Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот tevez » 03 юни 2015 15:52

Най-вероятно Левски ще чака отговор от Старокин до около 20 юни. В този период футболистът ще се ослушва за интерес от чужбина.
:roll: :roll:

Боже, докъде стигнахме? Да чакаме 20 дена някой си Старокин! Ето това е падение за клуба!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 юни 2015 16:14

tevez написа:
Най-вероятно Левски ще чака отговор от Старокин до около 20 юни. В този период футболистът ще се ослушва за интерес от чужбина.
:roll: :roll:

Боже, докъде стигнахме? Да чакаме 20 дена някой си Старокин! Ето това е падение за клуба!

В този ред на мисли/ много го обичам това клише :lol: / да попитам.
Някой тук спомена за "цели".
За това какво иска публиката на Левски е ясно.И затова тя е номер едно!
Иска ми се да чуя , какви са целите на ДИРЕК..ръководството.
Но не заучените фрази "Ние сме Левски, борим се за титла и купа".
Някой от чукчитата на Тодорини кукли да седне да му напише два реда.
Давам пример:
"Хора, финансово сме зле.Първата цел е да стабилизираме отбора , както финансово, така и игрово.И понеже все пак сме Левски, ще се БОРИМ ,за челно класиране.Например." :lol:

Въпреки ,че бих предпочел да прочете само ДВЕ думи:
"ПОДАВАМ ОСТАВКА!"
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 03 юни 2015 16:21

Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка. Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки. Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.

Писах и преди Курдов няма да го вземат в Левски докато Гонзо е тук, защото баща му няма да си затваря устата и ще ги плюе, когато Гонзо, машиниста или Батков се издънят. А нашите големци не искат критика а будали с пари. И на мен ми се иска да дойде в Левски, нищо че си пада леке малкия, но поне е левскар до мозъка на костите си.
Само ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 юни 2015 16:30

comorad написа:
Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка. Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки. Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.

Писах и преди Курдов няма да го вземат в Левски докато Гонзо е тук, защото баща му няма да си затваря устата и ще ги плюе, когато Гонзо, машиниста или Батков се издънят. А нашите големци не искат критика а будали с пари. И на мен ми се иска да дойде в Левски, нищо че си пада леке малкия, но поне е левскар до мозъка на костите си.
Само ЛЕВСКИ

Значи не само аз искам да му се даде шанс. Не знам дали ще му провърви в Левски, но трябва да се намери начин да опита. Почти всеки футболист си има само един отбор в който прави име и кариера. Пълно е с примери на големи футболисти, които сменят отбора си и вече не са същите никога повече. Във футбола поговорката, че камъка си тежи на мястото е много точна. Аз имам усещане, че на него точно и само в Левски може да му се получи.

vency75
Контакти:

Мнениеот vency75 » 03 юни 2015 16:48

Player написа:
comorad написа:

Само ЛЕВСКИ

Значи не само аз искам да му се даде шанс. Не знам дали ще му провърви в Левски, но трябва да се намери начин да опита. Почти всеки футболист си има само един отбор в който прави име и кариера. Пълно е с примери на големи футболисти, които сменят отбора си и вече не са същите никога повече. Във футбола поговорката, че камъка си тежи на мястото е много точна. Аз имам усещане, че на него точно и само в Левски може да му се получи.

не си само ти.,много сме на това мнение,но трудно ще се получи.ама знае ли човек.има време.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 03 юни 2015 17:55

Player написа:
comorad написа:

Само ЛЕВСКИ

Поне 10тина писахме в подкрепа на твърдението " Курдов в Левски" още през миналия трансферен прозорец. Наско би могъл да се превърне в емблематична 9ка.. точно като баща си!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 03 юни 2015 18:20

Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка.

Спринтира срещу един защитник. Като дойде и му се наредят 10 човека пред наказателното къде ще спринтира.

Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки.

Някой виждал ли Курдов да печели единоборство?

Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.

Пепи Курдов никога не е бил голям играч, освен на килограми.

Навсякъде, където е бил Наско си тръгва със скандали. Баща му пък постоянно върти някакви циркове в Пловдив. Те просто са си такива.

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 03 юни 2015 18:37

Sinite ot Sofia написа:По въпроса с децата.. айде само да не сравнявате времената и да слагате имената на Гиби, Наско (футболиста), Ники Илиев и др, редом до тези на близнаците, Мисяк и т.н. С юноши цели не се гонят и бъдете сигурни - много бързо ще ви спадне ентусиазма. Да се налагат 2ма, 3ма покрай останалите окей, ама гръбнака да ти е от тежащи 47кг "футболисти".. няма как да стане. Ние не сме Литекс, или друг посредствен отбор.

Аз ти изредих 6-7 играча по на 20-22 години, които играеха едновременно, просто им даваха шанс и цели се гонеха и постигаха. И не тежаха много. Ако Гиби и Ники, в момента са сред юношите, бъди сигурен, че няма да помиришат терена. Точно Литекс са на верния път в момента, може би единственият отбор, дето не е на загуба и не трепери за лиценз. Ако не ти харесва Литекс, виж Шалке, как пускат 19 годишен срещу Реал и сам ги прави за смях. А ние пазим Краев да не прегори срещу Паланков...

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 03 юни 2015 18:57

century_old написа:
Sinite ot Sofia написа:По въпроса с децата.. айде само да не сравнявате времената и да слагате имената на Гиби, Наско (футболиста), Ники Илиев и др, редом до тези на близнаците, Мисяк и т.н. С юноши цели не се гонят и бъдете сигурни - много бързо ще ви спадне ентусиазма. Да се налагат 2ма, 3ма покрай останалите окей, ама гръбнака да ти е от тежащи 47кг "футболисти".. няма как да стане. Ние не сме Литекс, или друг посредствен отбор.

Аз ти изредих 6-7 играча по на 20-22 години, които играеха едновременно, просто им даваха шанс и цели се гонеха и постигаха. И не тежаха много. Ако Гиби и Ники, в момента са сред юношите, бъди сигурен, че няма да помиришат терена. Точно Литекс са на верния път в момента, може би единственият отбор, дето не е на загуба и не трепери за лиценз. Ако не ти харесва Литекс, виж Шалке, как пускат 19 годишен срещу Реал и сам ги прави за смях. А ние пазим Краев да не прегори срещу Паланков...

Нещо против Паланков? Краев е никой пред Тодор Паланков и по успехи, и по качества, и по мачове, и по голове.

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 03 юни 2015 19:33

Alexandrov93 написа:
century_old написа:

Нещо против Паланков? Краев е никой пред Тодор Паланков и по успехи, и по качества, и по мачове, и по голове.

Защо все нещо против търсите? Видя ли нещо, лошо да съм казал, той беше централен защитник и илюстрирах с него. И Лерой Сане няма успехите, мачовете головете на Роналдо ,Бейл, Пепе и Касияс, ама го пуснаха.

Върни се в “Левски”