За, при положение, че изплати дълговете на ЦСКА.
Дали е престъпник или не е работа на прокуратурата.
Задължение на гражданите е да изискат нормална дейност от държавните институции, включително прокуратурата.
Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен
105 години / 4 поколения ботевисти!
Именно заради измислените фенчета от фенклубовете сме на това дередже.Изгониха Илия Павлов,после Божков,накрая и Титаните им бяха криви.Титаните даваха пари за отбора,докато Дудучето и ГА не скочиха срещу тях.Нормално е като цял сектор вика "Вън боклуците"да си промениш отношението.Божков пък го набедиха,че продал титлата-той все едно е мароумен и не знае какви дивиденти може да донесе евентуално участие в ШЛ или в ЛЕ.Като никой не ви хареса сега ще се чудим има ли го или не любимият ми отбор.Специално този дебелия какви мръсотии е правил.През 2003 в Истанбул като играехме с Галатасарай много от феновете нямаха билети.И турските полицаи казаха,че няма проблем да си закупим билети от други сектори и да влезем в нашия.Искаха само да отидат до касите няколко човека за да няма проблем с турските феновеЕстествено отидоха Дудучето и аверите му.И ни продадоха билети по 10 долара единият.Равняваше се на 20 лева.А цената на билетите беше 1 милион лири-равняваща се на 1 лев.Т.е продадоха ни билети 20 пъти по-скъпо.И си прибраха всичко в джоба.
Ха ха ха...смешни и безкрайно жалки сте...
Пред агенция "Мокус", г-н Божков е споделил, че с разтуптяно сърце и треперещи колене чака крайния резултат от настоящата безмислена и крайно тъпа анкета. В момента единственото което го вълнува било резултата от анкетата...
Предлагам ви няколко заглавия за бъдещи анкети :
1. Домусчиев на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
2. Тодор Батков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
3. ИДИЛ на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Като ви казвах аз, че ще ревете за ерата Титан, вие се смеехте...

Пред агенция "Мокус", г-н Божков е споделил, че с разтуптяно сърце и треперещи колене чака крайния резултат от настоящата безмислена и крайно тъпа анкета. В момента единственото което го вълнува било резултата от анкетата...

Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

- Megatron_69
- Контакти:
Yoda_ написа:Ха ха ха...смешни и безкрайно жалки сте...![]()
Ти не празнуваш ли Купата,що дириш тука...

Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Yoda_ написа:Ха ха ха...смешни и безкрайно жалки сте...![]()
Викаш друго си е да се правиш на антикомунист пък да чакаш"Гапром" да дойде и да те спаси.Или пък основен спонсор да ти е руската банка "ВТБ".Която е спонсор и на отбора на руските спецслужби"Динамо"Москва.Даже и новият им стадион ще се казва"ВТБ".Или пък собственик на отбора ти да е бил агент да ДС и да се хвали,че е гонил американски шпиони по нивите.Или пък бившит ви собстнеик да е руски мафит ,обявен от три правителства за заплаха за национланат сигурност.Ето това е смешното и жалкото поведение.
Аз съм "За" всички чорбета да се изредят и да му целунат краката и задника, и после да черепа да им тегли една майна и да ги захвърли към аматьорския футбол.
mirodes написа:Именно заради измислените фенчета от фенклубовете сме на това дередже.Изгониха Илия Павлов,после Божков,накрая и Титаните им бяха криви.Титаните даваха пари за отбора,докато Дудучето и ГА не скочиха срещу тях.Нормално е като цял сектор вика "Вън боклуците"да си промениш отношението.Божков пък го набедиха,че продал титлата-той все едно е мароумен и не знае какви дивиденти може да донесе евентуално участие в ШЛ или в ЛЕ.Като никой не ви хареса сега ще се чудим има ли го или не любимият ми отбор.Специално този дебелия какви мръсотии е правил.През 2003 в Истанбул като играехме с Галатасарай много от феновете нямаха билети.И турските полицаи казаха,че няма проблем да си закупим билети от други сектори и да влезем в нашия.Искаха само да отидат до касите няколко човека за да няма проблем с турските феновеЕстествено отидоха Дудучето и аверите му.И ни продадоха билети по 10 долара единият.Равняваше се на 20 лева.А цената на билетите беше 1 милион лири-равняваща се на 1 лев.Т.е продадоха ни билети 20 пъти по-скъпо.И си прибраха всичко в джоба.
Не беше така в Истанбул!Цената на билета беше 8 долара за нашия сектор!Ченгетата ни предлагаха ТЕ ДА НИ ПРОДАДАТ па 5 лв!Много хора го направиха!От нашата група отиде едно момче и ни взе по 1лв,май му дадохме повече,не помня!Накрая около 100 човека влязоха и без билети,защото ченгетата предпочетоха да не пазят вътре!Не ,че Дучето не правеше далавери!Това поне беше при мен в конкретния случай!
- Red thunderstorm
abcdef написа:Аз съм "За" всички чорбета да се изредят и да му целунат краката и задника, и после да черепа да им тегли една майна и да ги захвърли към аматьорския футбол.
Аз съм "ЗА" да ни обереш медеца с език. Свърши това, пък после прави каквото искаш глупако!
abcdef написа:Аз съм "За" всички чорбета да се изредят и да му целунат краката и задника, и после да черепа да им тегли една майна и да ги захвърли към аматьорския футбол.
Това,че вие правите такива работи на бай ганя и той после си ви слагам там,където и Стойчо,не значи че и ние сме такива!
Мечтите са безплатни...тоалетната хартия е без пари