Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Къде е стадион Варна, обещаха 2013 да е готов за мачове?
Да не изНИкне в крайна сметка някой МОЛ?Малко криминално ми изглежда това строителство.
Да, и втория кран е сглобен поне на външен вид
и всеки делничен ден има работници ... само дето наистина на Тича нищо не се вижда визуално.

"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Кран,камион и багер-какво му трябва повече на човек-фен за да е щастлив?Мога да ви напиша нещото което си мисля че става,но няма,за да не предизвикам съдбата,а и да не радвам сините ни приятелки.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:Кран,камион и багер-какво му трябва повече на човек-фен за да е щастлив?Мога да ви напиша нещото което си мисля че става,но няма,за да не предизвикам съдбата,а и да не радвам сините ни приятелки.
Кран, камион и багер правят всеки щастлив, особено бат Бойко

Леевски, оле

boabbb написа:Готвача написа:Кран,камион и багер-какво му трябва повече на човек-фен за да е щастлив?Мога да ви напиша нещото което си мисля че става,но няма,за да не предизвикам съдбата,а и да не радвам сините ни приятелки.
Кран, камион и багер правят всеки щастлив, особено бат Бойко![]()
![]()
На Бойко сигурно му става като види кран, камион и багер на едно място

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
какво ли става когато багерите станат два,вчера следобяда още един верижен го инсталираха на стадиона 

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
Лентата определено е най-големия афродизиак за Тиквуня, а най-мощния оргазъм направо бледнее пред чувството при прерязването ѝ. Багери, кранове и друга строителна техника са все още в стадия на свалките и първоначалната любовна игра.
Лъжат ви! Балъци.
Ще драгират за злато там
.
И после по Дискавъри.
Ще драгират за злато там

И после по Дискавъри.