Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Sinite ot Sofia » 07 юни 2015 16:25

Der Schmarotzer написа:
Sinite ot Sofia написа:Целта на Гонзо е да бъде щит на Батков.. това ли е лансираната теза?! :mrgreen: Момчета, Гонзо е последният човек, който ще работи в ущърб на Левски. Истината е, че левскари на думи бол, обаче когато сме "опряни до стената".. не ги търсете Мъритата, Херовците и тем подобни. Нали сте наясно, че ако нещата с Газпром бяха станали, всички тези изброените щяха да се бият кой да бачка на Герена. Вероятно щяха да се съгласят и на тандем. Коматево имаха пари - Мъри първа писта, Херо и той. Йовов си мънкаше под носа за нещо, което само той си знае. "Ще кажа много неща, като му дойде времето".. а? Като сте такива левскари излезте и кажете, черно на бяло, пред цялата синя общественост - Батков затрива Левски с това и това, ама факти, не празни приказки. С недомлъвки никога няма да се оправим. Това е истината и не ние, а вие трябва да я разберете. При финансово обезпечен Левски, с класни чужденци и най - доброто от България и Сухия щеше да ни прави шампиони! Онзи с бомбата къде се скри?! Нова книга ли подготвя? И преди да бъда обявен за Батковист ще кажа - ВЪН БАТКОВ от Левски, обаче при предложена, адекватна, съобразно финансови възможности, явна и оправдана кандидатура на друга личност. Прозрачност на доходите, с които ще бъде осигуряван Левски Вековень.

Гонзо няма умствения капацитет да разбере, че е само един голям, може би най-големия до сега в Левски... бушон. За останалите не ми ги споменавай, мишките нямат място в Левски. Що се отнася до преположението ти, че при финансово обезпечен Левски и Сухия щеше да стане шампион, това е само едно преположение, което е меко казано смешно. Сухия толкова не разбира тази игра, че дори Физкултурника е по напред от него с материята. Че добър отбор се става с финанси, колкото повече, толкова повече :-), това е истина, но отговори ми на зададения преди това от мен въпрос - защо отбори с далеч по-малки ресурси от тези на Левски са по-напред от него в класирането?

Първо поздравления за това, че посещаваш редовно мачове и дори водиш деца на Герена. Малко сме тези, които и днес сме до Левски и на така наречените "безсмислени мачове". По въпроса - в отборчета като Берое, Локо Сф, Ботев и Литекс няма никакво напрежение. Там имат цялото време на света да направят сработен отбор. Берое играят по един и същи начин от както са с Хубчев и правят минимални промени в състава си през трансферните прозорци. Локо Сф взе повечето си точки на сгурията в Надежда, Ботев там е ясно как се случиха нещата, а Литекс чакаха няколко години, за да си създадат що годе качествени юноши, които с 2ма 3ма не лоши чужденци, да направят един приличен отбор. И най - важното - Левски нямаше треньор, а когато дойде СС.. вече беше късно, ние дефакто бяхме във втората 6ца. Темата е друга и предлагам да не спамим излишно и да пишем конкретно за нея.
Дани Златков е добър футболист (от източник знам, че наистина имаме интерес към него). Алекс Колев е млад и перспективен, но беше дълго контузен. Типичен таран, който ще се нуждае от топки от крилата, които на този етап липсват ( Абди не го бройте, с Краев, Педро и Мисяк - толкова). Този от ОФИ Крит за момента си е някаква хвърлена новинка, като повечето.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 07 юни 2015 16:42

Георги Костадинов е поредният футболист, набелязан от "сините"

Ръководството на Левски продължава да търси нови попълнения за лятната селекция на "сините". Вече бяха водени преговори с Орлин Старокин, а за сигурни на "Герена" могат да се считат футболистите на Ботев Пловдив Даниел Златков и Александър Колев.

Поредното име, към което са се насочили "сините" е Георги Костадинов от Берое. Договорът на халфа със заралии изтича в края на месеца и той става свободен агент.

24-годишният полузащитник изигра 30 мача за старозагорския тим в "А" група. В тях той отбеляза два гола. Костадинов държа постоянно ниво през цялата кампания. Интерес към него обаче проявяват и редица чуждестранни клубове, сред които и турският Истанбул ББ. Берое също иска да го задържи, така че Левски трудно ще се пребори за подписа му.
затвориГеорги Костадинов
Георги Костадинов

"Сините" се нуждаят от нови попълнения в средата на терена, след като Стефан Велев бе освободен, а Владимир Гаджев за пореден път ще се опита да си намери отбор в чужбина.

В полезрението на столичани са и Милен Гамаков от Ботев и Марчин Буркхард от Черно море.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юни 2015 18:14

Специалистът сподели, че информациите в Гърция за интерес към Василис Куцианикулис са спекулации.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юни 2015 18:22

blue atack написа:Георги Костадинов е поредният футболист, набелязан от "сините"

Ръководството на Левски продължава да търси нови попълнения за лятната селекция на "сините". Вече бяха водени преговори с Орлин Старокин, а за сигурни на "Герена" могат да се считат футболистите на Ботев Пловдив Даниел Златков и Александър Колев.

Поредното име, към което са се насочили "сините" е Георги Костадинов от Берое. Договорът на халфа със заралии изтича в края на месеца и той става свободен агент.

24-годишният полузащитник изигра 30 мача за старозагорския тим в "А" група. В тях той отбеляза два гола. Костадинов държа постоянно ниво през цялата кампания. Интерес към него обаче проявяват и редица чуждестранни клубове, сред които и турският Истанбул ББ. Берое също иска да го задържи, така че Левски трудно ще се пребори за подписа му.
затвориГеорги Костадинов
Георги Костадинов

"Сините" се нуждаят от нови попълнения в средата на терена, след като Стефан Велев бе освободен, а Владимир Гаджев за пореден път ще се опита да си намери отбор в чужбина.

В полезрението на столичани са и Милен Гамаков от Ботев и Марчин Буркхард от Черно море.

Добър футболист, дано го вземем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юни 2015 19:26

tevez написа:Става въпрос за 26-годишния бивш играч на местния ОФИ Крит Василиос Куцианикулис.

Култова фамилия :P

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 юни 2015 23:52

Тоя Васил Куция не изглежда никак куц на видео поне...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 08 юни 2015 05:16

W84me написа:Тоя Васил Куция не изглежда никак куц на видео поне...

Да не изглежда но за 10 12 бона заплата класни играчи трудно ще се намерят.Но дано поне някои уселим :)

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 08 юни 2015 12:34

Момчета и момичета, не се засягайте, но явно никой от вас не храни семейство и не се грижи за месечните сметки.
Нещата в света много, ама много се промениха.
Казвам го по повод евентуалното ново попълнение от Гърция.
Когато пред очите ти фалира отбор и отиде в аматьорските дивизии, а ти останеш без работа си готов на много неща.
Гърчето е добро, имам приятели-гърци и коментираха, че е много грамотен футболист.
НЕ Е ГОЛАДЖИЯ, но е със страхотен поглед върху играта и е много полезен в защита, защото се връща и често отнема топки.
Може спокойно да замести Либан Абди.
Имам основание да вярвам на хората, които ми го казаха, защото миналата година за Аниете същите хора ми разказваха колко много е радвал привържениците на Волос, и казаха, че ако носи син екип ще радва и нас, с този цвят много му вървяло - ЕТО!
Гръкът, като нищо е приел офертата и ще ни е много полезен, защото е от класата на Бедоя.
Пак уточнявам не е голаджия, но е много добър подавач.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юни 2015 14:47

blue atack написа:Георги Костадинов е поредният футболист, набелязан от "сините"....

Този пич заяви преди няколко месеца, че договорът му изтича и почти сигурно ще играе в чужбина. Благодарен бил на Берое за всичко, и рече, че му е време да рита навън.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 08 юни 2015 15:42

ivaka написа:Момчета и момичета, не се засягайте, но явно никой от вас не храни семейство и не се грижи за месечните сметки.
Нещата в света много, ама много се промениха.
Казвам го по повод евентуалното ново попълнение от Гърция.
Когато пред очите ти фалира отбор и отиде в аматьорските дивизии, а ти останеш без работа си готов на много неща.
Гърчето е добро, имам приятели-гърци и коментираха, че е много грамотен футболист.
НЕ Е ГОЛАДЖИЯ, но е със страхотен поглед върху играта и е много полезен в защита, защото се връща и често отнема топки.
Може спокойно да замести Либан Абди.
Имам основание да вярвам на хората, които ми го казаха, защото миналата година за Аниете същите хора ми разказваха колко много е радвал привържениците на Волос, и казаха, че ако носи син екип ще радва и нас, с този цвят много му вървяло - ЕТО!
Гръкът, като нищо е приел офертата и ще ни е много полезен, защото е от класата на Бедоя.
Пак уточнявам не е голаджия, но е много добър подавач.

Аз работя в гръцка фирма и питах за тоя Куц... и казха че бил много добър, ама мъ била слаба психиката и като паднат почвл да се филмира...
Изображение

Върни се в “Левски”