Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот slash1912 » 01 юни 2015 22:50

Gil-galad написа:http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/liverpool-fc-likely-europa-league-9368997

Втора урна за ЛЕ.... :lol: :lol: то вече става смешно....но пък като Стоук те бие 6-1 и Кристъл Палас 3-1 за коя урна да си....

С този състав и треньор ние от групата на ЛЕ няма да излезем!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 02 юни 2015 11:20

Това е нормално и тук не може да се вини само Браян.Коефициентът се определя на базата на участието ни в ЕКТ през последните 5 години, а ние тия 5 години нямахме кой знае какво вихрено участие :)
Иначе и Слаш е прав, много вероятно е ако играем както играхме последните мачове въобще да не си излезнем от групата, а нека припомним, че вече спечелилият ЛЕ участва директно в ШЛ :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 02 юни 2015 11:43

Mалко конспирация - Роджърс не е такава мишка, каквато всички го изкарват и разбира, че само с млади играчи не става и започва да поставя условия и да иска промяна на модела. Американците обаче си държат на модела и му спретват последните 2 мача както и сагата с Рахийм, и го очернят пред феновете. Сега спокойно ще могат да си го уволнят, даже феновете ще ги подкрепят. Интересно е ако има някаква истина в това, кой ще е следващия, с който ще се експериментира.

На линия
Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 02 юни 2015 11:56

mb45 написа:Mалко конспирация - Роджърс не е такава мишка, каквато всички го изкарват и разбира, че само с млади играчи не става и започва да поставя условия и да иска промяна на модела. Американците обаче си държат на модела и му спретват последните 2 мача както и сагата с Рахийм, и го очернят пред феновете. Сега спокойно ще могат да си го уволнят, даже феновете ще ги подкрепят. Интересно е ако има някаква истина в това, кой ще е следващия, с който ще се експериментира.

Има статии от вчера, че ФСГ нямат намерение да уволняват Роджърс, но само, ако той се съгласи на условията им, че трансферния комитет остава, което може би ще е най-голямата глупост, която са правили досега....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 юни 2015 12:13

Gil-galad написа:
mb45 написа:Mалко конспирация - Роджърс не е такава мишка, каквато всички го изкарват и разбира, че само с млади играчи не става и започва да поставя условия и да иска промяна на модела. Американците обаче си държат на модела и му спретват последните 2 мача както и сагата с Рахийм, и го очернят пред феновете. Сега спокойно ще могат да си го уволнят, даже феновете ще ги подкрепят. Интересно е ако има някаква истина в това, кой ще е следващия, с който ще се експериментира.

Има статии от вчера, че ФСГ нямат намерение да уволняват Роджърс, но само, ако той се съгласи на условията им, че трансферния комитет остава, което може би ще е най-голямата глупост, която са правили досега....

Да точно това е голямата новина от вчера ,след може би моето поредно незаслужено наказание без нито една обида .Но пък срещу мен имаше няколко обиди и май няма наказание за обичайните виновни ? :lol:
Роджърс показва смелост !!! Тръгва смело срещу модела на американците ,защото вижда че по този начин няма да стане работата .
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... pt-5804384?
Условията му са не само срещу комитета а срещу модела като цяло !!! Иска по опитни играчи да се купуват ,по завършени ,както и доказани таланти а не недоказани такива с потенциал .ТОЧНО ТОВА КОЕТО АЗ ИСКАМ И МРЪНКАМ ОТ СУМАТИ ВРЕМЕ !! Най накрая показва зъби ,досега беше мишка,но сега показва зъби.Евала .
Прав е човека ,защото така се получава ,че заради скапания модел на американците той обира негативите .Малоумните фенове не мога да проумеят от къде идват проблемите в Ливърпул.
Сега вече е възможно да го изгонят ,ако не се съгласят с условията му . И ще доведат някоя анонимна мишка ,друг послушко .
Вън безамбициозните мишоци от Ливърпул !!
Нека само припомним покупките : 24 играча е купил за 210 млн паунда ,НО фенчета ,нека погледнем и продажбите ? А те са : 28 играча е продал за 130 млн паунда. Напълно нормални цифри ,предвид лайната които му остави Далглиш и предвид трохите които му дадоха американците.
Последна промяна от iznenada на 02 юни 2015 12:49, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 02 юни 2015 12:49

Леко уточнение, не те да се съгласят с неговите условия, а той с техните, което е още по-тревожно.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 02 юни 2015 13:46

mb45 написа:Леко уточнение, не те да се съгласят с неговите условия, а той с техните, което е още по-тревожно.

За мен това си е другия начин да му кажат - НАПУСНИ САМ! Явно не им се плащат неустойки на американците :lol:
Продължавам да твърдя, че друг тип мениджър би бил по-успешен от Роджърс при този тип управление.. Остaвям настрана качествата на Роджърс (които съм критикувал достатъчно).. Стилът и неговата визия за футбола изисква освен млади и перспективни играчи, също така поне няколко звезди, които да дърпат КАРУЦАТА, за да може играта на Ливърпул да не страда и да се бори за нещо. Тоест Роджърс НЕ Е от типа треньори като Клоп, които ще хванат един средняшки до момента отбор (Борусия), ще подменят състава с талантливи, но не чак толкова известни играчи (първата година в Дортмунд централен нападател им беше Димитър Рангелов :shock:) и постепеннно ще ги трансформира първо в страхотен отбор, после в новоизлюпени звезди ;) За модела на американците трябва точно такъв треньор, а щом Роджърс не може да се справя, е време да си отиде :idea:
Изображение

Изображение

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 юни 2015 13:52

mb45 написа:Леко уточнение, не те да се съгласят с неговите условия, а той с техните, което е още по-тревожно.

Пълни глупости ,промяната я иска Роджърс ,американците няма какво да прмененят ,те си карат от три години със един и същи модел (трансферна политика).
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 02 юни 2015 13:59

CSKA69 написа:

За мен това си е другия начин да му кажат - НАПУСНИ САМ! Явно не им се плащат неустойки на американците :lol:
Продължавам да твърдя, че друг тип мениджър би бил по-успешен от Роджърс при този тип управление.. Остaвям настрана качествата на Роджърс (които съм критикувал достатъчно).. Стилът и неговата визия за футбола изисква освен млади и перспективни играчи, също така поне няколко звезди, които да дърпат КАРУЦАТА, за да може играта на Ливърпул да не страда и да се бори за нещо. Тоест Роджърс НЕ Е от типа треньори като Клоп, които ще хванат един средняшки до момента отбор (Борусия), ще подменят състава с талантливи, но не чак толкова известни играчи (първата година в Дортмунд централен нападател им беше Димитър Рангелов :shock:) и постепеннно ще ги трансформира първо в страхотен отбор, после в новоизлюпени звезди ;) За модела на американците трябва точно такъв треньор, а щом Роджърс не може да се справя, е време да си отиде :idea:

Ако янките искат успехи с наложения модел стил "Мънибол" точно такъв треньор им трябва. Ако решат, че техния човек не е Роджърс, ако Клоп отпада, Анчелоти абсурд, Бенитес в Реал - ще е голяма забава кого ще открият за големия футбол.

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 юни 2015 14:04

CSKA69 написа:

Не беше Рангелов, а Лукас Бариос за който ми е единствения упрек към Клоп за цялото му ръководене на Борусия. Взе тоя олигофрен Левандовски и изгони Бариос.
Последна промяна от wolf на 02 юни 2015 14:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”