Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2015 15:41

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Мани го рейтинга,ама приходите на Бефесето ще спаднат.Няма да им плащаме глоби след всеки мач...а,у. :| Те че умрат от глад бре.
....

Аааа, ама те ако чакат на вашите глобички от по 2000 лева, да ги закриваме и тях направо :lol: Просто ще си компенсират с допълнителни глоби: 500 от нас, 500 от Ботев, още 500 от Локо ПД и те така. Абе хора, не си мислете, че футболът в България едва ли не ще рухне, ако вас ви няма в А ПФГ ;)

Еми тая ''глобичка'' горе я умножи по броя мачове(+ 3-4 по големички) и щи стане ясно за кво иде реч.Иначе законите са си закони,НО ние нямаме 100 ЦСКА-та..(в момента на хартия имаме,но на практика - не).Сеш се.Не сме многомилионната Италия(случаят Ювентус),нито Англия(Глазгоу).Има известна разлика да знаеш.Колкото и да сучете и въртите,случаите са различни.Другото което е - наказаха Пирин,наказаха Ботев....и кво стана?Платиха ли си?Еми не си платиха,нищо не стана.Това е.Същото и тук ще стане и те го знаят...затова не ни пращат в окръжните,защото заедно с нас си отиват и задължненията.Абсолютно нищо не печелят,иначе досега да сме там долу.Тва трябва да ви стане ясно.А трябва да ви стане и ясно,че ЦСКА не е единствения клуб със задължения към НАП - с най-много ДА,но единствен - категорично НЕ.
В момента ситуацията е доста комплексна,а при евентуални ваши протести в случай че ЦСКА остане в елита ще е такъв автогол,щот и вие имате задължения към НАП.Имали сте лиценз - ми много хубаво,много сте готини.Ама и задълженията имате - така че когато ги оправите,елате и се обадете.
П.П.Тва че липсват закони и органи,които да се намесят в случая,да накажат тези,които източиха клуба и след тва да се потърси сметка защо се стигна дотам,че ЦСКА да има 10 милиона задължения към държавата не е само клубът виновен,ами и самата държава си е виновна.С нейните некомпетентни органи.Така че монетата си има две страни.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 юни 2015 15:56

Еййй значи, 2 седмици бях баниран, аз сам си дадох "бан" още 5 дена някъде и пак да няма какво да се напише за ЦСКА. Най-лошото е, че много хора работиха да се стигне дотук и невинни няма. Дано все пак нещо стане и се спаси ЦСКА, макар, че когато собствениците ти искат да те затрият е лошо. Само не можах да разбера защо не се потърси отговорност на тези, които подписваха за Бенжалюн и другите герои? Като махнем дълга към НАП, който ако държавата реши може да ни го опрости чрез врътка, то остатъка не е чак толкова голям дори с милионите глупости на точещите клуба. 10 млн. задължение при милиард за Реал, Челси и Барса... Във всеки случай държавата трябва да се намеси, защото положението на клубно и на национално ниво в страшно! :(
Последна промяна от Red Warrior на 09 юни 2015 15:58, променено общо 2 пъти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2015 15:56

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Мани го рейтинга,ама приходите на Бефесето ще спаднат.Няма да им плащаме глоби след всеки мач...а,у. :| Те че умрат от глад бре.
....

Аааа, ама те ако чакат на вашите глобички от по 2000 лева, да ги закриваме и тях направо :lol: Просто ще си компенсират с допълнителни глоби: 500 от нас, 500 от Ботев, още 500 от Локо ПД и те така. Абе хора, не си мислете, че футболът в България едва ли не ще рухне, ако вас ви няма в А ПФГ ;)

Еми тая ''глобичка'' горе я умножи по броя мачове(+ 3-4 по големички) и щи стане ясно за кво иде реч. Казах, че ще си ги компенсират от нас и другите по-буйни клубове, не ги мисли ти айдуците от Иван АсенИначе законите са си закони,НО ние нямаме 100 ЦСКА-та..(в момента на хартия имаме,но на практика - не).Сеш се. Да :) Не сме многомилионната Италия(случаят Ювентус),нито Англия(Глазгоу).Има известна разлика да знаеш.Колкото и да сучете и въртите,случаите са различни. Ами по твоята логика нека всеки да си трупа дългове, няма ядове. Другото което е - наказаха Пирин,наказаха Ботев....и кво стана?Платиха ли си?Еми не си платиха,нищо не стана.Това е.Същото и тук ще стане и те го знаят...затова не ни пращат в окръжните,защото заедно с нас си отиват и задължненията. Липсата на лиценз ви праща във В, а не в А Окръжна. Няма да ви фалират, а ще ви мъчат във В според мен. Задъ;женията си остават, нищо не отива, а даже и лихви се трупат за радост на държавната хазна и разни негра за нула лева Абсолютно нищо не печелят,иначе досега да сме там долу.Тва трябва да ви стане ясно. Тц, вече обясних защо. А трябва да ви стане и ясно,че ЦСКА не е единствения клуб със задължения към НАП - с най-много ДА,но единствен - категорично НЕ. Съгласен съм, просто вие се оказахте най-нагли и балонът гръмна. Това поне ще послужи за урок на останалите.
В момента ситуацията е доста комплексна,а при евентуални ваши протести в случай че ЦСКА остане в елита ще е такъв автогол,щот и вие имате задължения към НАП. Пхахахах, нашите задължения са разсрочени поне както трябва. Адвокатът-патриот ако не друго, поне не е толкова неумен както вашият спасител, а и не забравяй, че той самият има екип от доста добри юристи. Писанката за наши протести при ваше оставане в А няма да я коментирам :lol: Имали сте лиценз - ми много хубаво,много сте готини.Ама и задълженията имате - така че когато ги оправите,елате и се обадете.Добре, обещавам да го направя.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2015 16:06

''Уникално'' цитиране.Сигурно го направи с цел да не мога да ти отговоря.... :lol:
Не че написа нещо смислено де.Нещо там си ми писал за задължения че оставали,после си ми размахал некви ''разсрочки'' ваши.Аз,както ти казах,не оспорвам,че сте много готини с тоя ваш лиценз и че Батков не е случаен - ма вие задължения имате.Не знам къде се врете и кво коментирате,ама вашия клуб е задължен на държавата.,нищо че сте си ''отложили изпита''.Тва не го прави ''взет'' ве пак. И тва че Батков ви е изпросил още една ''дата'' ИЧ не ви оправдава и нямате моралното право да квакате докато не си ги платите като попове.Всъщност коментирайте си квото искате де,но в общи линии обвиненията ви нямат покритие.
Другото - размахал си ми некви там задължения че оставали.Кво оставали бе. :lol:
Хубаво,остават си.Аз съм убеден,че Пирин и Ботев в момента са с 0 лева от ония,дето има останаха....направо съм сигурен,че си платиха.Убеден съм. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 09 юни 2015 16:33

delqnski47 написа:''Уникално'' цитиране.Сигурно го направи с цел да не мога да ти отговоря.... :lol:
Не че написа нещо смислено де.Нещо там си ми писал за задължения че оставали,после си ми размахал некви ''разсрочки'' ваши.Аз,както ти казах,не оспорвам,че сте много готини с тоя ваш лиценз и че Батков не е случаен - ма вие задължения имате.Не знам къде се врете и кво коментирате,ама вашия клуб е задължен на държавата.,нищо че сте си ''отложили изпита''.Тва не го прави ''взет'' ве пак. И тва че Батков ви е изпросил още една ''дата'' ИЧ не ви оправдава и нямате моралното право да квакате докато не си ги платите като попове.Всъщност коментирайте си квото искате де,но в общи линии обвиненията ви нямат покритие.
Другото - размахал си ми некви там задължения че оставали.Кво оставали бе. :lol:
Хубаво,остават си.Аз съм убеден,че Пирин и Ботев в момента са с 0 лева от ония,дето има останаха....направо съм сигурен,че си платиха.Убеден съм. :lol:

На ДХ-С (бившият собственик на Ботев) му взеха доста апетитни парцели и апартаменти в Пловдив, но не помня вие да си платихте на него и на Пирин.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2015 16:52

delqnski47 написа:''Уникално'' цитиране.Сигурно го направи с цел да не мога да ти отговоря.... :lol:

Направих го, защото така ми е по-лесно, пък ти дали ще отговаряш ми е ....сещаш се през кое ;)
Аз ти написах защо не си съвсем прав в умозаключенията си, ама понеже не ти изнася му бий печата "безсмислено" и се радвай на живота :) Иде Божков, дълговете изчезват, Пенев тренер и напред към трийсеивторатааааа :mrgreen:
Все пак ще повторя, че явно, за разлика от вашите, нашите врътки са законни към този момент, но дали е за добро - времето ще покаже. Като към този момент, според компетентните комисии, ние сме законни а вие - не! Факт! Така че хората, които са законни, имат пълното морално право да коментират престъпниците. Толкова за моралните права.
Колкото до оставащите задължение при сценария във В, какво толкова неясно има? Липсата на лиценз значи "вън" от професионалния футбол, а границата му с аматьорския е В група. И защо ми ги правиш тези сравнения с Ботев и Пирин? Вие нали сте Харизма, с фенове милиарди, които няма да предадат отбора никъде и за нищо на света? Някои твои съфорумничета твърдят, че без вас едва ли не няма футбол в България, всички ви боготворят, всички радеят за светлото ви бъдеще... Е, при това положение ще се справите някак със задълженията, па макар и във В.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 09 юни 2015 16:59

TristaNNN написа:

Направих го, защото така ми е по-лесно, пък ти дали ще отговаряш ми е ....сещаш се през кое ;)
Аз ти написах защо не си съвсем прав в умозаключенията си, ама понеже не ти изнася му бий печата "безсмислено" и се радвай на живота :) Иде Божков, дълговете изчезват, Пенев тренер и напред към трийсеивторатааааа :mrgreen:
Все пак ще повторя, че явно, за разлика от вашите, нашите врътки са законни към този момент, но дали е за добро - времето ще покаже. Като към този момент, според компетентните комисии, ние сме законни а вие - не! Факт! Така че хората, които са законни, имат пълното морално право да коментират престъпниците. Толкова за моралните права.
Колкото до оставащите задължение при сценария във В, какво толкова неясно има? Липсата на лиценз значи "вън" от професионалния футбол, а границата му с аматьорския е В група. И защо ми ги правиш тези сравнения с Ботев и Пирин? Вие нали сте Харизма, с фенове милиарди, които няма да предадат отбора никъде и за нищо на света? Някои твои съфорумничета твърдят, че без вас едва ли не няма футбол в България, всички ви боготворят, всички радеят за светлото ви бъдеще... Е, при това положение ще се справите някак със задълженията, па макар и във В.

Направил си го,щот толкова знаеш как да си подредиш елементарно цитатите. :lol:
Компетентните комисии можеш да си ги завреш някъде си там,където пожелаеш. :lol: Левски има 5 милиона дълг и докато не си ги изплатите като пичуи,можеш да си коментираш колкото си искаш,но няма да имаш покритие. ;) Пък вие си отлагайте задълженията и до 2050 като същевременно си ги трупате ''с лихвите'',а Батков вече се е разкарал от Левски.Иначе примерът с Ботев и Пирин няма как да не го дам,защото знам че си много ''загрижен'' за задълженията на хората. :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юни 2015 17:00

Ако котка не мине път, Васил Божков ще обяви утре окончателния си отговор за ЦСКА. Това би трябвало да се случи най-късно в ранния следобед.
http://www.blitz.bg/sport/article/278153

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юни 2015 17:02

BRF написа:Като стана въпрос за бфс,какво означава "последно предупреждение"?Колко такива може да има?

На вас до момента са ви 3 поредни.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2015 17:18

delqnski47 написа:Направил си го,щот толкова знаеш как да си подредиш елементарно цитатите. :lol:
Компетентните комисии можеш да си ги завреш някъде си там,където пожелаеш. :lol: Левски има 5 милиона дълг и докато не си ги изплатите като пичуи,можеш да си коментираш колкото си искаш,но няма да имаш покритие. ;) Пък вие си отлагайте задълженията и до 2050 като същевременно си ги трупате ''с лихвите'',а Батков вече се е разкарал от Левски.Иначе примерът с Ботев и Пирин няма как да не го дам,защото знам че си много ''загрижен'' за задълженията на хората. :lol:

Казах, че така ми е по-лесно, а и синята истина измежду умозаключенията ти гали окото. :)
Иначе викаш, компетентните комисии да не ги слушаме, а да вярваме на теб, Томов, Тео, Мео, оня дето смени трактора с йероглифи и другите спецове, така ли? :lol: Доооообреее :)
[offtopic]

Върни се в “Архив”