Иво Тонев от кога отново е в Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sl321

Re: Иво Тонев от кога отново е в Левски?

Мнениеот sl321 » 06 юни 2015 21:00

MAXIMUS написа:
sl321 написа:
MAXIMUS написа:
sl321 написа:
KAT90 написа:Ако е Пеевски, защо ще е в сянка? Той е "бизнесмен" и спокойно може да ги вземе и никой нищо не може да му каже!Все пак е бизнес и най-нормалното е да излезе и да направи инвестиции, за да има възвръщаемост! Но нито едното, нито другото.Следователно той каква файда би имал?
Този, който дава пари го прави, за да ги има, а не за нещо повече.Един бизнесмен не би го направил така! Освен, ако не е ГОЛЯМ ФЕН!
Този, който е зад Левски, какво печели от това да е в анонимност? Бесило?

Ако 20-те милиона които дължи Левски ги дължи на Пеевски?

Не е Пеевски. Пари се дължат към КТБ. Батков си го призна в интервю преди година! Ама щял да ги връща ЕВЕНТУАЛНО! Точно така го каза.

Тогава когато Батков го каза това, Пеевски още беше дружба с Цв. Василев.

Да. Така е. Ама не вярвам Пеевски да е от бизнесмените които да могат да издържат клуб като Левски! Много митове и легенди около него. Незнам как му го сложиха този ореол на "Човека от който зависят много неща". Май мама се погрижи за това!?Мисля, че не е по-умен и влиятелен от колкото изглежда. Други са хората и то стари и хитри комуняги. Или ченгета ?

Точно така. В този смисъл е добре да се търси и истината, кой седи зад Пеевски?!
Забелязва се една връзка. До момента в който Южен Поток щеше да се строи, усилено се говореше за това, че Газпром ще става собственик на Левски. Когато се разбра, че първото няма да се случи, спря въобще и да се мисли за второто.
След това ако погледнем, чий фирми щяха най-много да лапнат от строителството на Южен поток, можем и да направим директна връзка на Пеевски с руските пари.....
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 юни 2015 21:07

Мистри, като ме питаш на лично, поне задай настройки така, че да мога да ти отговоря.....

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 06 юни 2015 21:08

Иво Тонев е поставен или от Бойко Борисов, или от Пеевски, или и от двамата. Сега с влизането на Виваком в отбора си мисля, че и Цветан Василев има много общо с футболния Левски. За баскетболния се знае. Изброените личности за мен са едни от най-големите мафиоти в историята на България. Преди тях в Левски си имахме и международен мафиот като Чорни. Срам ме е от това!

Сега си погледнете вашите отбори и собствениците им - Домусчиев, ТИМ, Ганчев, Лупи, Василев,... Да обяснявате как Левски е отбор на мафията, а вашите са света вода ненапита е чиста проба лицемерие. Всъщност в България няма един определен отбор на мафията. Мафията си има цяло първенство. Даже и държава си има. Та, въпроса какво прави Тонев в Левски е за Бойко Борисов, не за феновете на Левски. С ББ може да си говориш ако излезеш на жълтите павета. Аз бих излязъл редом с теб. Мисля, че 95% от хората у нас също имат какво да го попитат. Останалите 5% са мафиоти, политици, джебчии, цигани, утайки, и откровени тъпанари.

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 06 юни 2015 21:10

Болен Левскар написа:Иво Тонев е поставен или от Бойко Борисов, или от Пеевски, или и от двамата. Сега с влизането на Виваком в отбора си мисля, че и Цветан Василев има много общо с футболния Левски. За баскетболния се знае. Изброените личности за мен са едни от най-големите мафиоти в историята на България. Преди тях в Левски си имахме и международен мафиот като Чорни. Срам ме е от това!

Сега си погледнете вашите отбори и собствениците им - Домусчиев, ТИМ, Ганчев, Лупи, Василев,... Да обяснявате как Левски е отбор на мафията, а вашите са света вода ненапита е чиста проба лицемерие. Всъщност в България няма един определен отбор на мафията. Мафията си има цяло първенство. Даже и държава си има. Та, въпроса какво прави Тонев в Левски е за Бойко Борисов, не за феновете на Левски. С ББ може да си говориш ако излезеш на жълтите павета. Аз бих излязъл редом с теб. Мисля, че 95% от хората у нас също имат какво да го попитат. Останалите 5% са мафиоти, политици, джебчии, цигани, утайки, и откровени тъпанари.

Нищо че ника не ми е "болен левскар", и аз съм болен левскар. Много време си мълча и гледам.....Очаквах такъв момента като този срещу Черно море......Мислех си, че левскарската общност ще се надигне....Нищо такова. Коментира се дали Аниете щял да остане......цъ цъ....Ужас....
В същото време, човекът който компрометира името на Наско Сираков, и който уж подаде оставка заедно с него и беше непреклонен, че ще напусне Левски, днес отново се мъдри на някакви статии по сайтове, как щял да "оправя
Левски.....
Не трябва да забравяме, че за да дойде Петев, от Левски си тръгна човек който тази година вкара отбор във висшата лига на Англия.
На среща с Наско Сираков преди година някъде, го чух с ушите си да казва: Аз бях готов с план за управлението и финансирането на Левски. Когато разни групи от хора ( в които не явно но се съмнява че са свързани със сегашното ръкводство на Левски..........а с кой друг да са?) започнаха да ме преследват, да заплашват семейството ми, реших, че не мога да платя тази цена, и се отказах.

Та, този същият Тонев, нали уж в знак на съпричастност със Сираков напусна и той? Покри се, типично за комунистите ( снишаване, другари, снишаване), и изведнъж, съпричастният със Сираков, Тонев е шеф на Левски, а Сираков си седи в къщи. Кой повече е направил за Левски? Кой разбира повече от двамата на темата футбол?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юни 2015 21:40

Първо, оставката на Тонев не бе приета, та той не е отново в Левски. Просто не е преставал да бъде.
Противоречива личност, която е в Левски като представител на определен кръг. Колкото до Насо Гъза-айде да не ми пробутвате тука истории как някой си го бил очернил, чак ще се разплача! Тоя си е един Гъз и нищо повече.
Второ-тука пак се размахват едни приказки-ББ, Пеевски...пълна олигофрения! Как мислите, дали в България няма 10-15 много богати хора, които да са левскари и биха искали да работят за Левски, а?
Но трябва да признаем, че Батков се оказа костелив орех. Адвокат от класа, няма спор. Въртяха го отвсякъде на шиш, но устиска, гадината и не пуска кокала. Спряха му финансирането и го смачкаха, но в последния месец трябваше да извадят пак пари, инак улитахме като ЦСКА.
Много пъти го казвах-докато не свърши борбата за власт в Левски, не очаквайте нищо позитивно. Е, можеше да се изкефим на едно тенеке в Бургас-14 000 отидохме там, но уви! Идиотът Домофффчийски ни лиши и от тази малка радост.
Тодор не кандиса на 8 млн миналото лято, сега ще сдаде всичко без пари. Просто вече няма избор. Доказаха му, че без външни пари няма шанс да се справи. А провалът в Бургас му дойде като леден душ( за жалост, и на нас).
Газпром е далече, Чорни е високо, всеки сън има край.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 21:53

sin4ec написа:Първо, оставката на Тонев не бе приета, та той не е отново в Левски. Просто не е преставал да бъде.
Противоречива личност, която е в Левски като представител на определен кръг. Колкото до Насо Гъза-айде да не ми пробутвате тука истории как някой си го бил очернил, чак ще се разплача! Тоя си е един Гъз и нищо повече.
Второ-тука пак се размахват едни приказки-ББ, Пеевски...пълна олигофрения! Как мислите, дали в България няма 10-15 много богати хора, които да са левскари и биха искали да работят за Левски, а?
Но трябва да признаем, че Батков се оказа костелив орех. Адвокат от класа, няма спор. Въртяха го отвсякъде на шиш, но устиска, гадината и не пуска кокала. Спряха му финансирането и го смачкаха, но в последния месец трябваше да извадят пак пари, инак улитахме като ЦСКА.
Много пъти го казвах-докато не свърши борбата за власт в Левски, не очаквайте нищо позитивно. Е, можеше да се изкефим на едно тенеке в Бургас-14 000 отидохме там, но уви! Идиотът Домофффчийски ни лиши и от тази малка радост.
Тодор не кандиса на 8 млн миналото лято, сега ще сдаде всичко без пари. Просто вече няма избор. Доказаха му, че без външни пари няма шанс да се справи. А провалът в Бургас му дойде като леден душ( за жалост, и на нас).
Газпром е далече, Чорни е високо, всеки сън има край.

Борисов е на върха сред богатите левскари. ;) Може и да ги има, ама вождът определя условията. Държавна помощ за Левски почти винаги има, питайте Бакърджиев... И не се залъгвай, че Тонев е по-стока от Раев. Като бяха в Локо, най-големите железничари - после в Левски и веднага смениха плочата, даже Наско Тонев разправяше как цял живот били левскари, ама то нали такова, онакова... А бе педалска работа. :roll:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2015 22:08

Честно да Ви кажа скоро не бях чел толкова смислена и интересна тема,като махнем мистри мисля че другите коментари са на ниво,умолявам феновете на ЦСКА,от които съм и аз да не провокират и се отнесат с уважение .Ще кажа и аз няколко думи,като уточнявам че това е лично мое мнение и не ангажира никой.Странно беше начина по който влезе Тонев в Левски,действащия тогава управител на БСТ,висш държавен служител стана представител на една руска банка за това как се ползват парите давани от банката за клуба,още тогава журналистите трябваше да задават въпроси.За изграждането на стадиона ,това си беше една импровизация на Тонев без да е съгласувано с Батков и Баждеков,това пролича по изненадата и забавената реакция на адвоката след като Тонев след един мач с ЦСКА загубен с 0-1 ,вместо да обясни защо отборът подсилен с футболисти струващи доста пари загуби от един отбор от свободни агенти започна да говори че ще строи стадион.Как мислите ако това беше съгласувано с ръководството нямаше ли Батков да се нареди пред камерите и да го обяви лично,но Баждеков и Батков бяха наясно че това за момента е излишен разход и клуба трудно може да си го позволи.Ремонта на стадиона е прекрасно нещо но не и в тези години на финансова криза.Интересното е че Тонев се показва пред светлините на прожекторите само когато Герб са на власт,тогава му идва силата,а Батков като един добър играч го държи за всеки случай,защото ако каже адвокатът ще направи някаква интрига и ще го принуди да си отиде,но явно за момента му трябва.Тонев е човекът който държи връзка с близките до Герб фирми които работят на Г.Аспарухов без пари,Тонев в момента намира пари за заплати и лиценз,Тонев намира спонсори и в един момент очаквам Тонев да пусне на пързалката Батков и то докато са неговите хора на власт защото ако не са Герб на власт,Тонев е в трета глуха,а изпусне ли момента да стане значим в клуб като Левски заминава в миманса,като казвам значим имам предвид първи,защото ако искаше да е втори щеше още да е под сянката на Гигов,а тяхния род обичат да са начело,баща му беше дълги години шеф на баскетбола.Не съм съгласен с крайното мнение на някой че Левски е било по-добре да отидат във В група за да били чисти,след като ние феновете не можем да си осигуряваме клубовете ще търпим разни хора направили пари по тяхни си начини да ни издържат отборите и да си вдигат рейтинга с нашата любов,няма гаранция че и след В група няма пак да дойде някой подобен и да стане същото,а три-четири години да не си в големия футбол е много и напразно губене на време.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юни 2015 22:49

diplomat написа:Борисов е на върха сред богатите левскари. ;) Може и да ги има, ама вождът определя условията. Държавна помощ за Левски почти винаги има, питайте Бакърджиев... И не се залъгвай, че Тонев е по-стока от Раев. Като бяха в Локо, най-големите железничари - после в Левски и веднага смениха плочата, даже Наско Тонев разправяше как цял живот били левскари, ама то нали такова, онакова... А бе педалска работа. :roll:

ББ нито е толкова богат, нито определя условията. Но да, може да улесни 10-15 фирми в някои аспекти. И ще го направи, ще пусне и на Черепа фандък, и после ще се бие в гърдите-АЗ СПАСИХ ГРАНДОВЕТЕ!
Както споменах няколко пъти, невижданата ни инвазия в Бургас ще е катализатор за много процеси!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 22:55

sin4ec написа:
diplomat написа:Борисов е на върха сред богатите левскари. ;) Може и да ги има, ама вождът определя условията. Държавна помощ за Левски почти винаги има, питайте Бакърджиев... И не се залъгвай, че Тонев е по-стока от Раев. Като бяха в Локо, най-големите железничари - после в Левски и веднага смениха плочата, даже Наско Тонев разправяше как цял живот били левскари, ама то нали такова, онакова... А бе педалска работа. :roll:

ББ нито е толкова богат, нито определя условията. Но да, може да улесни 10-15 фирми в някои аспекти. И ще го направи, ще пусне и на Черепа фандък, и после ще се бие в гърдите-АЗ СПАСИХ ГРАНДОВЕТЕ!
Както споменах няколко пъти, невижданата ни инвазия в Бургас ще е катализатор за много процеси!

Ти сам го каза - не е до парите в случая, но не и като да няма...

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 06 юни 2015 23:31

sin4ec написа:

Съгласен! Б.Б. е беден като църковна мишка. Сал една магнолия има. А това, че (примерно!) "Лафка" проби най-вече в гербаджийските градове (и в тези на ДПС, де) е чиста случайност! И че медиите на г-жа Кръстева му свалят звезди от небето - също. Нищо не твърдя - само разсъждавам на тема "причинно-следствени връзки". Ти "забрави" сърцето - почувствувай душата!

Върни се в “Левски”