Player написа:Alexandrov93 написа:TodorT написа:Абе аз гледах два мача на Ботев през пролетта и в единия Златков беше резерва, а в другия от 3 паса 2 сбърка. Сега на мода е да привличаме играчи от Ботев ли ? Бяхме се заласнали да взимаме от Берое, сега сигурно Ботев са наред.... Ей, не си научиха урока някои хора. То не беше
Райков, Тодор Христов, Иво Иванов, Щърков, Ал. Александров....няма смисъл да продължавам

После не се чуди, защо нямате играчи и защо "забравят от къде са минали". Не само Симо Райков, а и останалите заслужават уважение, тъй като всеки е минал в отбора с неполучена някоя заплата, но вие ги третирате като смешници. Същия този "смешник" Райков е от отбора спечелил Купата на България и е титуляр, в моя отбор - Черно море. С вашите краевци, абди, мабди, до къде стигнахте? До това да станете срам пред цяла България

Като написа тази глупост изби ли си комплексите? Левски пак завърши пред отборчето ти! За пореден н-ти път нали! Освен това този така "срамен" Левски ви заши с лекота 5-ца. Мача във финала в редовното време завърши наравно след абсолютно неспортсменско поведение на отбора ти като не върна топката на вратаря, защита или да я изкара в аут. След това чиста дузпа не ни даде и така. Но дори и след всичко като гледаме в редовните 90 мин, не сте победили. Вие с един два щастливи гола за нещо голямо ли се помислихте? Май сте полетели нависоко и ви чака много болезнено приземяване, защото сте си посредственици. Такива сте били и такива ще си останете. Дори и с подкрепата на мутрите от които е пропищял града ви. Лошия и дразнител е Левски нали. Защото е от София и защото е Левски. Нито е отбор на мутрите като вас, нито е държавен като Берое, нито е на олигарха Домусчиев. Всички от провинцията се обединявате, нищо че изобщо не сте цвете за мирисане. Обаче ако един отбор е силен и е от София става ви трън в очите и проблем. Скоро ще се появи отбор ДИТ - Септември и ще започнете и тях да мразите, защото ще ви бие и ще е от София.
Задръжте си това седмо място пич, с него няма да прокопсате в Европа този сезон нали? с победи над Хасково и Марек сте много силни, били ни с лекота, нанизалини 5 гола... аз тогава го казах и сега ще го кажа както и Никола Спасов го каза за мача във Варна 0:2 "Аз не исках отбора да играе на 100%" хахах то това ще ви е победата на Тича в близките години а този мач на Герена с 5 гола... мач без агресия и картони... смятай дори и възможност за дуспичка нямаше да ви свири чернодрешкото до колкото се сещам.
За финала ако беше дал в 20та минута онзи картон щеше да е друго яче ние с 10 човека ви обирахме всяка първа топка, но добре "Ок" не е искал да го гони да речем че "не е искал да разваля мача" тогава защо изгони нашия за 2 фала за 5 минути? не ти намирисва защото си Левскар, но на мене на стадиона определено вече ми намирисваше, нашето поведение било неспортсменско ? Играем с 10 човека схващат се а вашия катил "Йоргачевич" ходи и ги дърпа да стават при 0:0 супер грозно и спортсменско? при положение спортсменският ЧК?
Самият той "вездесъщият" Йоргачевич при една центрирана топка се схвана... мисля че беше при 1:0 от какво? От спортсменство нали... така че каквото повикало, такова се обадило.
За дуспата посягане имаше да за удар не съм обеден, заради самото посягане можеше да се даде наказателен удар но не го даде, въпреки това смятам че тоя палячо нестава за такива мачове, защо не дойде да свири Цветан Кръстев? мисля че е много добър съдия не защото е от Варна а защото е обективен, ама не нали е от Варна... иначе няма проблеми да патувате заедно със Софийските съдии за Варна нали? пътя е дълъг? има време за уговорки..
Що се отнася до Варна, аз лично не чувам някой да е пропищял от ТИМ? добре че са те да оправят това онова в града понеже предният кмет не беше гербер и за Варна имаше един голям среден пръст, къде ви е икономиката в тази СОфия? къде отиват парите от туризма през лятото е разбира се не във Варна за всеки случай, можеби за някоя нова отсечка на метрото в София, няма против София да се развива нека, но нека е по равно и за другите градове, там на паветата е най-големият монопол.
Варна била провинция бла бла, нека е провинция ама аз не спестявам цяла година пари като църковна мишка гладен за да отида на моренце нали? хубаво ви е в тази провинция май... Цял булевард за паркинг ви затвориха, цяла морска градина ви отпуснаха а "говедата" срали и уринирали по детските площадки, явно подаръци на децата за 1ви Юни.
Стадиона ви бил малък, това е финал и сте символичен домакин а не реален такъв, на евро мачовете имаше много много Варненци на този същият малък стадион, ако финала беше с Лудогорец щеше да има поне 8-9 хиляди но благодарение на ненаситното ви и нагло ръководство изкупихте 70% от билетите като добавим и гаменската ви публика всичко си беше "дайте им направо купата"
Нашите фенове които смея да твърдя са европейска публика не дойдоха заради вашите нерваци понеже от 7 години барате калъфките и били ядосани.
Вие сте един голям журналистически балон пълен с интриги и напрежение, защо Домовчийски в Варна игра и хората го харесваха? защото на вас от както бихте Лудогорец се излива един бетон, право в главите и краката и футболистите ви те бяха насрани още на загрявката, но както и да е не виждам защо още се злобеее покрай този финал, темата е за трансферите не за финала, нека не се осира допълнително.
ПП незнам дали ще имате някакъв добър входящ трансфер с тази немотия в клуба ви, 4 месеца без заплати и накрая Лицензи взимате и то дори преди ние да вземем такъв, защото при нас всичко е платено понеже сме мутренски отбор играещ честно