Локомотив, НАП, Гигов и дълга
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Локомотив, НАП, Гигов и дълга
Между другото има ли яснота този дълг към НАП за какъв период е натруапн?Защото Локомотив май няма други дългове / или са минимални/ и при него като че ли е пресилено да се говори за фалит.За разлика от ЦСКА където от самолет се вижда че се касае за класически фалит.Та дълга към бенжалюн от вчера май е по спешен дори от този към НАП.И шанс да се плати няма.Това е чисто и просто фалит.
-
- Контакти:
Аз мисля, че случаят на ЦСКА няма да бъде разглеждан, защото по информации и Васил Божков вече желае фалит на сегашното дружество и започване на ново в по-долна група, засега не е ясно коя. Иначе, ако в последния момент Манджуков и Инджов платят 800 000 лева, може и да продължи ЦСКА в А група.
Те тези 800 000 лева едва ли са чак такъв проблем.Но така или иначе ако това стане после във времето ще трябва да се плаща и останалия борч до 23 милиона.Те от това бягат - иначе е ясно че временно решение може да се намери.
Пичове, всеки фирмаджия знае, че за да разсрочи някакво задължение към НАП, било то и за 10 000 лева, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да обезпечи ЦЯЛОТО задължение с имущество. И точно това не са направили Локомотив (дори адвокатът на няколко пъти го каза) - за това и НАП отказва да започне преговори. А другите отбори, за които говори адвокатът, те са си обезпечили дълга, за това той е разсрочен. Нашата фирма също е разсрочвала няколко пъти задълженията си към НАП по тази схема. Само че адвокатчето се опитва да изкара Гигов мъчник, вместо да каже истината на хората в очите - Гигов не ще да обезпечи 1 милион лева задължение, за това НАП му отказва разсрочване;. Точка!
-
- Контакти:
Gro написа:Пичове, всеки фирмаджия знае, че за да разсрочи някакво задължение към НАП, било то и за 10 000 лева, трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да обезпечи ЦЯЛОТО задължение с имущество. И точно това не са направили Локомотив (дори адвокатът на няколко пъти го каза) - за това и НАП отказва да започне преговори. А другите отбори, за които говори адвокатът, те са си обезпечили дълга, за това той е разсрочен. Нашата фирма също е разсрочвала няколко пъти задълженията си към НАП по тази схема. Само че адвокатчето се опитва да изкара Гигов мъчник, вместо да каже истината на хората в очите - Гигов не ще да обезпечи 1 милион лева задължение, за това НАП му отказва разсрочване;. Точка!
Абсолютно.Имаш ли имущество което покрива над 1/3 над дълга можеш да разсрочиш.Имам имот 1 декар с къща на 5км от Пловдив.Всяка банка ще ми отпусне заем от 20 000лв примерно срещу ипотека.
russia написа:Yoda написа:Адвоката да не се прави на луд. В ДОПК има текстове които забраняват повторно разсрочване на дълг ..... За това и напълно законно им отказват. Въпроса е, защо НАП допусна такова повторно и потретно разсрочване при цска и дали за това служители на НАП не следва да гледат Мондиял 2022 от сградата на бул."Ген.Столетов" 21 ет.2 южното крило, при бай Ставри, човека е строг , но .....![]()
![]()
Може и четвърто и пето да допусне...Нали трябва да има на какво да те е яд бе, чимширик!
чимшираго гушна цска , а аз съм на 40 и питай майка си жена си кво мога .............
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Йода, темата не е за ЦСКА!
Хайде на бас, че ЦСКА нищо не е гушнал, и ще е в А група!?

Хайде на бас, че ЦСКА нищо не е гушнал, и ще е в А група!?

Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?
Ясно е че Гигов трябва да си плати данъците, интересно е обаче каква е причината НАП да му отказват разсрочване. Искат да го изгонят ли, да закрият Локомотив ли? Второто ще е доста странно предвид това, че всички останали отбори от А група им бе разрешено разсрочване. От всичко това изглежда, че вече доста хора мислят, че Гигов му е време да спаси Локомотив от вредното си присъствие.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
Когато лъжеш всичките си кредитори и подправяш ордери, нямаш право на отстъпки, още по-малко да се сърдиш! Бил сърдит на НАП, че им дължи пари! Хахаха
Безплатен съвет от мен - намерете си пресаташе и му забранете на този да говори публично, че смехът е голям!
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Едва ли сте толкова наивни и заблудени че да вярвате на Гигов,Рендето или пък тоя вашия супер измислен и смешен адвокат

Гигов си е виновен,иначе отбора игра и си заслужиха 3-то място.