Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- damyanov1963
Re: Къса памет, шизофрения или обикновена проституция?
Прави чест на повечето привърженици на ЦСКА, че се разграничават от унизителната молба. Винаги съм бил на мнението, че не трябва всички да се слагат под един знаменател.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
HardWork написа:Васил Божков не трябва да стъпва на армията! Той купуваше и продаваше титли, уреждаше мачове, продаваше мачове в ЕКТ (справка с Бешикаташ), отбора трупаше дългове, не вкара нито стотинка в базата и школата! Аз съм против старото дружество да взима лиценз и да играе в А група! След като се допусна Ботев да започне от В група, за нас защо не може??
Сръбската мастия Смешич продаде титлата 2006 на Подуяне... не защитавам никой с това мнение!

-
- Контакти:
HardWork написа:Васил Божков не трябва да стъпва на армията! Той купуваше и продаваше титли, уреждаше мачове, продаваше мачове в ЕКТ (справка с Бешикаташ), отбора трупаше дългове, не вкара нито стотинка в базата и школата! Аз съм против старото дружество да взима лиценз и да играе в А група! След като се допусна Ботев да започне от В група, за нас защо не може??
Спомняш ли си колега,преди сезон 2003-2004г как собственика на тотото превика в собственият си хотел Рила всички собственици на футболни клубове ,,за да играят фейрплей.Кой стана шампион.И кой го направи.Късата памет на някои не означава че е такава и за други.
- CSKA_1948_
- Контакти:
damyanov1963 написа:Прави чест на повечето привърженици на ЦСКА, че се разграничават от унизителната молба. Винаги съм бил на мнението, че не трябва всички да се слагат под един знаменател.
Димитър Ангелов, Георги Атанасов, Лъчезар Николов - щом тия тримата са се подписали няма какво повече да коментираме. Дупедавци.
Нали се молеха на Гриша Ганчев. Той вече не е ли най големия цесекар. А кой ли ще е следващия по- голям?
lz1tmw написа:Нали се молеха на Гриша Ганчев. Той вече не е ли най големия цесекар. А кой ли ще е следващия по- голям?
Помолиха се на най-големия цесекар. Сега се помолиха на най-големия левскар. Остава на чичко Венци да се помолят и на втория най-голям цесекар Домусчиев.

[offtopic]

GOLEADOR написа:ЦСКА няма нужда да бъде спасяван от мутра.А с това писмо към Черепа феновете се излагат.Ставаме като мишоците от Подуяне с техните плакати и шествия под наслов "Върнете престъпника - Спасете Левски"!Аз не подкрепям писалите това писмо!Надявам се повечето цесекари също!
Я да припомниш нещо за това шествие

Вие сте мазохистите дето през 3-4 години и връщате Спасителя Лупи да ви "спасява".... Не говори за нас, а се вижте Вас първо...
Logical person написа:1.Писалите писмото не са от сектора;
2.Подобна декларация е условие на Божков;
3.Най-вече факта, че дебелото прасе Дуче фигурира в нея - разкаяние и извинение към Божков;
4.Божков си е прав за себе си. След като Дуче го гони е нормално сега да очаква същия Дуче да му се моли. Въпреки че вече не е никакъв при нас;
Ако на времето Божков не искаше да си тръгне ,т.е. ,ако бяха дали базите,знаеш ли кога Дучето или който и да е,щеше да го изгони от ЦСКА

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Време е да се помолите и на Папата 
Божков не е глупав да плати толкова много пари за стари дългове

Божков не е глупав да плати толкова много пари за стари дългове

blueboss написа:GOLEADOR написа:ЦСКА няма нужда да бъде спасяван от мутра.А с това писмо към Черепа феновете се излагат.Ставаме като мишоците от Подуяне с техните плакати и шествия под наслов "Върнете престъпника - Спасете Левски"!Аз не подкрепям писалите това писмо!Надявам се повечето цесекари също!
Я да припомниш нещо за това шествие
Вие сте мазохистите дето през 3-4 години и връщате Спасителя Лупи да ви "спасява".... Не говори за нас, а се вижте Вас първо...
Ясно ми е защо мразите Томов,както и защо ви е страх да не се върне отново на Армията.Относно шествието:
[rimg]http://oi44.tinypic.com/2z9fa4g.jpg[/rimg]
Да не забравяме , че събрахте и над 20 000 подписа в подкрепа на престъпника.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]