Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pens
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот pens » 05 юни 2015 22:59

Разбирам те бе, човек. Кво си мислиш, че кат съм на 150 метра в другия сектор искам ЦСКА да фалира ли?! Ми не, мерси. Ако си го заслужите, окей, но защо някой да не получи шанс, катго Лупи е обречен? Обичам гостуванията в Ловеч, ама те са веднъж в годината. Аз обичам футбола и празника около и на самото дерби. Мразя песните за к*рове и п*тки, защото заради тези песни няма да заведа момчето ми на мач. Той е малък и все още не говори, но скоро ще почне да се интересува и ще иска да иде. Но няма да го заведа, докато първите три думи от репертоара на двете ни агитките са к*р, п*тка и смърт. Не, мерси.

А относно това, дето си написал. Аз съм сигурен от първо лице, че бюджетът на ЦСКА е 14 милиона лева за миналия сезон. Питай Лупи и Стойчо къде са липсващите 10 милиона. Само те могат да ти отговорят със сигурност. Моето некомпетентно мнение е, че част от тях са платени по дългове за заблуда, а друга част, по-голямата - откраднати.

Ако някой от вас знае, че бюджетът е по-малък, извинявам се. Но аз знам, че е толкова.
Пише се Левски, чете се Любов.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 05 юни 2015 23:00

Red joker написа:
pens написа:
Red joker написа:
pens написа:djd, извинявай, че реагирах по-остро. Не съм те разбрал
успех срещу собствениците ви желая. тук има мислещи хора. останалите са гражданина, петко и жокера. Борете се, макар и вече май да е късно. Както написах, документите ви 100% са в УЕФА.
Нещо ми изтри само един пост, така че пак ще го напиша. Та да знаете, ако се повтарям:
Жал ме е за нормалните фенове на ЦСКА, с които бухаме бири и ядем шкембе след мачовете. Но някои си заслужават съдбата.
И това са грандоманите, които искат всичко на всяка цена. Не може да имаш 14 милиона бюджет при приходи 4 милиона за предната година. Просто не може. И въпреки това некви като тоя Logical_person и оня Goleador плачат за онея двамата.
Logical_person, изтичай човече до някоя книжарница, купувай и чети за Том Сойер. Когато минеш главата с боядисването на оградата ми кажи ти в кого се припознаваш, модерната дума. И в кого би припознал Лупи. Дерзай!

Къв си ти бе ...дори не си и пенИс,давай акъл на гугутката и на тръста...а нормалните фенове на ЦСКА биха ти избухали зъбетата,така по-лесно ше пиеш бира,за шкембето не гарантирам... :o

Жокерче, недей с лошо, няма смисъл ;) Не си глупаво момче, не подхождай така. С нормалните фенове на ЦСКА се засичам в квартала след дербитата и си обсъждаме мачовете до 2-3 вечерта. Други "сини" и "червени" по това време са припаднали от наркотици и омраза :)
П.п.: Пенс е съкращение на хокейния Penguins, ама ти е простено, че не знаеш :)

Не ми дреме на какво е съкращение„ пенс“,както и не ми пука какво мислиш за мене-дали съм нормален или не-„въпрос на гледна точка“-както и не ми пука дали „тЕ е жал за нормалните фенове на ЦСКА“ и не ми пука ,какво означава „нормални фенове“ за тебе...бъди рахат 8-)

Жив и здрав бъди и подкрепяй отбора докрай. Това е от мен за теб :)
Пише се Левски, чете се Любов.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 05 юни 2015 23:56

Red joker написа:Писна ми ,ама вече тотално :x :x :x Е.ал съм ви майката на фен -клубове ,акционери,стойчовци,томовци .манджуковци,да ви е.а майката проста,долна,недоклатена и малоумна :x Сектор „Г“ ли :o !? Нищо не остана от него и то много отдавна-помияри,продажници,лизачи,тъпанари,наркомани и наркопласьори-сера на всички вас,мълчахте като ...нали знаете какво...за нищо не ставате,тъпи копелета,е.ахте майката на ЦСКА,ТОЧНО ТАКА ИЗЛЕЗЕ,както каза онзи боклук животното-защо обижда животните обаче,много под тях е :idea: Долни отрепки сте...мога още много да ви псувам ,но ви е малко!Вие ли сте ЦСКА бе отрепки-шепа наркомани,които всеки мач докарвате глоби на Клуба,за колко ви купиха,толкова ли сте ТЪПИ,та така да ви изиграят разни лайнари...

Много грозен пост Red joker, само ти си знаеш защо го пишеш. Аз друго ще ти кажа, на никой не сме лизали гъза, от никой не сме взели една стотинка, и сега ще ти говора от името на офанзива, за три години не сме взели един лев от клуба под каквато и да е форма бе момче, без да ни е главната цел откакто е създадена организацията сме живели с проблемите на клуба, и отделно с организацията на сектора бе пич, за три години мразени от наши и чужди издигнахме публиката на ЦСКА и сектора до върха бе братле, събирали сме пари от себе си да организираме събития, хореографии, да подпомогнем волейнолние отбор да избегне фалит. Организирали сме посещенията на хокейния отбор на ЦСКА, подпомагали сме шахматния отбор и какво ли още не, отделно момчетата от тази организация работим, учим, и все пак намираме време този сектор да възкръсне след всичките проблеми преди години, и в момента да бъде еталон на останалите публики в България. Ти да ми говориш в момента, че сме наркомани и продажници е най-обидното нещо, което може някой да изрече изобщо, още повече като фен на отбора. Но това си е твое право, аз ще ти кажа само, че офанзива е най-хубавото нещо, което се е случило около клуба последните години, пък ти мисли каквото искаш. А за финал ще кажа - проявете малко уважение, ако искате.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 06 юни 2015 00:11

pens написа:А относно това, дето си написал. Аз съм сигурен от първо лице, че бюджетът на ЦСКА е 14 милиона лева за миналия сезон. Питай Лупи и Стойчо къде са липсващите 10 милиона.

М и М правят одит на ЦСКА и рано или късно ще се наложи да кажат какви са разходите на ЦСКА перо по перо.Интересно защо искаш да питам Младенов за финансовите въпроси на ЦСКА.Та той е треньор,а не финансов директор на клуба!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 06 юни 2015 00:40

Привет приятели,
Сега се прибирам след едно неуспешно събрание на акционерите....
Всъщност дали беше неуспешно.. Сряда вечерта или нощта, по-точно Ивайло Манджуков обеща пред четирима свидетели няколко неща....Да се проведе общото събрание, да се платят 800 000 лева към НАП, да се платят заплатите на футболистите, а тези с желание да разтрогнат да бъдат разубедени. Да се стартира нова процедура за оздравяване на клуба, вместо изсмуканата от нечии болни мозъци схема за нов правоприемник на ЦСКА....
Да , ама не , както казва Бочаров...
Нищо от обещаното не се случи... Ние се оказахме поредните пациенти на овчарчето, както се казва в една народна приказка... До днес...от тук нататък нещата стават различни....
В този аспект събранието беше успешно....паднаха всички маски...Ако някой е считал, че идеята на сегашните мажоритарни собственици и техните фамилии е била да се спаси ЦСКА ,днес вече тези илюзии се сгромолясаха...
Това е успех... Вече прогледнахме....
На мажоритарите е даден срок , след това следва цялата сила на закона....Колкото и ненаказуеми да се чувстват, аз не бих искал да съм на тяхното място....Върху ми да се стовари цялата Грамада от червена емоция...
Други много по високопоставени от тях го осъзнаха и търсят решение за ЦСКА...те не....Проблемът си е техен оттук насетне...Техните фамилии за пореден път не казаха истината, За трети, четвърти, пети...не знам кой път...е време да им се каже стига...
Време е ЦСКА да потърси друг път, и в декларацията вчера, в действията на Офанзива и Енимълс, аз виждам търсенето на този път .. И заедно с всички останали акционери заставаме зад тях...
Успех и само ЦСКА приятели !!!

Костадин Петков
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 06 юни 2015 09:34

Радвайте се!Милко и Морко готови да прехвърлят акциите.Остава Божков да поиска...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 06 юни 2015 09:45

icko65 написа:Радвайте се!Милко и Морко готови да прехвърлят акциите.Остава Божков да поиска...

Е там е работата. Едните са готови да дадат, за да се отърват, другият обаче се чуди какво му дават и дали аджеба да го вземе. :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 юни 2015 10:20

гражданин от село написа:Щото единият е Милко. :lol: По аналогия с едно чешко аним. филмче,което го даваха сигурно преди повече от 40 г. за лека нощ деца.Там главните герои бяха Милко и Морко."Приказки под шипковия храст" се казваше,ако не се лъжа.

Това си го измисли Манджуков-младши,в едно интервю каза ....събрали сме се Милко и Морко....и след това се почна :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 06 юни 2015 11:33

sin4ec написа: пп дълговете на Герена са 2 млн към НАП и за стадиона-там е по договор.

Договор е малко силно казано. :oops:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 юни 2015 11:50

[quote="redman"
Не че сега ми е до вас, ама освен тия 2 млн. /по принцип са 4, ама не ми се спори/, дължите много повече на футболисти и треньори. Ако не знаеш, не сте платили на никой от последните ви 4-5 треньорски ръководства -Йока, Пепе и т.н., Бру, Диамутен и т.н. Имате подписани споразумения с тях, но не ги спазвате. И така до следващия път на лицензиране. Само към Диамутен дължите към 300 000 евра. Но наистина не ми се влиза в детайл да ти разкажа на Борат за врътката и как трансформира или не съвсем дълг чрез вдигане на капитала, който обаче стои недовнесен и т.н. Просто си имате покровител и той, хем не иска да помага докато Тара е там, хем не иска да ви остави да дойдете на нашето дередже...[/quote]
Инфото ти е много, много старо...в последния месец много неща се промениха. Но темата все пак е за ЦСКА.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”