Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

run1973
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот run1973 » 09 юни 2015 10:39

Achtung_Juden написа:
BRF написа:
Achtung_Juden написа:Aз съм готов да се обзаложа, че сегашното дружество ще си остане в А група по най-криминалния начин(за справка интервюто на Кабриолета от сутринта). Само се драматизира излишно, все едно за сефте сте в това положение.

Какво разбираш под криминален начин?
Лиценз няма-за да има трябва(според Лечков) да се направят няколко неща!Ако се направят-има лиценз!
За всички е лошо ЦСКА да не е в А група,ще се загубят много пари!

След като се е произнесла лицензионната комисия с крайно решение - няма мърдане. За вас обаче както винаги ще се направи компромис и тъпанарите от изпълкома ще ви дадат лиценз, защото винаги сте привилегировани. И не знам после с какви очи говорите за "синьото БФС" и "ГФС". Ако БФС беше синьо одавна да сте изхвърчали в небитието.
Лечков в прав текст го каза - за вас може, ама за Пирин и Ботев не може. Това ако не е криминално, кое е?

Друго си е като интерпретираш думите на Лечков през ония сините очила.
Лечков каза,че всички отбори,на които им е отнеман лиценза през годините са имали последен шанс да им се върне от Изпълкома,след като направят плащания,след като покажат,че не са мъртви и след като покажат желание за участие с необходими плащания и разсрочвания на дългове както е по првилник,а не чрез някви врътки или обединения.
Кой е виновен,че посочените от теб клубове Пирин и Ботев не са били допуснати тогава от Изпълкома,който и тях най-доброжелателно ги е чакал да направят някви постъпки към НАП.
Ама нали так е по-удобно през сините очилца,които не си гледат тяхната паничка,която също е пробита и тяхната емблема също е заложена в НАП,за да се обезпечи участието им в А група и следващият сезон.По - удобно е казваш да изхвърлим ЦСКА от А група,само и само да няма поне повече сини резили и срещу тях през новото първенство ;)
А то фалита на целия ни футбол е неминуем.Днес ЦСКА може да е,но догодина е наред Левски,после и изкуствените отборчета подкрепяни от властта Берое и Лудогорец и така до края на професионалният футбол в държавицата ни.
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 юни 2015 10:51

Това за двойния стандарт са думи на Кабриото, не мои. Все ми е тая на мене дали ще изхвърлят ЦСКА. Те трябваше да са изхвърлени няколко пъти от А група, няма да стане и сега. Що се отнася до Левски - когато стигнем до вашето положение ще стикам палци да отидем при аматьорите, а не да се молим на Черепа, на Джуджето, на турския бизнесмен и т.н. Някак по-достойно ще е. Малко е смешно как Лупи Крадеца се превръща в г-н Томов, Говедото Божков в г-н Божков и не на последно място Джуджето от Микре как става г-н Ганчев...
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 09 юни 2015 10:57

Achtung_Juden написа:Това за двойния стандарт са думи на Кабриото, не мои. Все ми е тая на мене дали ще изхвърлят ЦСКА. Те трябваше да са изхвърлени няколко пъти от А група, няма да стане и сега. Що се отнася до Левски - когато стигнем до вашето положение ще стикам палци да отидем при аматьорите, а не да се молим на Черепа, на Джуджето, на турския бизнесмен и т.н. Някак по-достойно ще е. Малко е смешно как Лупи Крадеца се превръща в г-н Томов, Говедото Божков в г-н Божков и не на последно място Джуджето от Микре как става г-н Ганчев...

Ще се молиш викаш.
Догодина по това време ще имаш тази възможност. :mrgreen:
Само че на кой Господ ще се молиш трябва да си избереш :mrgreen:
То пък забравих,че няма на кой освен на ББ да се молите пак :mrgreen:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 юни 2015 11:01

Чакай бе момче, какво се разпени толкова, отзад ли ти бръкнах? И май не четеш какво пиша, а само си ляляш. Казах, че ще стискам палци да не се излагаме като вас, а да си отидем при аматьорите с достойнство. За молитви към Господ не съм говорил, не ми слагай думи в устата. А това с ББ нямаше нужда да го казваш, щото точно той в момента ви търси спасителя.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 09 юни 2015 11:03

Achtung_Juden написа:Това за двойния стандарт са думи на Кабриото, не мои. Все ми е тая на мене дали ще изхвърлят ЦСКА. Те трябваше да са изхвърлени няколко пъти от А група, няма да стане и сега. Що се отнася до Левски - когато стигнем до вашето положение ще стикам палци да отидем при аматьорите, а не да се молим на Черепа, на Джуджето, на турския бизнесмен и т.н. Някак по-достойно ще е. Малко е смешно как Лупи Крадеца се превръща в г-н Томов, Говедото Божков в г-н Божков и не на последно място Джуджето от Микре как става г-н Ганчев...

Никой не се е молил на турският ''бизнесмен'',напротив нямаше да бъде приет.А на Божков и Ганчев им се молят определени фенове,една част от които не са посешавали Армията отдавна.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 09 юни 2015 11:06

Achtung_Juden написа:Чакай бе момче, какво се разпени толкова, отзад ли ти бръкнах? И май не четеш какво пиша, а само си ляляш. Казах, че ще стискам палци да не се излагаме като вас, а да си отидем при аматьорите с достойнство. За молитви към Господ не съм говорил, не ми слагай думи в устата. А това с ББ нямаше нужда да го казваш, щото точно той в момента ви търси спасителя.

Не се пеня,бе.Бръкнал си си сам отзад,явно усещаш на къде отиват нещата и при Вас.
Нито Ганчев,нито Божков ще ни питат точно нас дали ги искаме за собственици.Достатъчно добри бизнесмени са,че сами да решат от кое начинание ще имат келепир.Айде не на мен тия постановки през сини очилца. :mrgreen:

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 09 юни 2015 11:45

Пениш се от злоба, просто ти личи. Аз доколкото си спомням Г-н Ганчев/Джуджето от Микре му беше важно да знае дали ще припознаете хибрида с Литекс. Вие разбира се му се примолихте с декларацийка и с широко разтворени бузки.
А това със сините очилца скоро ли си го научил? Щото гледам, че ти е мерак да го ползваш, ама не го правиш на място. Пробвай другаде и недей да бъдеш толкова злобен, че ще ти побелее косицата.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 09 юни 2015 12:50

Achtung_Juden написа:Пениш се от злоба, просто ти личи. Аз доколкото си спомням Г-н Ганчев/Джуджето от Микре му беше важно да знае дали ще припознаете хибрида с Литекс. Вие разбира се му се примолихте с декларацийка и с широко разтворени бузки. А това със сините очилца скоро ли си го научил? Щото гледам, че ти е мерак да го ползваш, ама не го правиш на място. Пробвай другаде и недей да бъдеш толкова злобен, че ще ти побелее косицата.

Сега можеш да говориш и пишеш каквото искаш и както ти изнася. Ноооо...опрете ли до търсенето на финанси за просъществуването на клуба ви, тогава ще искам да чуя коя песен си запял. Сега си дрънкай, не ни пречиш!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юни 2015 13:36

Achtung_Juden написа:
BRF написа:
Achtung_Juden написа:Aз съм готов да се обзаложа, че сегашното дружество ще си остане в А група по най-криминалния начин(за справка интервюто на Кабриолета от сутринта). Само се драматизира излишно, все едно за сефте сте в това положение.

Какво разбираш под криминален начин?
Лиценз няма-за да има трябва(според Лечков) да се направят няколко неща!Ако се направят-има лиценз!
За всички е лошо ЦСКА да не е в А група,ще се загубят много пари!

След като се е произнесла лицензионната комисия с крайно решение - няма мърдане. За вас обаче както винаги ще се направи компромис и тъпанарите от изпълкома ще ви дадат лиценз, защото винаги сте привилегировани. И не знам после с какви очи говорите за "синьото БФС" и "ГФС". Ако БФС беше синьо одавна да сте изхвърчали в небитието.
Лечков в прав текст го каза - за вас може, ама за Пирин и Ботев не може. Това ако не е криминално, кое е?

Значи обърни към този,който е извършил това криминално деяние-въпросният Лечков!
Ако ЦСКА остане в А група,ще бъде САМО ЗАРАДИ ТВ ПРАВАТА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 юни 2015 15:30

Божков май е купил марката от НАП :? !!?!

Върни се в “Архив”