Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот vaskonti » 03 юни 2015 15:30

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:Aко загине САЩ, Китай изгарят с едни има-няма 10-на трилиона долара. :lol:
И това са реалните загуби, косвените трудно може да бъдат изчислени.

Па Русия... Ми то се вижда, че "Янките" са в топ 3 на икономическите им партньори.
И все пак ако предположим, че за Русия е по-добре да няма силен САЩ, то на останалите от Г8 едвали им е до това.

И все пак не е лошо да се знае, че САЩ ще фалират само ако те самите си преценят, че ще имат келепир от тая работа.
Никой не може да ги фалира, няма и как да фалират по-естествен път.

Само с 1 ход и са зад борда ;) Петрола в евро навсякъде и ...

Е как ще стане това? Как ги виждаш Русия, Китай, въобще цяла Азия да търгува в евро? Русия и Китай подписаха миналата година търговско споразумение, според което абсолютно цялата им търговия ще се извършва в долари. Къде виждаш еврото тук, идея си нямам :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 юни 2015 15:44

vaskonti написа:Е как ще стане това? Как ги виждаш Русия, Китай, въобще цяла Азия да търгува в евро? Русия и Китай подписаха миналата година търговско споразумение, според което абсолютно цялата им търговия ще се извършва в долари. Къде виждаш еврото тук, идея си нямам :)

Преди време пак го написа това и те попитах къде го си го чел, но нищо не каза.
Такова нещо като договор ЗА разплащане в долари няма, това, че договора е номиниран в долари е нещо съвсем различно...
Даже един от шефовете на Газпорм го каза преди 2 месеца, като съобщи, че могат да се извършват преговори за разплащане в други валути...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 03 юни 2015 15:53

THE G.A.M.E написа:Aко загине САЩ, Китай изгарят с едни има-няма 10-на трилиона долара. :lol:

Па Русия... Ми то се вижда, че "Янките" са в топ 3 на икономическите им партньори.
И все пак ако предположим, че за Русия е по-добре да няма силен САЩ, то на останалите от Г8 едвали им е до това.

И все пак не е лошо да се знае, че САЩ ще фалират само ако те самите си преценят, че ще имат келепир от тая работа.

Не си прав.Ако загине САЩ,Китай ще си увеличат територията с има няма едни 50% от територията на САЩ.Аз лично бих се насочил към крайбрежията им и после ще вдигам аларма,че ми нарушават акваторията.Пък на ония големите и безполезни корита дето само разхождат самолетчетата на ляво и на дясно,да им търсят място къде да акостират.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 03 юни 2015 16:00

vaskonti написа:
boabbb написа:

Само с 1 ход и са зад борда ;) Петрола в евро навсякъде и ...

Е как ще стане това? Как ги виждаш Русия, Китай, въобще цяла Азия да търгува в евро? Русия и Китай подписаха миналата година търговско споразумение, според което абсолютно цялата им търговия ще се извършва в долари. Къде виждаш еврото тук, идея си нямам :)

И аз не виждам никакво евро.Златна рубла,златен юан и всякаква валута обезпечена със злато-да,но безброй напечатани и безполезни хатийки...ей да ходяр да си ги събират от Син сити.Същата работа е.Еврото е като долара-хартийка с печат,без никакво покритие!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 юни 2015 16:04

Руснаците ако направят врътката петроля да се търгува в евра, требе един 120-метров паметник на Путин да изваят насред Брюксел.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 03 юни 2015 16:08

Баце що па не прати едно писмо до Путин, да се търгува в левове.... :? :?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 юни 2015 16:20

Tzar_Kiro написа:И аз не виждам никакво евро.Златна рубла,златен юан и всякаква валута обезпечена със злато-да,но безброй напечатани и безполезни хатийки...ей да ходяр да си ги събират от Син сити.Същата работа е.Еврото е като долара-хартийка с печат,без никакво покритие!

Хващам бас, че ти си Бат Станко. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 03 юни 2015 16:23

Tommi написа:
Tzar_Kiro написа:И аз не виждам никакво евро.Златна рубла,златен юан и всякаква валута обезпечена със злато-да,но безброй напечатани и безполезни хатийки...ей да ходяр да си ги събират от Син сити.Същата работа е.Еврото е като долара-хартийка с печат,без никакво покритие!

???

За какво става въпрос?До сега съм нямал честа да дискутирам нещо с този потребител.Той от кои е?От добрите или от лошите?А вие от кои сте?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 юни 2015 16:26

Tommi написа:

Златната рубла го издаде :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 03 юни 2015 16:28

А,защо руснаците не си продават петрола в рубли? Съвсем сериозно питам.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”