Спокоен съм както през 2012 г., когато ЧЕЛСИ губеха с 2-0 от Барса, бяха с човек по-малко и играеха с отбрана в състав: Рамирес-Босингва-Иванович-Коул
Ще е забавно да ви тестваме.
Този сезон не съм гледал много Барса. Първият път паднаха с 3-1 от Реал М, но срещата не е показателна. Мисля, че беше първи мач на Суарес. Гледах ги малко с Валенсия и Севиля. И по 40мин на мачовете им с Байерн М. Имате си силни и слаби страни. Не сте непобедими. Отборите са от по 11 играча.
От няколко месеца облъчвах колегите, че ЮВЕ ще бие Барса на дузпи. Предполагам, че ще съм на една крачка от познаването
Мисля, че е хубаво феновете на Барса да си пуснат Милан 0-0 Барса от първите дуели в директните елиминации, когато миланистите ги водеше Алегри. Аз лично очаквам ЮВЕ да се брани на същия принцип. Испанците не са играли срещу отбори, които играят с двама нападатели - "таран" и "шило". Мисля, че 1 на 1 централните бранители на Барса могат да допускат грешки.
Много важно е ЮВЕ да не се отказват. Барса лесно вкарва, но лесно и допуска ситуации пред вратата си в такива двубои.
Иначе, залагам на оправданията, че сте направили слаб мач и за това сме ви били. Ако сте били играли както срещу Сити, Байерн и т.н. сте щели да ни биете с 4,5 гола, ама язък.
Принципно е много лошо, когато си отварям плювалника толкова уверено. Почти никога не се случва нещо хубаво за мен. Но вярвам, че ако ЮВЕ покаже настойчивост и увереност в играта си през целия мач ще спечели. Не е наглост, а вяра в справедливостта, която ми изнася на мен
ПП За Италия 2012 бях сигурен, че ще направят силно първенство и го направиха. Финалът се разви отлично за Испания, а според мен Италия трябваше да им играе 3-5-2, както като ги надигра в първия мач от турнира. Утре ще има ревенч

За 2014 имах надежди и се надявах, но Коста Рика спънаха каруцата.
ПП2 Милан като набиха Барса с 2-0 също бях уверен, че Милан ще ги бие. Мисля, че на една игра ги бях играл 3-1 с 2 гола разлика,а те биха чисто. Провери го, ако не вярваш