run1973 написа:1palq4o1 написа:run1973 написа:Brannik82 написа:run1973 написа:ЕМИЛ написа:Да остават 10 отбора и да играят по 4 пъти помежду си .
Така де ,ама ако платим на НАП некой друг лев и на Изпълкома решат да ни оставят в А група за да си платим и останалите задължения,няма да ти се иска да играем 4 пъти със сините другарки от Подуене,щото пак ги чакат 4 резила![]()
Тогава сините другарки ще искат ако може още от есента да са във втората половина,за да не се срещат с червеното им страшилище.
Така де, АМА айде първо платете и тогава ще го мислиме
И аз се надявам да плати някой,ама като гледам Минджуците нещо не им се дават левчета.
Защо се надяваш?
Извадета пари и платате-нали сте фенове милиони!!!Всеки като даде по 10 лева и ето ви сметките с НАП чисти!
Опссаа забравих и вчерашната суровачка от Бенжалюн...колко бяха? Още към милион?
Щото Вие сините фенчета ли платихте вашите задължения към НАП,или се наложи на Батков и Тонев да заложат емблемата Ви в НАП,че да издрапате до есента.
А после...........
Ще плати,който се нарича собственик и мажоритарен акционер,а като не може..........няма да плати.
Така е по цял свят.
А ти на какво се надяваш........мила ми приятелко.На купа ли..........Е няма
Пишеш пълни глупости, но ти е простено!все пак си безмозъчно червенотиквеничковче!
И, да, феновете също помогнахме- аз лично си купих акции, екипи за мен, за двете ми деца, че и за няколко приятели, а и останалите които познавам и са привърженици на"Левски" направиха същото!и там е разликата помежду ни-ние си обичаме клуба, а виЯ обичате само да мразите!!!