Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 17:52

Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:Сега и със загиналия ли ще се гаврите? :evil:

К`во майка си търсят тия в Европа? Да се оправят с Мексико и Колумбия, а Европа да оставят на европейците!

Търсят си щастието, глупако! Хората си въртят бизнеса, изкарват парички, вкарват и малко в държавната хазна, ама такива комунисти/фашисти като вас никога няма да разберат, че човек винаги трябва да търси развитието! Ебем ви у комплексираните и праволинейни чутури... :x

И аз те обичам, но все пак какво майка си търсят американците в Европа, за да ни "оправят", без да са оправили собственият си заден двор. Нали знаеш, че на военен полигон не се допуска куцо и сакато, дошло от майната си тук?!

Ей Богуу, вече не давате и частен бизнес ли да има? Поне изчакайте да минат няколко дни, пък тогава си давайте експертните мнения.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 17:57

Кашчей написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:

Ми на тебе сърчицето трепна ли ти кога трепеха цивилни в Донецк? Кого да съжалявам? Янки, дошъл тук да купи оръжие и после да го прати я в Украйна, я в Сирия или некъде другаде, където трябват РПГ-та, които са руско производство(макар и направени в България, идеята мисля е ясна) за да си заредят правилните хора, които ползват за свои цели? Кого точно да съжалявам?

Трепна ми, да, както всеки път ми трепва, защото аз не съм болен изрод като вас. Човекът е загинал след злополука, имай поне възпитанието да си замълчиш...

Вечна памет на американците, загинали през световните войни, но не мога да изпитам съчувствие към търговец на оръжие.

Как разбра, че специално този е търговец на оръжия? А ако беше руски търговец/производител на оръжия, пак ли щеше така да говориш? Или щяхте тук да го оплаквате и обяснявате колко възвишени са руските оръжия, сигурно щяхте да ги изкарате, че са произведени с Божията благословия... :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 17:58

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
Кашчей написа:

К`во майка си търсят тия в Европа? Да се оправят с Мексико и Колумбия, а Европа да оставят на европейците!

Търсят си щастието, глупако! Хората си въртят бизнеса, изкарват парички, вкарват и малко в държавната хазна, ама такива комунисти/фашисти като вас никога няма да разберат, че човек винаги трябва да търси развитието! Ебем ви у комплексираните и праволинейни чутури... :x

И аз те обичам, но все пак какво майка си търсят американците в Европа, за да ни "оправят", без да са оправили собственият си заден двор. Нали знаеш, че на военен полигон не се допуска куцо и сакато, дошло от майната си тук?!

Ей Богуу, вече не давате и частен бизнес ли да има? Поне изчакайте да минат няколко дни, пък тогава си давайте експертните мнения.

Тииииииии....у ред ли си с този въпрос? Сега остава и национален траур да обявят заради този загинал на полигон. За мен е безкрайно странно как става инцидент с РПГ, така че да пострадат толкова хора? Това е оръжие с право мерене и не е осколочно, а фугасно. Къде са стояли тези специалисти, кой е стрелял, все едни такива въпроси, и най-вече от какъв зор американец ще купува българско оръжие, по съветски лиценз-нали са фърст във всяко едно отношение тия?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2015 17:59

Олигофрен, американец изпробва старо руско оръжие. Айде обясни какъв е и за какво му е това оръжие.
Щото в момента всички управници са покрити като мишоци, защото се очертава страхотен международен скандал.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 18:00

diplomat написа:
Кашчей написа:
diplomat написа:
fcb_bg написа:

Ми на тебе сърчицето трепна ли ти кога трепеха цивилни в Донецк? Кого да съжалявам? Янки, дошъл тук да купи оръжие и после да го прати я в Украйна, я в Сирия или некъде другаде, където трябват РПГ-та, които са руско производство(макар и направени в България, идеята мисля е ясна) за да си заредят правилните хора, които ползват за свои цели? Кого точно да съжалявам?

Трепна ми, да, както всеки път ми трепва, защото аз не съм болен изрод като вас. Човекът е загинал след злополука, имай поне възпитанието да си замълчиш...

Вечна памет на американците, загинали през световните войни, но не мога да изпитам съчувствие към търговец на оръжие.

Как разбра, че специално този е търговец на оръжия? А ако беше руски търговец/производител на оръжия, пак ли щеше така да говориш? Или щяхте тук да го оплаквате и обяснявате колко възвишени са руските оръжия, сигурно щяхте да ги изкарате, че са произведени с Божията благословия... :roll:

А за какво е тогава на полигона и гледа показна стрелба, дори може и той да е стрелял-наблюдател на НАТО ли е, ъм?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 18:01

fcb_bg написа:Олигофрен, американец изпробва старо руско оръжие. Айде обясни какъв е и за какво му е това оръжие.
Щото в момента всички управници са покрити като мишоци, защото се очертава страхотен международен скандал.

Е, не пишат, че е РПГ7 все пак 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 юни 2015 18:04

Кашчей написа:Тииииииии....у ред ли си с този въпрос? Сега остава и национален траур да обявят заради този загинал на полигон. За мен е безкрайно странно как става инцидент с РПГ, така че да пострадат толкова хора? Това е оръжие с право мерене и не е осколочно, а фугасно. Къде са стояли тези специалисти, кой е стрелял, все едни такива въпроси, и най-вече от какъв зор американец ще купува българско оръжие, по съветски лиценз-нали са фърст във всяко едно отношение тия?!?

Никакъв траур, просто няма нужда да се гаврите с паметта на загиналия. Ако не извършват престъпление, могат да купуват каквото си искат, даже и въздух в буркани!
Кашчей написа:А за какво е тогава на полигона и гледа показна стрелба, дори може и той да е стрелял-наблюдател на НАТО ли е, ъм?

Просто един работник от страна на купувачите, който сигурно е изпратен да тества оръжията. Но вие сте царе на изводите и никой не може да оспори вашите "безгрешни" теории.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 юни 2015 18:10

Дали са грешни, или безгрешни, никой не знае, включително и ти!
Навремето си бяхме дали задника на СССР, но от това имаше и някаква полза, а сега, като сме го дали на САЩ каква ни е ползата, освен разрушена икономика и енергетика, разрушена армия и военна промишленост, безплатно ползване на военни бази (дали има друга такава държава в света). Ония поне ни мажеха с вазелин, а тия карат на сухо!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2015 18:31

Царе на изводите.... сякаш досега не са ни хващали как бутаме оръжия наляво и надясно. Или пък руснаците не ни хванаха как продадохме оръжия на грузинците преди конфликта. Чети бе, момче!
http://www.youtube.com/watch?v=SajpV5iHauI&eurl=http%3A%2F%2Fspasymyr.blog.bg%2Fpolitika%2F2009%2F07%2F02%2Fgruzinskiia-konflikt.357340&feature=player_embedded

На 2:40 се вижда един интересен етикет.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 юни 2015 19:04

Хубаво де, кви са тия американски граждани, кви са що са, защо са се интересували от старо руско оръжие, за къде е било предназначено... хиляда въпроса има... и всичкото държавен мишок се е покрил, а тея дето си отвориха устата казаха откровени глупости.

Върни се в “Свободна зона”