече престой в Б, отколкото в А група. За сметка на това са известни с най-голямата измама, при това два пъти направена на терена, за да влязат в А група :evil:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
soko82
Контакти:

Мнениеот soko82 » 09 юни 2015 19:30

ShooterMan написа:
soko82 написа:

Но се завъртя така срещу вас, защото сте долнопробна измет! Защото Бог мрази такива подлеци! Вие, дето влизахте в сектора на Локо Го срещу нас да викате за Купата, нали? Дали пък затова Бог не ни я връчи, за да ви го набие още по-навътре....всеки мач се слагате на гостите на Тича хахаха. Завъртя се, завъртя се, който мрази, който злобее такива неща му се случват!

Мога да поспоря щото твърдението ти е не обективно,за мен вие сте измет за теб ние така че това не е довод.Това че 50 човека са влезли някъде ...ми какво ме интересува,да не одобрявам това но и няма да позволя да отговарям за чужди действия.За купата кофти беше да,признавам но бързо го преживях.Истината че вие ни мразите не по-малко така че умната.

Върни се в “Черно море”