Ювентус - Барселона::Финал на ШЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ювентус - Барселона::Финал на ШЛ
А Видал колко жълти картона трябваше да му покажат? Лихтщайнер с разперени ръце в наказателното? Бахти страхливеца е тоя резак! Други впечатления беше оставил след един четвъртфинал за ШЛ.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!
слаб Буфон вратарят трябваше да е Марио Кирев.
Е ся стана мач 

Хванал се човека за патката и си помислил,че лети
Грешка при изнасянето, толкова глупав гол... 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- mad butcher
- Контакти:
ИИИИИИИИИИИИИи Мессссссссссссссссссссиииииииииииииииииииии
соарессссссссссссссссссссссссссссссс

миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Суарез ебати големеца....

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Честитооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
ОБИЧАМ ВИ МОМЧЕТА <3 <3
вРЕМЕ Е за пиене
ОБИЧАМ ВИ МОМЧЕТА <3 <3

вРЕМЕ Е за пиене

Честито! И да ни ни натупате в първото Ел Класико, че Гафа не мога да го гледам.
Честито.
Напълно заслужена победа.
Напълно заслужена победа.