ЦСКА пред Левски с 51 места в Европа!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: ЦСКА пред Левски с 51 места в Европа!

Мнениеот korteneca » 08 юни 2015 17:43

Teo написа:
Остави го да си вярва братле... :lol: :lol: :lol:

Теодосий, няма нужда аз или някой друг да вярва. Така пише в класацията на УЕФА. :lol:
Утре вестник "Земя" може да излезе с класация за най-много неправилно изпълнени тъча в ЕКТ и ЦСКА да е в топ 100 на 46 позиция заради 3 тъча, а Левски на 97-ма позиция заради един. :lol: Ето толкова е ценна и класацията на "Екип" :mrgreen: Все пак ще те оставя да се радваш и самозаблуждаваш, че все още сте световна и европейска футболна сила. :twisted:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 юни 2015 17:44

Браво!!! Сега си поискайте паричната награда за 46тото място , платете на Бенжелюн , НАП и Стойче :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2015 17:46

korteneca написа:
Teo написа:
Остави го да си вярва братле... :lol: :lol: :lol:

Теодосий, няма нужда аз или някой друг да вярва. Така пише в класацията на УЕФА. :lol:
Утре вестник "Земя" може да излезе с класация за най-много неправилно изпълнени тъча в ЕКТ и ЦСКА да е в топ 100 на 46 позиция заради 3 тъча, а Левски на 97-ма позиция заради един. :lol: Ето толкова е ценна и класацията на "Екип" :mrgreen: Все пак ще те оставя да се радваш и самозаблуждаваш, че все още сте световна и европейска футболна сила. :twisted:

Извинявай, но най-престижния метод по които могат да оценят един футболен клуб е участието му в европейските клубни турнири :idea:
@ За огромно съжаление ФК Левски е далече, далече назад в тази класация :idea: :lol:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 08 юни 2015 17:54

Teo написа:
Извинявай, но най-престижния метод по които могат да оценят един футболен клуб е участието му в европейските клубни турнири :idea:
@ За огромно съжаление ФК Левски е далече, далече назад в тази класация :idea: :lol:

Няма нужда да се извиняваш, че не знаеш къде всъщност сте като класиране в Европа. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2015 17:55

Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:
levskarski написа:
boabbb написа:А :shock: Как, бе :shock: След всички спечелени точки за европоходите с Тампере, Жилина, Сараево, че и азиатските епопеи ... Пак зад нас :?

Пак зад вас.... И в закриването ще ни поведете с 1-0, това топли ли те ?

Аз левскарите които познавам са за това да останем в А... че с кой друг ще ви е евромача бе, човек? :| [offtopic]:lol:[/offtopic]

Тео, и аз съм от левскарите, които искат да останете в А група. Че кой друг ще бием със 7:2 и 7:1 бе човек? :lol:

Дамянов... статистиката говори, че вече повече от 2 години нямате победа за първенство :?:
@ Нз какви 7-ците те гонят :lol:

Верно бе, кви 7-ци ме гонят, като 11 мача не можахте да вкарате гол?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 юни 2015 17:59

W84me написа:Критерия е тотално объркан.

Объркан е щото не сте стигали до осминафинал за КЕШ или ШЛ. :shock: хахахахаха
Последна промяна от Червени Воини на 08 юни 2015 18:03, променено общо 1 път.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2015 17:59

damyanov1963 написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:
levskarski написа:
boabbb написа:А :shock: Как, бе :shock: След всички спечелени точки за европоходите с Тампере, Жилина, Сараево, че и азиатските епопеи ... Пак зад нас :?

Аз левскарите които познавам са за това да останем в А... че с кой друг ще ви е евромача бе, човек? :| [offtopic]:lol:[/offtopic]

Тео, и аз съм от левскарите, които искат да останете в А група. Че кой друг ще бием със 7:2 и 7:1 бе човек? :lol:

Дамянов... статистиката говори, че вече повече от 2 години нямате победа за първенство :?:

Верно бе, кви 7-ци ме гонят, като 11 мача не можахте да вкарате гол?

50 мача... нямаше и 1000 минути..!
@ Вкарахме гол, че и победа взехме... докато вие отново изпуснахте питомното... този път край морето :idea: :lol:

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 08 юни 2015 18:02

Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:
levskarski написа:

Как да не сънува, след като последните два сезона завършват на седмо място и печелят синя купа! бхахахаха
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юни 2015 18:07

Абе не знам кой се радваше преди нова година, че е есенен шампион, пък сега се моли да му подарят лиценза!
БХАХАХА!
ТАКА ЛИ БЕШЕ? :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 юни 2015 18:07

Червени Воини написа:
Teo написа:
damyanov1963 написа:
Teo написа:
levskarski написа:

Как да не сънува, след като последните два сезона завършват на седмо място и печелят синя купа! бхахахаха

@ Те вече го приемат за нормално... както Гонзо казва: Които за каквото е учил :idea: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - България”