Софийските и провинциалните отбори

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Софийските и провинциалните отбори

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 19:23

snakyy написа:
защо написа:Ти верно ли мислиш, че Начко е карал влакове, Гибона е гонил престъпници, а Гетов е работил на струга и са ритали след работа или само се опитваш да се правиш на агитпропчик? :twisted:

Некои хора така си дрънкате, никой не е вземал заплата като футболист а от предприятия и учреждения може звездите тогавашни да са взимали само по футболни заслуги но повечето наистина са работили в облекчен работен режим за да има време и за тренировки и за играене на мачове. В казармата спортистите не ги гърчеха обаче пак беха войници. Днешните войници също не ги гърчат обаче пак взимат заплати. Доста заблудени овце има, въобще не съм на мнение за привилегии на "грандовете" но щом искаш да даваш държавни пари за спорт го прави за български спортисти, а не за маймуни резерви в противен случай държавата трябва да дава на всички не само на избрани тарикати като кирчо и гришчо, другите са си местна самоуправа ясни са им целите, печелене на избори и лапавица.

Бате, в нашата фабрика, преди 30 години, един оркестър за народна музика (наистина много добри) беше зачислен като бригада в един цех и им изпълняваха и тяхната норма. Ти явно не си живял във времената, когато футболистите бяха аматьори :mrgreen: и се водехана работа тук и там, обикновено на скъпоплатени места, а тези от ЦСКА и Левски си получаваха и парички за чин, без да са помирисвали ВНВУ или Симеоново.
Ст. л-т Стойчо Младенов, м-р Г. Аспарухов, к-н Петър Жеков..сега п-к Нонка Матова-все изявени дейци в редиците на БА и МВР.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 юни 2015 19:30

Eminem написа:
Георг написа:Стига плач бе,пикльовци!Всички са на държавна хранилка/чрез държавните поръчки,чрез псевдо приватизацията и т.н./и Любимите ви Гришковци и Домусчиеви ,за ТИМ е излишно да говорим ,за Венци Мехура е ясно кой и от къде е !Божков,Манджуков,Гърнета и похлупаци все цицащи от държавната баница !Откровени бандити!Излишно е да коментираме ,едно прогнило общество и неговата чалга култура,без грам морал!
Някои ще каже, а къде е Батков ?!Независимо ,че няма как да му симпатизирам,преди време прочетох нещо което считам за абсолютно вярно и затова ви го цитирам:
"Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности"

В този ред на мисли, възможно ли е адвокат като батков да се върже на един скапан факс и да прати четирима футболисти в Русия ? И в този ред на мисли, пука ли му на батков за Левски ?

Товач че не е на нивото на Гърнето и Праховеца, в никакъв случай не значи, че е глупав! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 юни 2015 19:38

Кашчей написа:Ст. л-т Стойчо Младенов, м-р Г. Аспарухов, к-н Петър Жеков..сега п-к Нонка Матова-все изявени дейци в редиците на БА и МВР.

Нонка Матова е генерал, водеше съветските войски в Афганистан и я пускаха отпуска само за Олимпиади, за другите не съм сигурен, ама ми се струва, че и тях си ги понижил. :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юни 2015 19:44

Кашчей написа:
doktora25 написа:Твърдо ЗА държавните пари във футбола, но съм съгласен, че не трябва да бъдат давани за чужденци. За "конвертируеми" български момчета обаче съм съгласен.

Ти верно ли?! Държавните пари във футбола, а здравните и пенсионни осигуровки да хвърчат нагоре, защото държавата има пари за футбол, но не и за здраве!?!

Спорта не е ли здраве, възпитание, дисциплина :?
Ти си рядък феномен, вместо да ти помага многото мозък май ти пречи да разсъждаваш :lol:

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 юни 2015 20:04

doktora25 написа:Твърдо ЗА държавните пари във футбола, но съм съгласен, че не трябва да бъдат давани за чужденци. За "конвертируеми" български момчета обаче съм съгласен.

От къде накъде държавата да дава пари за това псевдо-подобие на футбол у нас.Народа едва свързва двата края с 400-500 лв заплата,а на някакви ритнотопковци ще им плащаме заплатите по 10 000 лв.Какво ме е.е мен ,че бил ''конвертируем българин".Я се осъзнай малко и не пиши глупости.Всичко друго сме оправили та футбола.Това с тия общински отбори в А гр също е някаква чутовна простотия,разбирам всичко в тия общини да е на шест,но то едни от най-бедните райони в страната.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 06 юни 2015 20:22

hd29 написа:

От къде накъде държавата да дава пари за това псевдо-подобие на футбол у нас.Народа едва свързва двата края с 400-500 лв заплата,а на някакви ритнотопковци ще им плащаме заплатите по 10 000 лв.Какво ме е.е мен ,че бил ''конвертируем българин".Я се осъзнай малко и не пиши глупости.Всичко друго сме оправили та футбола.Това с тия общински отбори в А гр също е някаква чутовна простотия,разбирам всичко в тия общини да е на шест,но то едни от най-бедните райони в страната.

Ако държавата дава пари (общината), то задължително трябва да е само за децата и базите на които играят , за всичко друго си има АД-та и Мастеркард :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 юни 2015 20:31

za nas e toj religiq написа:
hd29 написа:

Ако държавата дава пари (общината), то задължително трябва да е само за децата и базите на които играят, за всичко друго си има АД-та и Мастеркард :)

Именно това е истината.Трябва обаче да се отчетем ,че в това отношение софийските клубове са доста ощетени.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 20:48

Кашчей написа:

Ти верно ли?! Държавните пари във футбола, а здравните и пенсионни осигуровки да хвърчат нагоре, защото държавата има пари за футбол, но не и за здраве!?!

Спорта не е ли здраве, възпитание, дисциплина :?
Ти си рядък феномен, вместо да ти помага многото мозък май ти пречи да разсъждаваш :lol:

Аз ли имам грешни спомени, или общинарите в Пловдив отказаха да гласува преди 3-4 години едни 2 милиона за спортни площадки в града?
Не бъркай парите за масов спорт, с парите за професионалния спорт-две различни неща са!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 20:50

hd29 написа:
hd29 написа:

Ако държавата дава пари (общината), то задължително трябва да е само за децата и базите на които играят, за всичко друго си има АД-та и Мастеркард :)

Именно това е истината.Трябва обаче да се отчетем ,че в това отношение софийските клубове са доста ощетени.

С какво са ощетени?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 06 юни 2015 20:57

Кашчей написа:
hd29 написа:
hd29 написа:

С какво са ощетени?

Ощетени са с това,че държавата не дава пари за спортните обекти и стадиони на територията на София(с малки изключения),за разлика от други места в страната.

Върни се в “Футбол - България”