Der Schmarotzer написа:Sinite ot Sofia написа:Целта на Гонзо е да бъде щит на Батков.. това ли е лансираната теза?!Момчета, Гонзо е последният човек, който ще работи в ущърб на Левски. Истината е, че левскари на думи бол, обаче когато сме "опряни до стената".. не ги търсете Мъритата, Херовците и тем подобни. Нали сте наясно, че ако нещата с Газпром бяха станали, всички тези изброените щяха да се бият кой да бачка на Герена. Вероятно щяха да се съгласят и на тандем. Коматево имаха пари - Мъри първа писта, Херо и той. Йовов си мънкаше под носа за нещо, което само той си знае. "Ще кажа много неща, като му дойде времето".. а? Като сте такива левскари излезте и кажете, черно на бяло, пред цялата синя общественост - Батков затрива Левски с това и това, ама факти, не празни приказки. С недомлъвки никога няма да се оправим. Това е истината и не ние, а вие трябва да я разберете. При финансово обезпечен Левски, с класни чужденци и най - доброто от България и Сухия щеше да ни прави шампиони! Онзи с бомбата къде се скри?! Нова книга ли подготвя? И преди да бъда обявен за Батковист ще кажа - ВЪН БАТКОВ от Левски, обаче при предложена, адекватна, съобразно финансови възможности, явна и оправдана кандидатура на друга личност. Прозрачност на доходите, с които ще бъде осигуряван Левски Вековень.
Гонзо няма умствения капацитет да разбере, че е само един голям, може би най-големия до сега в Левски... бушон. За останалите не ми ги споменавай, мишките нямат място в Левски. Що се отнася до преположението ти, че при финансово обезпечен Левски и Сухия щеше да стане шампион, това е само едно преположение, което е меко казано смешно. Сухия толкова не разбира тази игра, че дори Физкултурника е по напред от него с материята. Че добър отбор се става с финанси, колкото повече, толкова повече, това е истина, но отговори ми на зададения преди това от мен въпрос - защо отбори с далеч по-малки ресурси от тези на Левски са по-напред от него в класирането?
Първо поздравления за това, че посещаваш редовно мачове и дори водиш деца на Герена. Малко сме тези, които и днес сме до Левски и на така наречените "безсмислени мачове". По въпроса - в отборчета като Берое, Локо Сф, Ботев и Литекс няма никакво напрежение. Там имат цялото време на света да направят сработен отбор. Берое играят по един и същи начин от както са с Хубчев и правят минимални промени в състава си през трансферните прозорци. Локо Сф взе повечето си точки на сгурията в Надежда, Ботев там е ясно как се случиха нещата, а Литекс чакаха няколко години, за да си създадат що годе качествени юноши, които с 2ма 3ма не лоши чужденци, да направят един приличен отбор. И най - важното - Левски нямаше треньор, а когато дойде СС.. вече беше късно, ние дефакто бяхме във втората 6ца. Темата е друга и предлагам да не спамим излишно и да пишем конкретно за нея.
Дани Златков е добър футболист (от източник знам, че наистина имаме интерес към него). Алекс Колев е млад и перспективен, но беше дълго контузен. Типичен таран, който ще се нуждае от топки от крилата, които на този етап липсват ( Абди не го бройте, с Краев, Педро и Мисяк - толкова). Този от ОФИ Крит за момента си е някаква хвърлена новинка, като повечето.