Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот FLANKER » 06 юни 2015 19:06

fcb_bg написа:
diplomat написа:Сега и със загиналия ли ще се гаврите? :evil:

Ми на тебе сърчицето трепна ли ти кога трепеха цивилни в Донецк? Кого да съжалявам? Янки, дошъл тук да купи оръжие и после да го прати я в Украйна, я в Сирия или некъде другаде, където трябват РПГ-та, които са руско производство(макар и направени в България, идеята мисля е ясна) за да си заредят правилните хора, които ползват за свои цели? Кого точно да съжалявам?

Барса, какво е станало? :?
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2015 19:11

FLANKER написа:
fcb_bg написа:

Ми на тебе сърчицето трепна ли ти кога трепеха цивилни в Донецк? Кого да съжалявам? Янки, дошъл тук да купи оръжие и после да го прати я в Украйна, я в Сирия или некъде другаде, където трябват РПГ-та, които са руско производство(макар и направени в България, идеята мисля е ясна) за да си заредят правилните хора, които ползват за свои цели? Кого точно да съжалявам?

Някакви американци са пробвали руско оръжие на полигон в Сопот( май РПГ) и е гръмнало неправилно. 1 американец отписвай,1 друг е в болницата, 1 канадец също.
Голям панаир стана, медиите се чудят как да поднасят новината. Лукарски и Бъчварова казаха, че не знаят какви са тези фирми наели полигона, български ли са, чужди ли са, баси ташака.
Руснаците като запитат к'во става и кого въоръжаваме, ей тогава става весело.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 06 юни 2015 19:19

fcb_bg написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:

Някакви американци са пробвали руско оръжие на полигон в Сопот( май РПГ) и е гръмнало неправилно. 1 американец отписвай,1 друг е в болницата, 1 канадец също.
Голям панаир стана, медиите се чудят как да поднасят новината. Лукарски и Бъчварова казаха, че не знаят какви са тези фирми наели полигона, български ли са, чужди ли са, баси ташака.

Мдаа, мътилката е пълна.Благодаря за инфото.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 20:09

fcb_bg написа:
FLANKER написа:
fcb_bg написа:

И що ще ни питат руснаците, тях какво ги бърка? Или и с техните интереси трябва да се съобразяваме, а само нашите ги заебаваме всеки път...

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 06 юни 2015 20:50

diplomat написа:И що ще ни питат руснаците, тях какво ги бърка? Или и с техните интереси трябва да се съобразяваме, а само нашите ги заебаваме всеки път...

За какви интереси става въпрос, защото аз останах с впечатление, че министъра на икономиката и министъра на вътрешните работи не знаят нищо, нито за фирмата, нито за хората, които са били на полигона?
Разясни за какви интереси иде реч?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 20:56

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:И що ще ни питат руснаците, тях какво ги бърка? Или и с техните интереси трябва да се съобразяваме, а само нашите ги заебаваме всеки път...

За какви интереси става въпрос, защото аз останах с впечатление, че министъра на икономиката и министъра на вътрешните работи не знаят нищо, нито за фирмата, нито за хората, които са били на полигона?
Разясни за какви интереси иде реч?

А оня гюрук Ненчев, дали знае нещо, или него са пропуснали да го питат :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 юни 2015 21:06

Братушки, братушки...
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юни 2015 21:14

Това, че даваме оръжие за украинската армия, е ясно отдавна. И в Русия го знаят много добре. Не им трябва даже разузнаване-както знаете, ВСУ имат навика от време на време да попадат в обкръжение и да захвърлят всичко, бягайки бързо( ако могат да избягат) . Само под Дебалцево ВСН плениха оръжие за цял корпус. А за един военен експерт никак не е проблем да определи какво е оръжието, къде е произведено, и кой би могъл да го прати в Киев. Два от трите американски суперрадара за миномети, дадени на ВСУ, познайте в чии ръце са. Под Маринка пък им гепиха английска бойна машина( малко поударена от Фагот, ама може да се оправи).
Та тия американци, дето са много заинтересовани от РПГ съветски тип от края на 20 век, определено ще го прехвърлят към Донбас. Лошо няма ВМЗ да изкара някой лев, бездруго ще попаднат в ръцете на повстанцев. Не, че им са нужни- на тях им дават далеч по-добри РПГ. Всъщност номерът е в боеприпаса, а не в устройството толкова. А добрият боеприпас се прави само и единствено в Русия. Ние с нашите боклуци освен да взривим на украинската пехота ръцете, друга няма да я свършим, но нейсе.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 21:28

sin4ec написа:Това, че даваме оръжие за украинската армия, е ясно отдавна. И в Русия го знаят много добре. Не им трябва даже разузнаване-както знаете, ВСУ имат навика от време на време да попадат в обкръжение и да захвърлят всичко, бягайки бързо( ако могат да избягат) . Само под Дебалцево ВСН плениха оръжие за цял корпус. А за един военен експерт никак не е проблем да определи какво е оръжието, къде е произведено, и кой би могъл да го прати в Киев. Два от трите американски суперрадара за миномети, дадени на ВСУ, познайте в чии ръце са. Под Маринка пък им гепиха английска бойна машина( малко поударена от Фагот, ама може да се оправи).
Та тия американци, дето са много заинтересовани от РПГ съветски тип от края на 20 век, определено ще го прехвърлят към Донбас. Лошо няма ВМЗ да изкара някой лев, бездруго ще попаднат в ръцете на повстанцев. Не, че им са нужни- на тях им дават далеч по-добри РПГ. Всъщност номерът е в боеприпаса, а не в устройството толкова. А добрият боеприпас се прави само и единствено в Русия. Ние с нашите боклуци освен да взривим на украинската пехота ръцете, друга няма да я свършим, но нейсе.

Аз тия неща не ги оспорвам, ама загинал е човек, а за умрелите или добро, или нищо... Мен ме ядоса чисто човешкия фактор в случая, а кой крив, кой прав от политическа гледна точка не се наемам да кажа.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 21:30

diplomat написа:Аз тия неща не ги оспорвам, ама загинал е човек, а за умрелите или добро, или нищо... Мен ме ядоса чисто човешкия фактор в случая, а кой крив, кой прав от политическа гледна точка не се наемам да кажа.

Преди ти да се намесиш, никой нищо лошо не беше казал. Помисли върху това!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”