Рафаел Бенитес - старши треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Рафаел Бенитес - старши треньор на Реал Мадрид

Мнениеот ZinedineZidane » 03 юни 2015 12:13

Инфо от официалния сайт: http://www.realmadrid.com/noticias/2015/06/rafa-benitez-nuevo-entrenador-del-real-madrid

Рафаел Бенитес е новият треньор на Реал Мадрид. Новината беше официално потвърдена от ръководството на 10-кратния европейски клубен шампион. Договорът на 55-годишния специалист е за срок от три години, а представянето му е от 14,00 часа българско време.

Испанецът заменя на поста Карло Анчелоти, който изкара два сезона на "Сантиаго Бернабеу" и донесе рекордните в историята на тима четири трофея за една календарна година - Шампионска лига, Купа на краля, Суперкупа на Европа и Световно клубно първенство през 2014 г.

В последните два сезона Бенитес бе начело на Наполи. През 2014 г. отборът му завоюва купата и суперкупата на Италия, а в Серия "А" завърши на трето място миналия сезон. През тази година южняците завършиха на пето място в шампионата и отпаднаха на полуфинал в Лига Европа.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Официално: Рафа Бенитес пое Реал Мадрид

Мнениеот Niksh0 » 03 юни 2015 12:23

Не съм голям оптимист, както повечето фенове на отбора.

По-важното в случая е да няма контузии на ключовите ни играчи, както и нападението да заработи отново. Тогава и треньора трудно може да обърка нещо. Пример: Луис Енрике.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 03 юни 2015 12:25

Бенитес е добър в турнирните мачове. Не виждам как ще пребори Барса за първенството. :?
Анчелоти е много по-добър от Бенитес, но пък знае ли човек. Може Бенитес да е човекът за Реал. Времето ще покаже.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 юни 2015 12:29

Нищо и няма на Барса. И при тях ще дойде спадът, който рано или късно стига всеки отбор. С достатъчно разширен състав и късмет да не се стига до контузии, ще сме конкурентно способни. Бенитес е печелил Ла Лига и нищо чудно да го направи пак. Отделно е мадридист и ще работи с една идея по-усърдно.

Аз и за Анчелоти не бях позитивно настроен, но ето че сега съжалявам за него. Пожелавам си и Рафа да ме опровергае. 8-)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 03 юни 2015 12:40

Кофти момчета,успех ви желая

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 юни 2015 12:44

Позитивното е, че Рафата не търпи слаби игри и нищо чудно Бейл да е първият потърпевш. :lol: От него все пак очаквам коренно различна игра занапред.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 03 юни 2015 12:47

Въпреки, че се знаеше отдавна за мен това е лоша новина. Бенитез не успя в Неапол, не виждам как би успял в Мадрид. Поредната глупост на Перез, наподобяваща тази с назначаването на Кейрош. Все пак се надявам да не съм прав и желая успех на Реал Мадрид. HALA MADRID!!!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 03 юни 2015 12:53

Аз съм меко казано бесен от поредната тъпотия на цайсатия президент. Глупостите продължават с пълна сила. Единствената ми мъничка надежда е Бенитес наистина да има властта при трансферите и отборът да се подсили с точните хора.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 03 юни 2015 12:56

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Да ви е честит! :mrgreen:
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 юни 2015 12:58

Няма по-идиотско решение на Перез, от както е президент на отбора.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Архив”