Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Мнениеот dreben23 » 02 юни 2015 18:53

Гонсало Игуаин искате ли? :) Аз за него лично съм малко раздвоен, защото може и по-добри опции.

Уолкът подписва с Арсенал, но иска гаранции

Нападателят Тио Уолкът почти сигурно ще поднови договора си с Арсенал, но въпреки това иска гаранции за позицията си на терена.

Както е известно, английският национал от доста време иска ролята на върха на атаката, макар че често пъти му се налага действа по крилото.

Действащият контракт на футболиста ще навлезе в последната си година в началото на идната кампания и „топчиите“ желаят да го задържат. Говореше се, че ако лондончани не се договорят с Уолкът, то той може да се озове в Ливърпул, където желанията му ще бъдат изпълнени.

Арсенал купи Дани Уелбек и Алексис Санчес, а освен това разполага с Оливие Жиру и преотстъпения Лукас Подолски. 26-годишният Уолкът смята, че заслужава да получи своя шанс като водещ нападател и това ще бъде сред основните му претенции при разговорите с управата.

Начо Монреал иска да си остане при нас. :)

Турският "Хюриет" съобщава, че Джоел Кемпбъл може да премине във Фенебархче за около 8 млн паунда. :(

Ливърпул отправи несериозна оферта - Рахийм Стърлинг за Тио Уолкот и Кийрън Гибс. :lol: :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2015 22:11

dreben23 написа:Гонсало Игуаин искате ли? :) Аз за него лично съм малко раздвоен, защото може и по-добри опции.

по хубаво да се върне Чамак :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2015 22:55

И аз съм против Игуаин - никога не съм го харесвал особено.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 юни 2015 22:57

Udoji90 написа:И аз съм против Игуаин - никога не съм го харесвал особено.

те обикновено го харесват феновете на основния съперник на отбора в който играе :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юни 2015 15:16

Аз съм го харесвал пък винаги и не ми е пукало за отбора в който играе. А може и да ми е пукало, защото е национал на Аржентина. :) Просто си е класа, проблемът е, че е на годинки и затова съм раздвоен и може би по-скоро съм за някой по-млад. :)

Аз влязох да ви дам нещо хубаво, вие пак ме хейтвате. :lol: Вижте асистенцията на Гедийон Зелалем! 8-) https://pbs.twimg.com/tweet_video/CGe84oWWwAAuasZ.mp4

Монако продава Кондогбия на Арсенал за 35 милиона евро

Арсенал е фаворит за подписа на Джофри Кондогбия, съобщава Джанлука Ди Марцио.

Топчиите са готови да платят внушителна сума за полузащитника.

Интер също се интересува от Кондогбия, но нерадзурите трудно ще си осигурят подписа на младока, тъй като Кондогбия желае да продължи кариерата си в клуб, който ще участва в Шампионската лига през следващия сезон.

Ръководството на Монако иска да получи 35 милиона евро за звездата си.

Очаква се артилеристите да удовлетворят това изискване на монегаските.

Това ми е мечтата просто, дано да успеем да го вземем! :)

Тоя хубавец го слушах, много се изложи! :cry:

Наказание заплашва Джак Уилшър
Халфът на Арсенал бе обвинен в непристойно поведение от ФА

Полузащитникът на Арсенал Джак Уилшър може да получи наказание, след като бе обвинен от Футболната асоциация в непристойно поведение.
Причината естествено са действията на футболиста по време на празненствата след спечелването на ФА Къп в неделя, когато си позволи обиди по адрес на местния съперник Тотнъм.
От клуба побързаха да се извинят за случилото се, а самият играч също го направи в понеделник, но това не му помогна и сега той ще трябва да отговаря за действията си. Уилшър има срок до вечерта на 10 юни да обяви дали се признава за виновен или не.
Заради подобно провинение преди година той получи предупреждение, като сега очакванията са да се размине с глоба, макар и да има възможност да бъде със спрени права поне за един мач от новия сезон.
Уилшър бе подкрепен от асоциацията на феновете на Арсенал, което бе напълно нормално предвид съперничеството и враждата с Тотнъм, но със сигурност един играч трябва да показва по-голямо уважение към съперниците.

***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 юни 2015 00:08

Кондогбия да заповяда, ако има нещо вярно в тази новина. 8-) Макар че щом Монако ще участват в ШЛ (поне в квалификациите), то имат основанията (и средствата) да го задържат. :roll:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 юни 2015 02:03

Шчезни пак е хванат да пафка.

Изображение
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 юни 2015 02:07

Кво толкова се е изложил? Нищо сериозно... Нормално е като юноша на Арсенал да придобил и малко от фолклора на феновете : )

--
Аз като гледам не се крие и не бяга, че да го хващат :lol: Пуши си съвсем спокойно човека. За него не е голям проблем. По неприятно е за Месутчо, че той трябва все пак да тича, но кофти...

---
Те Монако рязко промениха политиката преди година. Кризата в раша и санкциите явно изтъняват портфейли. Този се и разведе и допълнително загуби доста пари. Миналата година играха за първи път от почти 10 тина години в ШЛ и въпреки това продадоха Джеймс Родригез на Реал и дадоха Фалкао на Ютд. Това уж им бяха най-големите звезди. Няма да се изненадам ако продължат да продават постепенно.
Кондогбиа ще се радвам да се привлече, но 35 млн са много. 20-25 е по реална цена.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 05 юни 2015 13:44

Чуба Акпом :)

https://vine.co/v/ehYrTZz9vEj
По принцип Венгер не обича да ги стяга много по отношение на дисциплината, само в краен случай. :lol:

Искат 50! Е това вече е прекалено според мен. А Монако със сигурност ще продаде лятото Кондогбия според мен, нищо че е основен играч, хората са бизнесмени, а и Порто и Севиля винаги ще им услужат с някоя от звездите си предполагам. :) Изобщо не се свенят руснаците- Бербо вече стегна куфарите.
Арсенал вади 40 млн. евро за Игуаин
Наполи обаче иска по-голяма сума за голмайстора си

Арсенал е готов да предложи 40 милиона евро за Гонзало Игуаин, но Наполи иска с 10 млн. евро повече, съобщава Gazzetta dello Sport.

27-годишният италиански национал е обект на сериозен интерес от много клубове. Причината за това е, че южняците не се класираха за участие в Шампионска лига. Атлетико Мадрид също следи ситуацията с Игуаин отблизо, но той им е по-скоро резервен вариант.

Арсенал е готов да плаща годишна заплата от 6 милиона евро на бившия нападател на Реал Мадрид, а преди две години се опита да го измъкне от "Сантяго Бернабеу", но неуспешно.

Повече ме е яд, че изтървахме Дибала, но ще свиквам да го мразя, няма как! :cry: Дано поне си вземем здрав и мощен таран! Но в никакъв случай не искам това да е Бака, не ме кефи изобщо и направо ще садна ако накрая е той! :lol:[offtopic]Класен е и то много, но не го искам в Арсенал, да си седи у Севиля и да дишат прахта от крилете на прилепчетата! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 06 юни 2015 15:10

Излязоха две имена към които Арсенал проявява интерес според някои журналисти- Фелипе Мело деф. халф (Галатасарай) и Бен Чилуел, ляв бек (Лестър), а третото е познато - Кондогбия. Офертата за Кондогбия е около 18,2 млн паунда, с една дума няма да ни огрее. Ние искаме пък хептем тънко да минем.. :)

[offtopic]Мениджърът на Пол Погба хвърли бомбата- Погба май е вече продаден, а последният му мач за Ювентус е тази вечер![/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Арсенал”