Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vency75
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот vency75 » 08 юни 2015 16:48

Djack_84 написа:Относно селекцията и като цяло политиката на клуба,аз мисля,че трябва да се направи следното(едва ли всичко това ще стане,разбира се):

1.Задължително запазаването на Аниете,Прохазка и Абди.На първите двама да не им се пипат заплатите,а напротив да ги им предложат по-добри условия.На Абди да му се удължи наем с поне още половин сеозон с опция за откупуване.
2.Да се привлекат млади и перспекивни играчи от А и Б групата в това число наши юноши,които играят с успех в момента в други отбори(Асен Георгиев,Хрисофор Хубчев,Чунчуков,Алекс Колев)
3.Да се спре порочната практика на вземане на разни негри свободни агенти,които после се чудим как да разкараме - Педровци,Белаидовци и тем подобни.Може да се вземат 1-2 ма чужденци свобосни агенти,но не повече и то да са внимателно подбрани.
4.В никакъв случай да не се маха Краев.Той трябва да играе още поне 2 години и да се продаде когато е на 19 и вече по зрял за да може да се наложи директно в някой отбор,а не да го бутат по дубали и долни групи както Вутов.За справка Бебатов беше продаден на 19г и заигра на 20,а Краев е едва на 17
5.Времето на Гаджев изтече и трябва да бъде трансфериран вече.Личи си,че е изчерпан и няма качества за лидер на Левски.
6.Да се разкарат Педро,Белаид,Велев и Домо,като по възможност да се вземе някаква трансфена сума за тях.
7.Парите от Гаджев и евентуално от някой от тези от точка 6 да се използват за 1-2 нови попълнения и например за подновяване а наем ил откпуване правата на Абди.
8.Да,няма пари и е тежко положението,но не е пълна олигофрения ако не се отдели някаква сума за трансфери,а се търсят пак разни мангали свободни агенти.Така се въртим в един омагьосан кръг,от който излизане няма.

Според мен състава може да излежда така,при условие,че останат Аниете,Прохазка и Абди.

Вратари:Йоргачевич,Любенов,Крсътев
Ляв бек:Минев,Орачев,Ташев
Централни защитници:Стойчев,Дани Златков(ако е вярно,мисля,че не е лоша опция),Деян Иванов,Асен георгиев или Хубчев Монтана
десен бек:Алвеша става за резерва - но тук трябва да се намери човек - или чужденец или някое къдърно момче от Б група.Едва ли десния бек на ЛОко Горна да речем не би ни свършил работа.Още повече,че тази позиция е най-лесната във футбола
Опрни полузащитници:Сърмов,Прохазка,Орлин Старокин
Офанзивни халфове:Б.Цонев,Р.Цонев,Бедоя,Аниете
Крила:Абди,Мисяк,Краев и още някой нов
Нападатели:Алекс Колев или Чунчуков,Илия Димитров,+ някоий тип Бакари.

+1

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 юни 2015 16:52

Минев и Стойчев са с единия крак аут от Левски.

emokanar
Контакти:

Мнениеот emokanar » 08 юни 2015 17:49

Момчета, оставете някакъв адрес, на който да ви доставим Дани Златков и Алекс Колев, а а а и кажете колко пари да ви дадем за да ги вземете . :mrgreen: :) :lol: :twisted:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 юни 2015 18:00

emokanar написа:Момчета, оставете някакъв адрес, на който да ви доставим Дани Златков и Алекс Колев, а а а и кажете колко пари да ви дадем за да ги вземете . :mrgreen: :) :lol: :twisted:

20-30 мил. са достатъчни, но задължително трябва да ги поднесе Цецо Василев на Гонзо. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Orlovec
Контакти:

Мнениеот Orlovec » 08 юни 2015 18:49

След като култовият Куция Никулис има желание да заиграе в Левски, нещата са повече от ясни

1.Куция Боян
2.Куция ...нов куц играч неизвестен засега,Прохазка се маха най - вероятно
3.Куция Стойчев(не е сигурно)
4.Куция Минев(не е сигурно)
5.Куция Белаид(не е сигурно)
6.Не толкова куция Гаджев
7.Куция Никулис
8.Безбожно Куция Валери
9.Безсрамно Куция Педро
10.Понякога куция Бедоя
11.След напускането на Аниете, на хоризонта ще изгрее Ултра Куц Нападател в син цвят

резерви - куц до куция :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 юни 2015 19:14

Ръководството на Левски обмисля да не привлича нов вратар на мястото на напусналия Пламен Илиев, разбра LIVESPORT.BG. Тигъра разтрогна договора си със "сините" и от следващия сезон ще играе за румънския Ботошани.

Ръководството на 26-кратните шампиони смята да гласува доверие на младежкия национал Александър Любенов, който ще бъде първа алтернатива на Боян Йоргачевич. Юношата на "сините" ще трябва да докаже през идния сезон, че има място в мъжкия състав. Трети страж ще продължи да бъде друг талантлив младок Николай Кръстев.

Добре е за мен това. Покрай Йоргачевич може да научат нещо.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 08 юни 2015 19:24

tevez написа:Минев и Стойчев са с единия крак аут от Левски.

Инфо :)

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 юни 2015 19:39

Някой наясно ли е към днешна дата кои вече напуснаха, кои се канят да си ходят и има ли евентуално някой желаещ да подпише с Левски.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 юни 2015 22:41

Полузащитникът на Берое Георги Костадинов е близо до трансфер в Левски, научи Гонг.

Халфът е желан от „сините“, които са харесали изявите му в последните месеци.

От „Герена“ са впечатлени от способността на Костадинов да играе еднакво добре и в двете фази на футбола.

Ако преминаването му като свободен агент в Левски се осъществи, той ще може да се превърне в заместник на Владимир Гаджев, чийто договор изтича.

Интересно е да се отбележи, че контрактът на 24-годишния Георги Костадинов с Берое приключва в края на месеца.

Слухове твърдят, че той има предложение от Турция, но на този етап изглежда, че Левски е най-реалната опция.

Страх ме е от такива трансфери,особено от Берое, но в такава ситуация, в която аз сигурно съм по-богат от Батков, то такъв трансфер не е зле.
По-добре Г. Костадинов, отколкото Огнянов.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 09 юни 2015 00:01

tevez написа:
Полузащитникът на Берое Георги Костадинов е близо до трансфер в Левски, научи Гонг.

Халфът е желан от „сините“, които са харесали изявите му в последните месеци.

От „Герена“ са впечатлени от способността на Костадинов да играе еднакво добре и в двете фази на футбола.

Ако преминаването му като свободен агент в Левски се осъществи, той ще може да се превърне в заместник на Владимир Гаджев, чийто договор изтича.

Интересно е да се отбележи, че контрактът на 24-годишния Георги Костадинов с Берое приключва в края на месеца.

Слухове твърдят, че той има предложение от Турция, но на този етап изглежда, че Левски е най-реалната опция.

Страх ме е от такива трансфери,особено от Берое, но в такава ситуация, в която аз сигурно съм по-богат от Батков, то такъв трансфер не е зле.
По-добре Г. Костадинов, отколкото Огнянов.

Гледал ли си го става ли ;)

Върни се в “Левски”