Барселона::Трансфери::Лято 2015::

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Барселона::Трансфери::Лято 2015::

Мнениеот Middlesbrough » 08 юни 2015 14:44

Честит първи трансфер , който ще можем да си ползваме чак зимата :oops: :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 юни 2015 14:46

Ае ако суби още беше при нас сигурно щяхме да го вземем за 25 някъде :mrgreen: , а сега за 10 само :o

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 юни 2015 13:45

Дани Алвеш е преподписал договора си с Барса за 2+1г.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юни 2015 13:52

Страхотна новина за Дани, това означава, че догодина ще сме със същия състав :)

Би трябвало да сме още по-добри, но да видим... :roll: :oops:

П.П. Дано Луис Енрике успее да намери баланс и играчите да издържат на многото мачове, които предстоят, че много суперкупи + клубното..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2015 14:59

kingofpop написа:Страхотна новина за Дани, това означава, че догодина ще сме със същия състав :)

Би трябвало да сме още по-добри, но да видим... :roll: :oops:

П.П. Дано Луис Енрике успее да намери баланс и играчите да издържат на многото мачове, които предстоят, че много суперкупи + клубното..

+1
А и зимата ще дойдат свежи попълнение Видал и още 1-2 предполагам най - много
Еми ЛЕ се справи много добре с ротациите този сезон и затова бяхме свежи накрая и очаквам другия сезон също да има много ротации , най - вече в средата на терена и в защита ...
Триото все пак отпред не се пипа : )...

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 09 юни 2015 15:25

Сержи Роберто и Гюндоган евентуално в средата да заместят Шави.
Макар че много ми е чудно как ще им се играе догодина.
След толкова трофеи...
Дано по-новите да имат повече хъс.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2015 15:40

tibidabo написа:Сержи Роберто и Гюндоган евентуално в средата да заместят Шави.
Макар че много ми е чудно как ще им се играе догодина.
След толкова трофеи...
Дано по-новите да имат повече хъс.

Според мен ще са си мотивирани ! Ще искат да защитат трофеите и да докажат , че са най - добрите , пък и като гледам как играят , според мен се наслаждават на играта и на това какви тактически задачи им поставя ЛЕ и т.н , а щом има наслада от играта и се забавляват на терена какво по хубаво от това ... : )

Офтопик:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 юни 2015 17:11

Не мисля, че ще имаме проблеми при мотивацията, особено Суарез и Неймар изглеждат мега нахъсани...а и двамата им предстоят най-силните години, айде Луис може би е в тях вече...важното е да се опазим от контузии и да сме на същото физическо ниво, както бяхме тази година...което обаче ще е трудно с оглед на многото мачове другия сезон :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 09 юни 2015 17:13

kingofpop написа:Не мисля, че ще имаме проблеми при мотивацията, особено Суарез и Неймар изглеждат мега нахъсани...а и двамата им предстоят най-силните години, айде Луис може би е в тях вече...важното е да се опазим от контузии и да сме на същото физическо ниво, както бяхме тази година...което обаче ще е трудно с оглед на многото мачове другия сезон :roll:

5 мача повече са ... :roll:
2 за Суперкупата на Испания , 1 за СК на Европа и 2 за Клубното , просто ще е по наситена програмата донякъде , но с правилната ротация , нещата ще станат : )

Офтопик:

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 09 юни 2015 17:45

Енрике май ще поднови договора си до 2017. Страхотно е, че Алвеш остава! С Видал ще се менкат явно. Мисля, че играчи като Дъглас, Сонг и Афелай трябва да се разкарат! От другия сезон само Шави ще ни липсва :( След като вече и Педро преподписа. Колкото до представянето: не че 5 мача са кой знае колко, но все пак в тях се решават трофей (от които суперкупата на Европа и клубното са най-важните, защото до тях се стига след спечелена ШЛ), а и 2016 има Европейско и това означава, че програмата ще е наситена. Хъс определено ще има, но Енрике ще му бъде много трудно да им задържи формата и физическата подготовка и сигурно ще има спадове в играта, а защо не и криза! Дано да греша! Пък и догодина отбори като Байерн, Челси, Реал и дори ПСЖ ще са много нахъсани... Все пак вярвам, че можем да направим добър сезон и догодина!
ПП Много ме изкефи Меси: Искахте требъл, ето ви го! :mrgreen:

Върни се в “Барселона”