run1973 написа:Възрастен написа:samo_levski написа:всеки срещу всеки по 4 пъти. това с 2 половини се видя, че е глупаво.
но не знам защо броите цска и локо сф аут. чакат си само парите в бфс и ще им пуснат лиценза, споко. той лечето нали ви го каза.
БФС нито дава, нито взема лицензи. Това е работа на Лицензионната комисия и тя се произнесе по въпроса. Иначе индивиди като "смъркащия" бивш кмет могат да си плещят каквото си искат. Той поне толкова съдилища обиколи - малко от малко да беше попил от правните норми. Между другото, ако БФС направи някоя глупост от този сорт, не ми се мисли какво ще последва от УЕФА. Перукан не може да го спаси и приятелството му с Платини. Особено във връзка с последните развития на скандалите във ФИФА и кандидатурата на последния за президент.
Лаеш и ти нали,само колкото да чешеш синия език.До сега 2 или 3 години УЕФА е трябвало все да ни наказва ли,като е давано право от Изпълкома на отбори,които до срока на лицензиране не са успявали да се справят.Какво ще се случи ,че не те разбрах.
Ама аз да ти кажа-нищо няма да се случи.Такива са наредбите и те са спазени както и сега,така и преди.Айде отивай да събираш купи.
Не съм "син", ама нейсе - определяй ме както искаш. Ако не вярваш на мен - прочети това: http://www.bfunion.bg/news/5499. И много, ама много внимателно следните изречения от него: " По отношение на футболните клубове от „А” ПФГ процедурата по лицензиране е приключила. В момента тече процедура по лицензиране на отборите от Б група".