Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот chakalat » 02 юни 2015 23:03

Още един последен цитат който за съжаление е истина.
We are more Everton, Newcastle & Villa, than the scum, Arsenal or Chelsea.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 юни 2015 02:49

Както вече е ясно, Роджърс остава поне до края на тоя сезон, като може и да има, но може и да няма промени в структурата, макар че на всички им е ясно, че трябва да има подобрения....

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 6h6 hours ago

Brendan Rodgers will stay as #LFC manager after meeting with Tom Werner. All parties agreed improvements must be made

Rodgers will certainly be backed with several new signings in order to achieve the clubs ambitions. (Chris Bascombe) #lfc

Иначе очакват тази седмица да потвърдят за Милнър, за да могат да започнат след това с Ингс, който обаче заминава за европейското до 21, така че не го очаквам да подпише скоро и ще има нова оферта за Клайн, но все още се умува за клаузата на Бентеке, като не са съгласни да платят толкова ново.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 юни 2015 03:13

Tony Barrett tweeted this earlier and then deleted it.

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 03 юни 2015 04:46

9lives написа:
Tony Barrett tweeted this earlier and then deleted it.

Изображение

Ами освен да връщаме и бившата супер надежда Кристиян Немет,вчера четох,че вкарал 6гола в хамериканската мейджър лига "и си доказал класата" :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2015 09:52

[offtopic]Привърженик на Ливърпул !

Трагедията, резилът, срамът и пропадането в Ливърпул продължават с пълна сила. Такива малоумници няма в нито 1 друг клуб, каквито са ръководителите на мърсисайдци. Падението и следващия сезон е 100% сигурно, още 1г ще бъдем боксова круша на всички отбори във висшата лига. Миналата година подобрихме негативните си резултати в цялата история и като награда ни оставят този самозванец БР треньор ужас. Аз си оставам заклет фен на Ливърпул до края и завинаги, но ако БР наистина остане начело, няма да гледам нито един мач. Това е сръбна вест за всички фенове по света да оставят БР за треньор. Боже Господи до къде стигна Ливърпул! Ето защо Торес и Джерард си тръгнаха, както и Суарез, аз не се сещам за друг качествен футболист в Ливърпул след като си тръгна Джерард това не е било никога, нито след Кевин Кийгън, нито след Далглиш, Оуен, Ръш, Фаулър, отбора остана без нито един качествен играч срамота. Това великата стратегия на този нещастник БР да превърне клуба в Суонзи или Саутхямптън, недостоен да се опълчи на КПР, Стоук Сити или Кристъл Палас. И това се нарича треньор, да не забравяме Лудогорец, Бешикташ и Базел. Според вас това Ливърпул ли се казва откакто дойде БР смени всички играчи, екипа сега остава и името на клуба да промени (според мен вече го е направил) и стадиона това ако не се казва стратегия здраве му кажи. Този човек БР е достоен да бъде съблечен гол в ръцете си с една картонена купа, да направи 10 обиколки на Анфийлд или пуснат за Северна Ирландия. Забележете какво е казал ...имам какво да дам на клуба още ... 3г видяхме какво даде, срам, подигравки, резил и съжаление в противниковите отбори.
[/offtopic]
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 03 юни 2015 10:00

Надявах се да махнат БР, но за съжаление остава. Сега остава да се надявам да вземем класни попълнения и да станем шампиони догодина..., ама пак ще си остана със съжалението :( .
Hala Madrid

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 юни 2015 10:01

Master_cool чели сме го това :) И тогава казах само едно.Няма мениджър на този свят който би ме спрял да гледам любимият отбор.Аз съм фен на отбора , а не на мениджъра.Колко и да е трагичен един мениджър били те спрял да гледаш любимият отбор ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 03 юни 2015 10:04

iliev72 написа:Master_cool чели сме го това :) И тогава казах само едно.Няма мениджър на този свят който би ме спрял да гледам любимият отбор.Аз съм фен на отбора , а не на мениджъра.Колко и да е трагичен един мениджър били те спрял да гледаш любимият отбор ?!

Да ти кажа , Мойс ме беше докарал до голяма депресия...Не бях спрял разбира се, но чаках с нетърпение да му БИЯТ ШУТА :idea:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 юни 2015 10:08

MASTER_COOL написа:
iliev72 написа:Master_cool чели сме го това :) И тогава казах само едно.Няма мениджър на този свят който би ме спрял да гледам любимият отбор.Аз съм фен на отбора , а не на мениджъра.Колко и да е трагичен един мениджър били те спрял да гледаш любимият отбор ?!

Да ти кажа , Мойс ме беше докарал до голяма депресия...Не бях спрял разбира се, но чаках с нетърпение да му БИЯТ ШУТА :idea:

Тези които не харесват БР като теб ще чакат с нетърпение ;) Не мога да се сърдя , че не разбират последователността на собствениците на Ливърпул.Поне за мен това беше нормалното развитие на нещата.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 юни 2015 10:28

Между другото ,ако наистина заплатата на Милнър ще е 150 к ,това е НОВИНА . Дали пък ,това не е началото на промяната на модела ?
До сега са взети 24 играчи от Роджърс и незнам колко преди това от Далглиш и НИТО ЕДИН от тях ,не е бил на повече от 100 к !
Може би Брендън е бил чут ? И с Милнър започват промените в трансферната политика ? Дай боже ...предстои да видим...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”