Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот CSKA69 » 04 юни 2015 09:00

Някак си в Италия не му се получиха нещата на Бенитес - и в Интер, и в Наполи - може би той е неподходящ треньор за това първенство.. В Англия беше далеч по-успешен, а пък в Испания си беше направо добър.. Сега ще видим как ще се справи в Реал, който все пак е родният му клуб, а знаем, че ''камъкът тежи на мястото си'' - вижте провалът на Луис Енрике в Рома и Италия и блестящият успех в любимата му Барселона ;)
Изображение

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2015 09:08

drvasko98 написа:С оглед на игровия потенциал Наполи беше длъжен да стане 2-ри в калчото, да отстрани Билбао и да играе финал в ЛЕ. Провалът на Бенитес е чудовищен.Ливърпул трябваше да се представи по-добре само в ШЛ.

Aбсолютно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 юни 2015 09:11

CSKA69 написа:Някак си в Италия не му се получиха нещата на Бенитес - и в Интер, и в Наполи - може би той е неподходящ треньор за това първенство.. В Англия беше далеч по-успешен, а пък в Испания си беше направо добър.. Сега ще видим как ще се справи в Реал, който все пак е родният му клуб, а знаем, че ''камъкът тежи на мястото си'' - вижте провалът на Луис Енрике в Рома и Италия и блестящият успех в любимата му Барселона ;)

В Англия какво ? Айде бе ? 6 години с нас не можа да спечели титлата на ВЛ и с Челси не можа . Джерард какво каза скоро ? "Ех защо Роджърс не дойде по рано в Ливърпул ,сега щяхме да имаме много трофеи ." Стиви искаше да работи повече време с Брендън не и с Бенитес.Повече няма какво да коментираме.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 04 юни 2015 10:30

suareshampion написа:В Англия какво ? Айде бе ? 6 години с нас не можа да спечели титлата на ВЛ и с Челси не можа . Джерард какво каза скоро ? "Ех защо Роджърс не дойде по рано в Ливърпул ,сега щяхме да имаме много трофеи ." Стиви искаше да работи повече време с Брендън не и с Бенитес.Повече няма какво да коментираме.

“It was the best night of my life. It was the pinnacle professionally and the best cup to win. I think it will go down in history as the best Champions League final ever.”

Хм... дали има предвид последния си мач за Ливърпул, включващ най-голямата загуба от половин век от пробитите грънци...не знам, нещо ми се губи в превода...

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 04 юни 2015 15:05

drvasko98 написа:С оглед на игровия потенциал Наполи беше длъжен да стане 2-ри в калчото, да отстрани Билбао и да играе финал в ЛЕ. Провалът на Бенитес е чудовищен.Ливърпул трябваше да се представи по-добре само в ШЛ.

Искаш да кажеш че е напълно в реда на нещата всичко друго освен представянето в ШЛ ? Учудвате ме хора..Припомням въпреки че взе да ми омръзва да го правя - 6-то място,6:1 в последния кръг,най-слабите нападатели в цяла Англия,50 гола допуснати от защитата,половин отбор на непривични позиции,смешна игра,една единствена победа срещу отбор от топ 4 , да продължавам ли ?
Не виждам как може да сме недоволни само от представянето в ШЛ...Сезона е един от най-слабите който сме правили в последните 30-40 години.За клуб като Ливърпул е грандиозен провал но за мениджър като Роджърс е абсолютно нормален.
За Бенитез провала в този сезон е голям.За мениджър се неговата визитка е кошмар но не и за клуба Наполи. Наполи има някаква финансова стабилност от скоро, със сигурност е с по-малки възможности от поне 4 отбора в Италия и 4-тото място не е толкова голям провал.В последните години Испанския футбол израсна много докато Италианския западна много така че не е толкова срамно да отпаднеш от Испански отбор.
Говорейки за Ливърпул и Наполи ситуацията е - топ отбор с мениджър без амбиции и средняк с мениджър с амбиции.....

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 04 юни 2015 19:57

James Milner Set to Wear Liverpool's Iconic Number 7 Shirt Next Season
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 04 юни 2015 20:15

TEDIMAR99 написа:

Логично, той и в сити носеше седмицата
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 юни 2015 15:31

9lives написа:
TEDIMAR99 написа:

Логично, той и в сити носеше седмицата

Tая 7ца обаче много "тежи" ,да внимава как се представя :)
Между другото Милнър е чакал Брендън Роджърс да остане мениджър на Ливърпул ,преди да се съгласи да подпише за клуба - espn.co.uk.
Коутиньо също го хвали днес в официалния сайт. Уважават го играчите .

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 05 юни 2015 19:24

Колин Паскоу също напуска:
https://twitter.com/pjoyceexpress/statu ... 3484707840
When you walk through a storm, hold your head up high...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 юни 2015 19:34

superspiro написа:Колин Паскоу също напуска:
https://twitter.com/pjoyceexpress/statu ... 3484707840

Aй стига бе ,кво става тука ? :shock: Много рядко мениджърите си сменят помощниците .Много странна работа ,за мен . Незнам как да го тълкувам това ? Така като е тръгнало ,направо и треньора на вратарите Ахтерберг да напуска . Интересно ми е кои ще са заместниците ..

Върни се в “Ливърпул”