Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот HoUs4oOL » 18 май 2015 14:38

suareshampion написа:http://gong.bg/football-sviat/anglia/rodzhyrs-lipsvat-ni-lideri-i-kachestvo-329083
Ето ,човека прекрасно вижда и осъзнава лошото моментно състояние на отбора и логичното лошо настроение у феновете и Иска КАЧЕСТВО ,но както вече много пъти споменах ,доста са пречките за да се привлече качество в Ливърпул .

А тия футболисти аз ли го доведох в отбора?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 май 2015 17:55

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:http://gong.bg/football-sviat/anglia/rodzhyrs-lipsvat-ni-lideri-i-kachestvo-329083
Ето ,човека прекрасно вижда и осъзнава лошото моментно състояние на отбора и логичното лошо настроение у феновете и Иска КАЧЕСТВО ,но както вече много пъти споменах ,доста са пречките за да се привлече качество в Ливърпул .

Той искаше други .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2015 01:38

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Той искаше други .

Да не ги беше купувал изобщо

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2015 12:51

wolf написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Той искаше други .

Нямаше как .Миналата година не участвахме никъде ,но след като влязохме в ШЛ и групата трябваше да се увеличи .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2015 13:41

suareshampion написа:
wolf написа:
suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:

Той искаше други .

Нямаше как .Миналата година не участвахме никъде ,но след като влязохме в ШЛ и групата трябваше да се увеличи .

Алберто, Илори, Аспас бяха много наложителни

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 юни 2015 23:17

Брендън Роджърс със годишнина начело на отбора,мисля че той е единствения който може да празнува след постигнатото за 3г от него-избелени зъби и младо гадже,вместо кашалот в леглото :!:
Пожелавам му да не празнува 4 годишнина и го поздравявам със следната статия(особено последната част)

http://www.liverpoolway.co.uk/index.php ... eason-r816

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 юни 2015 13:41

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

iznenada

Мнениеот iznenada » 02 юни 2015 13:42

Това е голямата новина от вчера.
Роджърс показва смелост !!! Тръгва смело срещу модела на американците ,защото вижда че по този начин няма да стане работата .
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... pt-5804384?
Условията му са не само срещу комитета а срещу модела като цяло !!! Иска по опитни играчи да се купуват ,по завършени ,както и доказани таланти а не недоказани такива с потенциал .ТОЧНО ТОВА КОЕТО АЗ ИСКАМ И МРЪНКАМ ОТ СУМАТИ ВРЕМЕ !! Най накрая показва зъби ,досега беше мишка,но сега показва зъби.Евала .
Прав е човека ,защото така се получава ,че заради скапания модел на американците той обира негативите .Малоумните фенове не мога да проумеят от къде идват проблемите в Ливърпул.
Сега вече е възможно да го изгонят ,ако не се съгласят с условията му . И ще доведат някоя анонимна мишка ,друг послушко .
Вън безамбициозните мишоци от Ливърпул !!
Нека само припомним покупките : 24 играча е купил за 210 млн паунда ,НО фенчета ,нека погледнем и продажбите ? А те са : 28 играча е продал за 130 млн паунда. Напълно нормални цифри ,предвид лайната които му остави Далглиш и предвид трохите които му дадоха американците.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 авг 2015 11:40

Американците приеха условията на Брендън и го оставиха на поста . Направиха се някои промени в модела и се взеха класни играчи ,но пък отново се продаде един от най добрите играчи . Ако не се промени тая част от модела да се продава всяко лято по един от най добрите ни играчи ,нищо добро не чака Ливърпул .
Сега с началото на сезона искам да пожелая успех на Роджърс ,хладен разум и късмет . Той трябва да не се предоверява на някои основни за него играчи ,които му носят само срам през всичките години . Разкара доста дупки ,което е похвално ,но и остави някои .Не приемам хода му да назначи Данчо Трагедията за капитан . Това е неразумен ход .Дано прогледне все пак през сезона и разбере ,че това е една от най големите му дупки през последните 4ри години . Шкъртел също му е носил много сълзи ,но пък той му продължи договора ?! Дано словака все пак влезе в час ,най вече предвид факта че навлиза в една доста зряла за футболист възраст и да направи силен сезон . Миньоле е другата дупка ,която носи само срам на Роджърс ,откакто го е взел . Но той така и не му взе класен заместник .Вероятноста тези три дупки да отнемат работата на Роджърс е твърде голяма ,но пък за това ще си е виновен единствено и само той .
Остават още 20 дни до затварянето на прозореца .Трябва да се направят доста изходящи трансфера и по мое виждане да се привлекат още трима играчи за да е напълно готов отбора за новия сезон .
Определено Ливърпул ще е по силен от предния сезон .Брендън привлече някои класни играчи ,които ми дават надежда за постигане на нещо голямо .
Коутиньо,Стъридж,Фирмино,Милнър,Джан,Клайн,Сако,Ибе,Бентеке и малкия Гомез са добри играчи ,които могат да донесат така желаната от мен 19та титла за Ливърпул .
Морено ,Маркович,Ориги ,Илори също имат голям потенциал и мисля ,че още тоя сезон ще го разгърнат .
Очаквам Ловрен също да подобри играта си .
Отдолу идват доста добри момчета ,които аз следя от няколко години и прогнозирах големи успехи за тях .Вълнувам се за тия момчета и чакам до една година да пробият в първия отбор а защо не и някои от тях ,още тоя сезон да изиграят някой друг мач с батковците ..

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 авг 2015 11:45

Върни се в “Кошче за отпадъци”