Мнениеот suareshampion » 11 авг 2015 11:40
Американците приеха условията на Брендън и го оставиха на поста . Направиха се някои промени в модела и се взеха класни играчи ,но пък отново се продаде един от най добрите играчи . Ако не се промени тая част от модела да се продава всяко лято по един от най добрите ни играчи ,нищо добро не чака Ливърпул .
Сега с началото на сезона искам да пожелая успех на Роджърс ,хладен разум и късмет . Той трябва да не се предоверява на някои основни за него играчи ,които му носят само срам през всичките години . Разкара доста дупки ,което е похвално ,но и остави някои .Не приемам хода му да назначи Данчо Трагедията за капитан . Това е неразумен ход .Дано прогледне все пак през сезона и разбере ,че това е една от най големите му дупки през последните 4ри години . Шкъртел също му е носил много сълзи ,но пък той му продължи договора ?! Дано словака все пак влезе в час ,най вече предвид факта че навлиза в една доста зряла за футболист възраст и да направи силен сезон . Миньоле е другата дупка ,която носи само срам на Роджърс ,откакто го е взел . Но той така и не му взе класен заместник .Вероятноста тези три дупки да отнемат работата на Роджърс е твърде голяма ,но пък за това ще си е виновен единствено и само той .
Остават още 20 дни до затварянето на прозореца .Трябва да се направят доста изходящи трансфера и по мое виждане да се привлекат още трима играчи за да е напълно готов отбора за новия сезон .
Определено Ливърпул ще е по силен от предния сезон .Брендън привлече някои класни играчи ,които ми дават надежда за постигане на нещо голямо .
Коутиньо,Стъридж,Фирмино,Милнър,Джан,Клайн,Сако,Ибе,Бентеке и малкия Гомез са добри играчи ,които могат да донесат така желаната от мен 19та титла за Ливърпул .
Морено ,Маркович,Ориги ,Илори също имат голям потенциал и мисля ,че още тоя сезон ще го разгърнат .
Очаквам Ловрен също да подобри играта си .
Отдолу идват доста добри момчета ,които аз следя от няколко години и прогнозирах големи успехи за тях .Вълнувам се за тия момчета и чакам до една година да пробият в първия отбор а защо не и някои от тях ,още тоя сезон да изиграят някой друг мач с батковците ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.