Gil-galad написа:mb45 написа:Mалко конспирация - Роджърс не е такава мишка, каквато всички го изкарват и разбира, че само с млади играчи не става и започва да поставя условия и да иска промяна на модела. Американците обаче си държат на модела и му спретват последните 2 мача както и сагата с Рахийм, и го очернят пред феновете. Сега спокойно ще могат да си го уволнят, даже феновете ще ги подкрепят. Интересно е ако има някаква истина в това, кой ще е следващия, с който ще се експериментира.
Има статии от вчера, че ФСГ нямат намерение да уволняват Роджърс, но само, ако той се съгласи на условията им, че трансферния комитет остава, което може би ще е най-голямата глупост, която са правили досега....
Да точно това е голямата новина от вчера ,след може би моето поредно незаслужено наказание без нито една обида .Но пък срещу мен имаше няколко обиди и май няма наказание за обичайните виновни ?
Роджърс показва смелост !!! Тръгва смело срещу модела на американците ,защото вижда че по този начин няма да стане работата .
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... pt-5804384?
Условията му са не само срещу комитета а срещу модела като цяло !!! Иска по опитни играчи да се купуват ,по завършени ,както и доказани таланти а не недоказани такива с потенциал .ТОЧНО ТОВА КОЕТО АЗ ИСКАМ И МРЪНКАМ ОТ СУМАТИ ВРЕМЕ !! Най накрая показва зъби ,досега беше мишка,но сега показва зъби.Евала .
Прав е човека ,защото така се получава ,че заради скапания модел на американците той обира негативите .Малоумните фенове не мога да проумеят от къде идват проблемите в Ливърпул.
Сега вече е възможно да го изгонят ,ако не се съгласят с условията му . И ще доведат някоя анонимна мишка ,друг послушко .
Вън безамбициозните мишоци от Ливърпул !!
Нека само припомним покупките : 24 играча е купил за 210 млн паунда ,НО фенчета ,нека погледнем и продажбите ? А те са : 28 играча е продал за 130 млн паунда. Напълно нормални цифри ,предвид лайната които му остави Далглиш и предвид трохите които му дадоха американците.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.