Ювентус - Барселона::Финал на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус - Барселона::Финал на ШЛ
За Мауриньо мога да се съглася,но с Челси е малко съмнително,но за Луис ван Гаал не мога
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
kingofpop написа:diplomat написа:Споко момчета, не се филмирайте толкова. Ван Гаал и Моуриньо ще им покажат как се печели на тия новобранци следващия сезон.
ти гледай англичаните да не загубят 4 тия си отбор в ШЛ, че натам върви
Свежите пари от новия договор за ТВ правата ще променят много ситуацията.
Дидо написа:За Мауриньо мога да се съглася,но с Челси е малко съмнително,но за Луис ван Гаал не мога
Ван Гаал е перфектният мениджър за големи мачове и ще го докаже в ШЛ. Слабите представяния на Юнайтед бяха срещу отборите от втората десетка, особено като гости. А Челси ще направят нужните трансфери лятото, Жозе не глупак.

Ван Гаал може да спечели Шампионската лига с Юнайтед - просто трябва да си направи добра селекция сега (вече започна с Депай, да видим останалите), да проведе нормална подготовка (миналото лято продължавам да твърдя, че тя не беше така с това турне в САЩ) и да не бъде крайно експериментално-апатичен
(не се въздържах), пък и досега в кариерата си е играл на три финала за КЕШ, а е спечелил само 1, така че и съдбата има да му връща 

CSKA69 написа:Ван Гаал може да спечели Шампионската лига с Юнайтед - просто трябва да си направи добра селекция сега (вече започна с Депай, да видим останалите), да проведе нормална подготовка (миналото лято продължавам да твърдя, че тя не беше така с това турне в САЩ) и да не бъде крайно експериментално-апатичен :mrgreen: (не се въздържах), пък и досега в кариерата си е играл на три финала за КЕШ, а е спечелил само 1, така че и съдбата има да му връща
[offtopic]То какво стана с този? Не съм го виждал скоро да пише във форумите.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Колко и да ми е гадно сега трябва да ви честита победата и петата титла в ШЛ
Малко по-добри бяхте в атака ЮВЕ направи доста пропуски един гол е твърде малко с оглед показаната игра.Добри ви започна мача ЮВЕ пропусна да поведе и в следващата атака ни вкарахте.След като изравнихме играхме страхотна ако бяхме вкарали още един купата отиваше в Торино но загубихме лесна топка в центара направихте бърза атака и всичко свърши
.

Честито, моми и момци
) Отбора затваря едно десетилетие в което се открояваше над всички. Наредихме се до най-големите клубове, които са определяли облика на цели епохи в играта, а също така съм на мнение, че това, което Барса показа през сезон 2010/11 е най-добрия футбол игран някога. Не съм си и мечтал, че ще стана свидетел и ще изживея радостта от 5 титли на Европа (като повечето фенове на отбора от моето поколение, започнах да ги подкрепям с трансфера на Ицо в Каталуния), реалността надмина всичко, което въображението е в състояние да нарисува
)
Шапка долу за мъжката игра на съперника и такива легенди, които личат в редиците им ... просто ние се оказахме достатъчно добри за победата.
Най-големия кеф обаче, е начина по който отбора каза "Довиждане" на Шави. Този голям мъж заслужаваше да си тръгне , окъпан в цялата слава!
Довиждане , Маестро !!
¡Visca Barça!

Шапка долу за мъжката игра на съперника и такива легенди, които личат в редиците им ... просто ние се оказахме достатъчно добри за победата.
Най-големия кеф обаче, е начина по който отбора каза "Довиждане" на Шави. Този голям мъж заслужаваше да си тръгне , окъпан в цялата слава!
Довиждане , Маестро !!
¡Visca Barça!
rainman_p написа:Честито на Барселона.
Уникален сезон. Много по-идейна, много по могъща от ерата на Пеп. Убийствено нападение. Категоричен победител в ШЛ. В предишните спечелени турнири винаги е имало полемика относно някои от мачовете по пътя към купата, но през сезон 2015г. цялата кампания на Каталунците беше безапелационна. Във фазата на елиминациите те победиха последователно шампионите на най-силните европейски първенства. Шампиона на Англия, Франция, Германия и Италия. Това никой друг не го е правил в новата история на ШЛ след преименуването на турнира от КЕШ. Надявам се 5 златна топка за Меси.
Тук искам да призная класата на Юве. Много силен и компактен тим. Този отбор е дело на гения Конте.. , но сега лаврите обира Алегри. Конте създаде тази машина, той е причината "Старата госпожа" да е фактор в Европа. Единствената пречка пред бианко-нерите се оказа Барселона на Луиз Енрике. Велика Вечер
Абсолютно се съгласявам с това мнение и няма какво да допълня. Страхотен финал с положения, голове, спорни моменти и спортна злоба. Честито на феновете на Барселона, а хейтърите да го духат.
Хейтъри злобейте, сега ви е паднало
....
Честита купа на всички фенове на Барса!

Честита купа на всички фенове на Барса!

- ICAKOV_FCB
Честито каталунцииииии... Петата е факт! Доминанти в турнира на Реал! Ще се разтопя от кеф
Вече сме записани със златни букви в турнира, като пред нас са Милан и Реал, а следващата цел пред отбора ще е да ги гоним! Сега конкретно за мача: Не очаквах толкова корава игра от Ювентус да бъда честен! Браво на Ювентус, че играха като равен с равен с нас и дори 2-рото полувреме след изравнителния гол можеха да поведат
, но признайте си дузпи срещу Погба нямаше! Поне не толкова колкото за Барса 1-вото полувреме! Видал трябваше да го изгонят около 30-тата минута още... Нашите започнаха мощно и ако Чакър беше посочил бялата точка можехме да поведем 2-0, но пак казвам можеше, защото на вратата стоеше Буфон-главният виновник да не бием 5,6-0! Имам чувството, че до 30 минута имахме 110% държание на топката
И изведнъж Ювентус изригна началото на 2-рото полувреме и ми секна лай*ото... Как може на финал на ШЛ централен нападател като Мората, да бъде оставен сам срещу вратата? Директен въпрос към Алвеш
Ама нии сме му свикнали на тея изцепки... Меси цял мач го пазеха, и това трябваше да стане, за да има място за Неймар и Суарес! Иначе имаше заслуга за 2-рия гол! Бускетс направи 2 много добри отигравания като отне на Тевес при една контра и в края като върна на Тер Стеген с глава и успокои нещата. Играч на мача за мен: Неймар! Като цяло добре изигран тактически мач от Барса и отново чесита титла и рекорден 2-ри требъл! За суперкупата на Европа имаме да си връщаме на Севиля за 2006
ПП Първият гол на Ювентус и втория на Барса от добавки
ФОРСА БАРСА!!!
И аз съм на мнение, че по-добър отбор от онзи който излезе срещу Манчестър 2011-та няма!

ПП Първият гол на Ювентус и втория на Барса от добавки

ФОРСА БАРСА!!!
SSIW написа:Честито, моми и момци) Отбора затваря едно десетилетие в което се открояваше над всички. Наредихме се до най-големите клубове, които са определяли облика на цели епохи в играта, а също така съм на мнение, че това, което Барса показа през сезон 2010/11 е най-добрия футбол игран някога. Не съм си и мечтал, че ще стана свидетел и ще изживея радостта от 5 титли на Европа (като повечето фенове на отбора от моето поколение, започнах да ги подкрепям с трансфера на Ицо в Каталуния), реалността надмина всичко, което въображението е в състояние да нарисува
)
Довиждане , Маестро !!
¡Visca Barça!
И аз съм на мнение, че по-добър отбор от онзи който излезе срещу Манчестър 2011-та няма!
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]
2011 играехме някък най-силно, но иначе отборът ни от 2009 беше най-силен
ЯЯ - Иниеста - Шави - Анри - Ето о и Меси, като Самуел беше в златните си години...
отделно Пуйол рисуваше отзад

ЯЯ - Иниеста - Шави - Анри - Ето о и Меси, като Самуел беше в златните си години...

отделно Пуйол рисуваше отзад

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.