Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Пурата
Контакти:

Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен

Мнениеот Пурата » 05 юни 2015 00:15

Аз мисля,че Божков ги е привикал днес и им е казал да не бърборят много,много...А какво е решил ще се разбере скоро.

Popokatepetal
Контакти:

Re: Да подкрепим Васил Божков

Мнениеот Popokatepetal » 05 юни 2015 00:15

***cska*** написа:
Popokatepetal написа:Че при вас кога се е говорило нещо "спортно технически"? От както се помня (на 32г. съм), винаги като паднете, някой друг ви е виновен. Или съдията не е свирил правилно, или Череп......ъъъъ г-н Божков е продал титлата/мача (как беше лафа ви - "командата кръгом"), или БФС е размътило водата, мениджъри, тото мафия, купени футболисти, Домуси, Манджуковци.....винаги, винаги, винаги причината е някъде другаде. Всичко е честно и почтено само и единствено когато вие биете.

Ми не знам на колко си,но едно време беше чест да се коментират точно такива спортно-технически работи след дадена среща.Затова и спора между двата "колоса" (тогава кавичките не бяха уместни),се развиваше само и чисто за спортни ситуации.Сега нещата с тоя нет се изродиха,и кой чул-не до чул се коментират и повтарят,от хора,които даже и идея си нямат какво е било.Това е най-тъжното!Препредават се някакви митове и легенди,и ...няма смисъл да ти обяснявам.Кой разбрал - разбрал.

Ако визираш времето от преди 89-та, може и така да е било. Не споря. Бил съм на 5 когато се е сменила системата. Но в рамките на моя съзнателен живот, загубите ви винаги са пораждали конспиративен, а не спортнотехнически анализ. Нас цял сезон ни бият наред, ето сега и за купата се осрахме, но не съм чул някой да търси проблемите извън клуба. Докато при вас все има директиви, все някой ви пречи. И познавам достатъчно голям брой цесекари, за да си вася изводите, не ми трябва никакъв нет.

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 05 юни 2015 00:57

Popokatepetal написа:
***cska*** написа:
Popokatepetal написа:Че при вас кога се е говорило нещо "спортно технически"? От както се помня (на 32г. съм), винаги като паднете, някой друг ви е виновен. Или съдията не е свирил правилно, или Череп......ъъъъ г-н Божков е продал титлата/мача (как беше лафа ви - "командата кръгом"), или БФС е размътило водата, мениджъри, тото мафия, купени футболисти, Домуси, Манджуковци.....винаги, винаги, винаги причината е някъде другаде. Всичко е честно и почтено само и единствено когато вие биете.

Ми не знам на колко си,но едно време беше чест да се коментират точно такива спортно-технически работи след дадена среща.Затова и спора между двата "колоса" (тогава кавичките не бяха уместни),се развиваше само и чисто за спортни ситуации.Сега нещата с тоя нет се изродиха,и кой чул-не до чул се коментират и повтарят,от хора,които даже и идея си нямат какво е било.Това е най-тъжното!Препредават се някакви митове и легенди,и ...няма смисъл да ти обяснявам.Кой разбрал - разбрал.

Ако визираш времето от преди 89-та, може и така да е било. Не споря. Бил съм на 5 когато се е сменила системата. Но в рамките на моя съзнателен живот, загубите ви винаги са пораждали конспиративен, а не спортнотехнически анализ. Нас цял сезон ни бият наред, ето сега и за купата се осрахме, но не съм чул някой да търси проблемите извън клуба. Докато при вас все има директиви, все някой ви пречи. И познавам достатъчно голям брой цесекари, за да си вася изводите, не ми трябва никакъв нет.

Прав си,ти подкрепяй отбора,където и да се намира и ние ще сме ОК.
Без Борат,сме изгубени:)
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 05 юни 2015 02:22

Megatron_69 написа:
Alex написа:Гордо се присъединявате към групичката на Ботев и Локо Пд - "правим свирки на мафиоти, за да ни дават пари".... най-якото е ка кговорите на една мутра "Господин Божков"... да се знае, че му се кланяте :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Щом в България премиерът/и ваш поклонник/е мутра-какъв ти е проблемът?

Ако питаш тия, няма да намерят проблема.Тия ако ги питаш, никога не са ги управлявали комунсти и никога не са ги управлявали мутри! :lol: Изобщо до сега,са си живуркали на фотосинтеза! Малумна работа,к'во друго да се каже,щом 90% от мненията са на репресираните,значи всичко е наред! :mrgreen:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 05 юни 2015 04:12

Батман Бойко беше собственик на охранителна фирма ИПОН,а вие за Божков ми разправяте.Посочете ми един президент на футболен клуб в България,който бихте нарекли честен бизнесмен.Честен и бизнесмен са две самоизключващи се понятия.Меди Доганов оправдавайки се преди години цитира американски бизнесмен ,,за вторият милион ще ви дам фактура,но за първия не искайте''.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 05 юни 2015 06:40

Васил Божков не блестеше кой знае колко като ръководител, но поне от бизнес разбира и по негово време ЦСКА беше един от най - изрядните платци и нямаше дългове. Един от плюсовете за клуба ако той се върне е, че никой няма да посмее повече да се е*ава с клуба. Защото той показа на едно журналистче преди време как трябва да се държи и нямаше медия, която да бълва помия по клуба, а Тодор Батков мълчеше като един женски орган и не смееше гък да каже. Ако сега се върне в клуба очаквам всички журналя да се на*кат от страх и да спрат най-накрая да пишат простотии, а някои клубни президенти като Венци Стефанов и Домусчиев да си мерят и делата и приказките, защото Божков не е Ганчев и знае как да ги респектира. Единствено се притеснявам клуба да не започне отново да играе "странно" някои мачове.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 юни 2015 07:02

Лелейййй ,от подУЯне пак избушиха кочината от страх и завист :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 05 юни 2015 07:56

Още ли има тиквеници и малоумници които да твърдят че титлата от 2006 година била "продадена"...то именно с това твърдение изгонихте Божков, и от там започна голямата трагедия на клуба ви.А титлата от 2006 година я загубихте заради пълното самозабравяне на ментето Йешич, който цяла зима яде плескавици в "Сръбска скара" и не проведе никаква сносна подготовка-това е истината.

Демба Ба
Контакти:

Мнениеот Демба Ба » 05 юни 2015 07:59

Red joker написа:Лелейййй ,от подУЯне пак избушиха кочината от страх и завист :twisted:

оооо даа, като се сетя как ни "мачкахте" при Черепа, наистина избушвам кочината...от смях :lol: ...Че нали при него ви пердашехме най-много е м'че- златната ера на Левски, четири титли, четвъртфинал в УЕФА и ШЛ-всичко това го постигнахме по времето на Божков в ЦСКА...многУ ни е страх от него ей :lol:

b1916
Контакти:

Re: Къса памет, шизофрения или обикновена проституция?

Мнениеот b1916 » 05 юни 2015 08:25

GOLEADOR написа:ЦСКА няма нужда да бъде спасяван от мутра.А с това писмо към Черепа феновете се излагат.Ставаме като мишоците от Подуяне с техните плакати и шествия под наслов "Върнете престъпника - Спасете Левски"!Аз не подкрепям писалите това писмо!Надявам се повечето цесекари също!

Неутрален съм,но Ганчев,ТИМ,Маджо,Домуза,Гигов,Чорни не са Мутри ли???

Върни се в “Архив”