@ Нямаме футболисти и като добавим слабия треньор ЧЕХЬО и всичко си пасва стабилно!
КС | Турция - България - 4:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Турция - България (Приятелска среща)
Перуката направи националния отбор една Бащиния... играят само близките!
@ Нямаме футболисти и като добавим слабия треньор ЧЕХЬО и всичко си пасва стабилно!
Чакам с нетърпение мнението на отговорника за националния отбор. Набързо да посочи кои са виновни и към следващия мач. Доста отговорно, нали...
Поздравявам колегите, които са успели да доизгледат мача. Аз съм стар човек и нервите не ми издържаха толкова много.
Много е обезпокояващо ако тези играчи са ни най-добрите.
Поздравявам колегите, които са успели да доизгледат мача. Аз съм стар човек и нервите не ми издържаха толкова много.
Много е обезпокояващо ако тези играчи са ни най-добрите.
Eй , какъв купон е на + Салам Арена " в Разград..........Викове +Аллаху акбар" и обещания за курбани. БУЛГАРИСТАНСКИЯТ ФУТБОЛ Е МЪРТЪВ ! ТЕ победиха !!!! 
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
- Drunken_Master
- Контакти:
Петев на първата пресконференция,като стана национален селекционер,то бяха едни надувки,то бяха едни обещания...
А след няколко месеца показа,че не е нищо по-различно от Мъри,дето викаше само тия,които му подшушнат...
А след няколко месеца показа,че не е нищо по-различно от Мъри,дето викаше само тия,които му подшушнат...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
А Малта води преди края с 2-0 на Литва, като има само 1 ъглов удар, а гостите - 8.
Съблеченият да избира тактиката отрано.
Съблеченият да избира тактиката отрано.
- amstel_beer
- Контакти:
suburban написа:СЪДИЯТА Е ВИНОВЕН!
Да, че свири края точно в 90 минута и не остави турците да вкарат още голове.
- CSKARCHETO-BS
- Контакти:
Като си помисля че преди години ритах стената от яд че нашите падат,а сега ми е безразлично 
кога нашият"велик" фейс бойко ще каже на началника ,че нашата страна се нарича България а не "булгаристан"
кога бе бойко паша??????не само да пиеш кайвета с ердогана ами сВърши нещо.....РИЗИЛ
кога бе бойко паша??????не само да пиеш кайвета с ердогана ами сВърши нещо.....РИЗИЛ
влизам в гонг и гледам: Турция-България 4:0 , 90+10
викам си голямо продължение ,нашите да ли пък няма да изравнят

викам си голямо продължение ,нашите да ли пък няма да изравнят
Re: 20:45ч. | Турция - България
Продължаваме напред!