Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2015 15:25

1982 написа:В момента почти всеки играч на ЦСКА може да заведе дело срещу клуба и да го спечели. Не са получавали 2 месеца заплати, а могат да приберат доста повече от 2 заплати при това положение.

Добре де,като сме без лиценз за профи футбола не се ли водим аматьори на този етап? :roll:

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 08 юни 2015 15:27

Чини ми се , че спасението на ЦСКА е в неговото закриване. :idea:
Колкото и странно да звучи...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юни 2015 15:29

гражданин от село написа:
1982 написа:В момента почти всеки играч на ЦСКА може да заведе дело срещу клуба и да го спечели. Не са получавали 2 месеца заплати, а могат да приберат доста повече от 2 заплати при това положение.

Добре де,като сме без лиценз за профи футбола не се ли водим аматьори на този етап? :roll:

Няма значение има или не лиценз, всеки от играчите може да ни осъди заради неполучените си заплати и неспазените условия по договорите им.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2015 15:39

DIMO написа:
memnto написа:Между другото - решението да се платят на тоя без официален мач за ЦСКА тия 800к лева е от 21 май, а се оповестява чак сега?
Нали не мислите, че е случайност? :roll:

Едва ли е случайност. Изважда се сега, за да се откаже Божков. Възможно е Милко и Морко да са го премълчали...не знам дали влиза в 23-те млн. тази сума.
Въобще, след одита пак не ни казват колко са задълженията като структура - знаем само за НАП, а оттам - колко са на Инджов и Манджуков, колко на Томов (и неговите фирми), колко са на футболисти, колко са на други служители, колко са за загубени дела на футболисти и мениджъри, колко са към доставчици и т.н.
Всеки си интерпретира както му е кеф...
Нали бяха 23 млн., ама Томов бил опростил 4, значи 19, ама на Инджови Манджуков били 7, значи остават 12, ами те 10.5 са към НАП, значи остават 1,5 млн. За Бенжелюн и Фаса са 1,5 млн. и те, дълговете свършиха...Ами за автобуса? На футболистите и служителите? За ток? Ами неприключилите дела? Ами на Мадам Ба? И т.н.

Няма как да откажат Божков,защото той не иска това дружество!Иска да регистрира дружество,да го слее с отбор от Б група,да закупи емблемата от НАП за да има автентичност и да вземе стадиона!Так ще играе ЦСКА на Армията с емблемата на гърдите!Първоначалната инвестиция на Божков ще е 3 милиона и нещо-за емблемата и за някои друг разход.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2015 15:43

Ако е решено това дружество да се закрива е ясно защо нищо не се плаща.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 08 юни 2015 15:45

гражданин от село написа:Ако е решено това дружество да се закрива е ясно защо нищо не се плаща.

Не знам какво е решено!Знам какво се е говорело на срещата с Божков!В крайна сметка това са две различни неща!Дори и това да се прави,трябва координация и съгласие,защото може да се окаже,че ще има два броя ЦСКА :? !

Потребителски аватар
DIMO
Контакти:

Мнениеот DIMO » 08 юни 2015 15:45

BRF написа:
DIMO написа:
memnto написа:Между другото - решението да се платят на тоя без официален мач за ЦСКА тия 800к лева е от 21 май, а се оповестява чак сега?
Нали не мислите, че е случайност? :roll:

Едва ли е случайност. Изважда се сега, за да се откаже Божков. Възможно е Милко и Морко да са го премълчали...не знам дали влиза в 23-те млн. тази сума.
Въобще, след одита пак не ни казват колко са задълженията като структура - знаем само за НАП, а оттам - колко са на Инджов и Манджуков, колко на Томов (и неговите фирми), колко са на футболисти, колко са на други служители, колко са за загубени дела на футболисти и мениджъри, колко са към доставчици и т.н.
Всеки си интерпретира както му е кеф...
Нали бяха 23 млн., ама Томов бил опростил 4, значи 19, ама на Инджови Манджуков били 7, значи остават 12, ами те 10.5 са към НАП, значи остават 1,5 млн. За Бенжелюн и Фаса са 1,5 млн. и те, дълговете свършиха...Ами за автобуса? На футболистите и служителите? За ток? Ами неприключилите дела? Ами на Мадам Ба? И т.н.

Няма как да откажат Божков,защото той не иска това дружество!Иска да регистрира дружество,да го слее с отбор от Б група,да закупи емблемата от НАП за да има автентичност и да вземе стадиона!Так ще играе ЦСКА на Армията с емблемата на гърдите!Първоначалната инвестиция на Божков ще е 3 милиона и нещо-за емблемата и за някои друг разход.

Ами да го прави! Аз съм съгласен на тоя вариант... :geek:

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 08 юни 2015 15:49

гражданин от село написа:

На този етап не. Нямаме лиценз за следващият сезон.Освен това в момента по наредба трябва да започнем от В група.Обаче ,ако тръгне процедура по несъстоятелност трябва да се започне от А окръжна.Така,че според зависи щото и за Агрупа може да вземем все още.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 08 юни 2015 15:52

Аз незнам какво дремете във форума,тук няма да спасиме ЦСКА.Аз ''трола'' на Манджукови ви предлагам да се отиде на Армията и да се търси обяснения,стига панаири.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 08 юни 2015 15:53

BRF написа:
гражданин от село написа:Ако е решено това дружество да се закрива е ясно защо нищо не се плаща.

Не знам какво е решено!Знам какво се е говорело на срещата с Божков!В крайна сметка това са две различни неща!Дори и това да се прави,трябва координация и съгласие,защото може да се окаже,че ще има два броя ЦСКА :? !

Става ясно,че всичките ни кандидати не искат да плащат чужди задължения(за Божков не всички са чужди :) ) и всеки поставя условие за ново дружество.Г.Ганчев повлече крак и никой не иска да падне по-долу от него. :mrgreen:

Върни се в “Архив”