Оставането на ЦСКА в А група ще зависи от гласуване?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

drvasko98
Контакти:

Re: Оставането на ЦСКА в А група ще зависи от гласуване?

Мнениеот drvasko98 » 04 юни 2015 16:06

Като чета мненията на червените излиза, че най- правилно е Боби да убеди Платини да ги вкара направо в ШЛ за да плащат. Вие досега като бяхте в А група що не плащахте, а плавехте селекции. Значи вашето присъствие в А група гарантира загуби, защо да стоите там

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 юни 2015 16:13

Такива отбори:ЦСКА и Локомотив Сф за сезон 2015/2016 в А ПФГ-няма!Те са без професионален лиценз и сроковете за придобиването му изтекоха.Другото е еквилибристика
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 04 юни 2015 16:14

Демба Ба написа:
Tommi написа:И какво сега? Ние ли ще имаме честта да ви теглим ножа? :lol:

Виж са, макар да съм Левскар, горе-долу са ми ясни нещата. Както и Томето Лафчис каза (а той е врял и кипя в най-мутренските години на футбола и ги знае нещата как са), ЦСКА бяха пробити от вътре.Целта беше да бъдат разкарани Лупи и Тройчо, защото в интерес на истината те разваляха рахата на Домуса,няма какво да се лъжем. Сега на тяхно място ще дойде някой удобен и послушен на властта "бизнесмен-олигарх" като подобен на ТИТАН, примерно Васил Божков, и ЦСКА няма да е заплаха за титлата както беше досега- може да излизат временно на първо място, може да дръпват с 4-5-6 точки в класирането, но накрая шампион винаги ще е ПРАВИЛНИЯТ отбор-демек Лудогорец.При нас схемата е същата с Батков-той си е ***** на Домуса, затова продаде оная спечелена титла преди две години, и за това от както Лудогорец е на сцената ,се прави всичко възможно Левски да не участва в битката за титлата...веднъж само амбициозния Тонев реши напук да ни направи шампиони, и както вече споменах се стигна до "сензацията" срещу Славия с онзи "куриозен" автогол...те т'ва е положението...та за ЦСКА- няма смисъл да ги вадят от А група, ако ги владеят "от вътре"...виж ако Лупи и Трою се бяха заинатили да не си тръгват до дупка- тогава щяха да ги извадят...сега няма обаче :lol: ...аа и още- без Лупи и Младенов, победната им серия срещу Левски ще приключи-гаранция-франция :lol:

Така, ЦРУ и КГБ работят за Домусчиев, и този финал в Бургас и той беше уреден нали? Ама как го наместиха в последната минута.
Е все пак нали централата на УЕФА е в Разград, нормално си е

Виждам ти са ясни нещата, но нещо си сбъркал химиите си

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2015 16:16

peliforewer написа:Вече толкова дни чета разни разбирачи,моралисти,се притесняват да не се нарушат законите,да не се ощети държавата и заради това ЦСКА трябвало да играе в А окръжна група ,така било в Шотландия и не знам още къде.Само да Ви поясня че в Англия,Шотландия и др.нормални държави отборите даже и на най-долно ниво имат хубави стадиони,които са обезопасени и почти винаги пълни,представяте ли си каква организация трябва да се създаде и колко средства ще трябват за да премине нормално едно гостуване на ЦСКА в някое село или малко градче,как ще се чувстват съдии,длъжностни лица като на врата им "дишат" 1000-1500 фена,като от тях 100-ина са неадекватни,какви изпълнения с бомбички и подръчни материали ще има като се знае че в аматьорския футбол глобите са символични.Сините ни "приятели" хем искат да сме в А окръжна група,хем държавата да си вземе дължимото,ами няма как да стане,за това нека да избират или в Агрупа и задълженията на клуба се изплащат или А окръжна и държавата пие една студена вода.Хващам се на бас че всички разбирачи и моралисти ще забравят за държавата,бедния данъкоплатец и ще са доволни да играем по селата.Делото на давещите е в ръцете на давещите,моля левскарите да си гледат своя отбор,той също не е цъфнал и вързал,това че тази година приближения до властта Иво Тонев Ви уреди лиценз и от "наши" близки фирми намира някакви пари няма да е вечно.Тези приказки за чест,достойнство,морал като си беден,като си пред фалит не вървят,след като не можем феновете да си издържаме отбора ще се молим на някой който може да го спаси,Батков колко плонжа направи пред Газпром,белким го огрее.Не написа ли синята агитка ..Благодарим Ви г-н Борисов...когато министър-председателя Ви "назначи" руската банка за спонсор,това ли е достойно и морално,не е, но като искаме любимите ни отбори да ги има ще е така.

Страхотна логика вадиш. :lol: Трябвало да останете в "А" група, защото нямало условия и организация да играете в долните групи. А да те попитам, ако чисто хипотетично се случи, че завършите на последно място в "А" група, тогава пак ли трябва да ви оставят в елита, защото няма да има организация в долните групи? :lol:
За другото. По лично моя преценка, вашите дългове към държавата вече съм ги отписал да бъдат върнати. :) Някой друг може да си вярва, че оздравителния план на Манджуков ще оправи нещата, негова си работа. :) Ако дойде Черепа или някой друг с готовност да дава пари, тогава вече нещата са съвсем различни и нямам нищо против да си плаща дълговете, да ви гради отбора, ако иска и шампиони да ви прави.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 юни 2015 16:16

Търсят се всевъзможни варианти да не ги изхвърлят ....Потресен съм ! :evil:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 юни 2015 16:24

ЕМИЛ написа:Търсят се всевъзможни варианти да не ги изхвърлят ....Потресен съм ! :evil:

Гласувайте против, иначе мъката продължава в дербитата...7-ма,8-ма,9-та, 10-та и т.н. загуба :idea: :lol:
@ Победа над ЦСКА, кога Емиле? :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 04 юни 2015 16:27

ЕМИЛ написа:Търсят се всевъзможни варианти да не ги изхвърлят ....Потресен съм ! :evil:

Струва ми се че търсят варианти да съществуват.Щото както са тръгнали и пари за нафта за мачовете в долните дивизии нямат.Че там ще играят е ясно!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 юни 2015 16:28

Teo написа:

Гласувайте против, иначе мъката продължава в дербитата...7-ма,8-ма,9-та, 10-та и т.н. загуба :idea: :lol:

Бат Тео, Чичовото още сънува маската на Гонзо след онзи злополучен мач. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 юни 2015 16:33

Teo написа:

А бре, барон Мюнхаузен, това ли те топли? :lol:
По темата-няма да изхвърлят червените, а покрай тях и жепейците.
Но ако продължават така , сами ще се изгонят все някога.
Миналата година, горе долу по това време, /не ми се рови точно по кое/ казах, че 2008-ма ще ви се види като рай, спрямо това, което ще се случи 2015-та.
Смяхте се, бъзикахте се, шампиони ...и т.н....
Е?
Последна промяна от Мистри на 04 юни 2015 16:35, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 юни 2015 16:35

Позор за тези които ще гласуват за ЦСКА, че и за Локо Сф!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “ЦСКА”