damyanov1963 написа:КироВарна написа:Относно случая искам да изразя личната си позиция!....Нееднократно съм давал воля на носталгията си,към онова време,когато на стадионите се стичаха по 40 000,50 000 души и седяха,кой където намери!Нямаше клетки,тежко въоръжени жандармеристи и маскирани фенове....които явно се срамуват от лицата си!!!Запалянковците,обичаха отборите си повече от сега и доказателството са тези препълнени стадиони!Това бяха истински празници на футбола!Нямаше злоба,нямаше ранени хора!Основно оръжие бяха шегите и подмятанията между,зрителите от различни отбори!Чувството за хумор се оценяваше и на трибуните се раждаха истински шедьоври!Измисляха се невероятни бъзици с противника,след паметни мачове се раждаха песни!От баща си знам,как след едно отпадане на Спартак Вн в Б група,край канцеларията на клуба минава погребална процесия,начело с Духовата музика на Флота!Свирят "Вий жертва паднахте"!Това се възприема доста тежко от милиционерската власт и следват сурови наказания!Пиша всичко това,за да припомня на някои,ако са забравили,че сме хора!В един филм, героят на великия ТОДОР КОЛЕВ казва:"Алкохола отличава,човека от животните!Нито едно животно не пие!"Аз бих добавил...и чувството за хумор!Ако не можем да оценим хумора на пловдивските колеги,какви хора сме?Томислав Русев говори за комплекси и селяния!!!Значи да потрошиш едно спортно съоръжение е по добре,отколкото да се пошегуваш?Значи да говориш безкрайни глупости с часове,за два определени отбора,пренебрегвайки всички останали е по добре....от една почерпка по пощата?Хайде малко,както казва Мартин Стоев!Хайде малко да се стегнем!Защото един определен отбор,пак загуби,всички трябва да скърбим ли?Така е в спорта,има победители....има и победени!От там и настроенията са различни!Едните се радват и шегуват,другите трошат!Кое е комплексарско и селско?
Киро, добре си се постарал да напишеш излиянието си. Значи провокацията излезе на яве и дори да е дело на фенове на Локо Пд, то те са били една шепа, или един единствен, въпреки че и това ме съмнява. Но ти дори не си даваш сметка, какво означава да се пошегуваш(според тебе безобидно), като обиждаш някой - за тебе това е нормално, още повече, когато става въпрос за Левски. Забрави ли за вашите провокации с темите преди мача и обидите към Левски? Сега сигурно ще цитираш моите и на други Левскари постове, но те бяха в отговор на вашите! На всичкото отгоре и тази провокация с мастиката след мача - е, не мислиш ли, че идва вече в повече?
Още един неадекватен човек

Дай да направим един експеримент, аз ще отида до Варна, ще подаря бутилка мастика на Адмирала, ще направим снимка и Томислав ще забие коментара какъв селянин съм и комплексар. Ти от своя страна ще идеш на Герена и ще развееш хитлеристко знаме, айде сложи и една маска, че е подсъдно и Томислав Русев цяло предаване ще се вайка, че ще накажат Левски, няма да има никакви обиди, същото важи и за Александров , ако го направи това с фашизма фен на ЦСКА- цяло предаване Томислав и Александров ще спорят защо червените не са наказани

ИЗЛИЗА ЧЕ АКО ТЕЗИ ФЕНОВЕ БЯХА ПОДАРИЛИ НЕ МАСТИКА, А ФАШИСТКИ ПРЕЧУПЕН КРЪСТ, ЩЯХА ДА СА НА ПО- ГОЛЯМА ПОЧИТ - ТОВА Е БЕЗУМИЕ... глобата за сините от поздрава за Адолф беше 37 500 и постъпката на сините е именно 37 500 по тежка от тези 6 бутилки мастика.
Приемаш ли експеримента