WWE-фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: WWE-фен тема
Брок е смешко, напомпан като Райбак, без никаква техника. 

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2L1SQ3U9xZ4[/youtube]
You stupid woman cow! Как може така МА?

You stupid woman cow! Как може така МА?

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Култов е като говори на български. 

hajitsu написа:Брок е смешко, напомпан като Райбак, без никаква техника.
Когато дебютира във Федерацията преди ок. 13 години, Брок Леснар бе не само един от най-силните, но и най-техничните кечисти. Използваше минимум 7-8 различни хватки и тръшвания по време на мач. Затова и враждата му с Кърт Енгъл, която кулминира на Кечмания 19, бе една от най-интересните и култови в историята.
Сега доста се пести. Едно на ръка е, че се появява веднъж на 3-4 месеца. Второ - вече не се бие като кечист, а като УФС професионалист, сиреч - арсеналът му е значително ограничен. Не е чак толкова възрастен, че да не може да си позволи някой от старите ходове. Просто явно има някакво споразумение между Федерацията и УФС Брок да е екипиран като боец на УФС и да си бие като такъв, за да прави реклама и на другата компания.
Сравнението с Райбак не е уместно - Леснар може и да изглежда напомпан, но всъщност е супер изчистен и си е планина от мускули. За разлика от Райбак Леснар има техника и умения, но просто не ги използва, което е минус за всички кеч фенове. Ако Леснар започне да се бие така както преди 12-13 години, просто няма да има конкуренция - всичките ще ги изяжда за закуска

Между другото - честито, българи! Нашето момче Русев отново развя българския флаг, който се вижда на гащите му

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
В допълнение към предишния ми пост - Леснар е powerhouse, a не high-flyer като Ролинс например - не му е работата да се мята във въздуха и да хвърчи наляво-надясно. Той е от този тип кечисти, който използва силови тръшвания, крошета и т.н., сиреч - залага на физическата си сила. Но Леснар, поне по време на първия си период във федерацията, бе доста подвижен и техничен. Подходящо сравнение на тогавашния Леснар е с днешния Русев 

Последна промяна от Siegfried на 07 юни 2015 11:03, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=N7wocKXazjs[/youtube]
Леснър и Гробаря са единствените може би "класици" които останаха в този спорт. От тия новите близо до тях са хора като Рейнс, Оуенс и Амброуз може би. Мидкардъри като Шеймъс, Русев,Цезаро (ако го изкарат от отбора) а що не и Невил също могат да направят нещо значимо.
Проблема е обаче, че в момента ги спира PG ерата ... която погребва и кеча постепенно. Трябват промени ... а не мисля, че Винс му дреме особено.
Проблема е обаче, че в момента ги спира PG ерата ... която погребва и кеча постепенно. Трябват промени ... а не мисля, че Винс му дреме особено.
[center]

[/center]

Нелепо е Леснар да се сравнява с Райбак. Леснар е на светлинни години пред дървайбак. Дори не трябва името на тоя да е в едно изречение с името на Леснар.
MaRTo1233 написа:Проблема е обаче, че в момента ги спира PG ерата ... която погребва и кеча постепенно. Трябват промени ... а не мисля, че Винс му дреме особено.
Не му дреме, защото няма конкуренция, а и продължават да печелят доста пари.
MaRTo1233 написа:Леснър и Гробаря са единствените може би "класици" които останаха в този спорт. От тия новите близо до тях са хора като Рейнс, Оуенс и Амброуз може би. Мидкардъри като Шеймъс, Русев,Цезаро (ако го изкарат от отбора) а що не и Невил също могат да направят нещо значимо.
Леснър и Тейкър-а наистина са живи легенди. Винаги съм харесвал повече Леснър, но това е въпрос на вкус. Мачът между двамата в Ад в клетка през 2003-а, ако не се лъжа, е един от най-добрите, които някога съм гледал, и при всички случаи влиза в топ 5 на най-добрите мачове от този тип в историята. Гробаря има още един мач - на Кечмания 32, когато най-вероятно ще се бие със Стинг. Това ще бъде лебедовата му песен. Този сблъсък трябваше да се случи преди 10 години - тогава и двамата щяха да бъдат доста по-енергични и себераздаващи се. Сега ще гледаме двама легендарни дядовци в последната им схватка като професионалисти.
Не забравяй и Кейн и Грамадата, които са във Федерацията вече почти 20 години. Поостарели са и вече не са толкова интересни. А и не ги използват както трябва - Кейн, най-големият за мен, съвсем го прецакаха. Грамадата - имаше тук-таме някой интересен мач, ама и той вече клони към пенсия.
Ролинс и Амброуз за момента са ми най-любимите. Амброуз като ентъртейнър няма равен в момента, а Ролинс е силен и на микрофона, и на ринга. Проблемът при Ролинс е не толкова, че е хийл в момента, а че постоянно има намеси в мачовете му и това отнема от удоволствието да го гледаш.
Рейнс като умения може и да е на ниво Скалата, но като ентъртейнър е на светлинни години от братчеда си. Оуенс е глътка свеж въздух - надявам се Сина да не погребе и неговата кариера, както със сигурност направи с Русев. А нашето момче си го бива - за габаритите си е доста атлетичен и техничен. Дано да не го превърнат в обикновен джобър, както направиха и с Козлов. Козлов в първата си година също бе непобедим и мачкаше всичко наред в образа на ЛОШИЯ РУСНАК. Усещате ли паралелите? Русев сега отново вее българския флаг, което е плюс за мен, но да видим как ще се развие в хода на враждата си със Зиглър.
Сезаро, Шеймъс и Барет също са ми симпатични. Не са сред мейнстрийм звездите, но имат умения и заслужават повече шанс за изява. Барет го бива за хийл, а новата визия на Шеймъс кърти