Ти кажи за Гибона, не ме учи на правопис.това как се пише е по новият ви правопис , на тиквата.Доста време ти отне да го търсиш в Гугъл

[offtopic]С тази регистрация , ми приличаш на провокатор.[/offtopic]

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Stahlgewitter написа:Едва ли,според мен Гонзо се ослушва за поредните нещастници,я Тополата я Пачека.Най-вероятно ще идем на по-зле от тази година.
Вратарят Пламен Илиев вече официално не е играч на Левски. 23-годишният страж напуска "Георги Аспарухов" четири години и половина след пристигането си на "Герена" от Видима - Раковски едва 19-годишен. Роденият в Ботевград футболист разтрогна договора си с 26-кратните шампиони само ден, след като Георги Иванов-Гонзо и Иво Тонев му казаха, че не попада в плановете на Стойчо Стоев за сезон 2015/2016 година. Илиев има 123 мача за "сините", 104 от тях в "А" група, едва шест в евротурнирите и 13-а за Купата на България, където загуби два финала - 2013-та и 2015-та година.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Жив и здрав да е Пацо! След 5-6 години, ако узрее е добре дошъл !
modor написа:W84me написа:Жив и здрав да е Пацо! След 5-6 години, ако узрее е добре дошъл !
5-6 години....още следващото лято ще е тук
batmanlevski написа:Гара Дембеле, Жуниньо Жуниор, Тони Калво и Антонио Вутов , са със свободни трансфери и никой от тях не би отказал да се върне в Левски , дано този път не ги изтървем !
vvessel написа:batmanlevski написа:Гара Дембеле, Жуниньо Жуниор, Тони Калво и Антонио Вутов , са със свободни трансфери и никой от тях не би отказал да се върне в Левски , дано този път не ги изтървем !
Ти вярваш ли, че те ще дойдат да играят тук за 10-12 хил. лева ?!?
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 12 госта