За ЦСКА, лиценза и фалити? Анкета!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: За ЦСКА, лиценза и фалити? Анкета!

Мнениеот popokutepetel » 01 юни 2015 22:11

snakyy написа:От тва да плащаш данъци на държавата смисъл нема, НО има служители, които са работили и не са си получили заплатите, затова трябва да се премахне тая опция да обявиш фалит, и да почнеш на чисто. хиляди българи страдат от тая практика разни еднодневки ООД-та да фалират ежедневно и така да си спестяват милиони от заплати на прецакани работници, държавата требва малко да погледне за народа а не да търси плащане на данъци. Аз съм против Левски, ЦСКА да плащат данъци за да се строят разни трибуни моци, стадиони в ловеч и всички други градове различни от София и Пловдив с общински/държавни средства. Отгоре на всичко съм 100% сигурен, че всеки клуб извън столични и пловдивски имат пера в бюджета отделян от общините. Ете тва е двоен аршин!

Пич и аз не съм фен на данъците, то кой ли пък е, но щеш не щеш плащаш. Същото е и за търговските дружества - искаш да работиш плащаш, не плащаш - фалираш.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юни 2015 22:12

Мистри написа:С хора, които са били на учение, когато Господ е раздавал интелект, като пишещия преди мен, си заслужавате съдбата.

Бог дал-Бог взел,аз претенции нямам :) А кой кво е заслужил го виждаш вечер, кога то си лягаш на възглавницата :mrgreen:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Megatron_69
Контакти:

Мнениеот Megatron_69 » 01 юни 2015 22:29

sin4ec написа:
Megatron_69 написа:Спечелихме Купата на мъчениците в Либия/сега сме мъченици и в България/,Зимен шампион и други такива,а стадионът е в кофти състояние,обаче на доста апетитно място,затова са и тези подмолни игри сега...А с Монтана имахте късмет че играхте в 2 мача,иначе нямаше да има съботен КУРъор..... :mrgreen:

Верно е, имаше снимки на Гърнетата със зенитни картечници от Либия. Стадиона ще го сринат и направят там МОл, хотел и комплекс като стой, та гледай, а колкото до събота-проблемът изобщо не беше в курьор и макари. Беше в Педро и Домоффчийски, че им е трудно от няколко метра да уцелят празната врата, а вместо това пратиха топката при разгонените чайки да я мътят вместо яйце.
Зимен шампион...това малко ми е странно като звучене, нещо като кандидат ебач на наточена пу.ка, много близо бил до нея, ама друг я хванал и наевал , а пишман- кандидатът пак си я кара на чекии... :)

Няма да го сринат,но сринаха отбора-външни боклуци с любезното съдействие на наши отрепки-предатели....Умишлено неплащане с цел фалит ....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2015 22:49

1. Почваме от А група с новото дружество!
2. Почваме от А окръжна с новото дружество!

:)

@ КАКВОТО И ДА СТАНЕ... ЦСКА Е ВЕЧЕН! МАРКАТА Е ВЕЧНА! ИСТОРИЯТА Е В ГЛАВАТА МИ!
@ Изобщо не ме вълнува останалата час :idea:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2015 22:51

Пийте бири и не му мислите толкова... ще се оправим и ще бъдем фактор.. както винаги до сега :idea: :) 8-)

Потребителски аватар
EnevY
Контакти:

Мнениеот EnevY » 01 юни 2015 22:52

Аз искам да отидем с достойнство в долните нива и да почнем от начало. Не искам шмекерии и тарикати. В тая държава има достатъчно беззаконие, та и любимия ми клуб да става ПРИМЕР за такова!
Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите.

Айнщайн

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2015 22:54

EnevY написа:Аз искам да отидем с достойнство в долните нива и да почнем от начало. Не искам шмекерии и тарикати. В тая държава има достатъчно беззаконие, та и любимия ми клуб да става ПРИМЕР за такова!

За мен няма значение като цяло, но избирам варианта с директно оставане в А ( Защото ЦСКА е социален феномен и е марка в България и Европа... като цяло никой няма да гледа А група, ако ЦСКА не играе там)... ако не стане здраве да е ще подкрепяме ЦСКА даже и накрай света... :idea:

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 01 юни 2015 23:11

Teo написа:
EnevY написа:Аз искам да отидем с достойнство в долните нива и да почнем от начало. Не искам шмекерии и тарикати. В тая държава има достатъчно беззаконие, та и любимия ми клуб да става ПРИМЕР за такова!

За мен няма значение като цяло, но избирам варианта с директно оставане в А ( Защото ЦСКА е социален феномен и е марка в България и Европа... като цяло никой няма да гледа А група, ако ЦСКА не играе там)... ако не стане здраве да е ще подкрепяме ЦСКА даже и накрай света... :idea:

Като цяло никой няма да гледа А група, ако ЦСКА играе там.Нали това искаше да напишеш но малко се обърка?Ако тези престъпници ги оставят във А група това ще е позор за футбола в България и в света.И не се бъркай така лошо пич.Ако Цска отиде в А окръжна цяла България ще гледа с интерес и огромно желание шампионата в А професионална група и никой нормален човек няма да се сети никога ама никога за комунистическият урод заченат непорочно от партията Майка и отглеждан изкуствено с парите на всички нормални и трудещи се хора в България.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 юни 2015 23:23

Kris_men2000 написа:Като цяло никой няма да гледа А група, ако ЦСКА играе там.Нали това искаше да напишеш но малко се обърка?Ако тези престъпници ги оставят във А група това ще е позор за футбола в България и в света.И не се бъркай така лошо пич.Ако Цска отиде в А окръжна цяла България ще гледа с интерес и огромно желание шампионата в А професионална група и никой нормален човек няма да се сети никога ама никога за комунистическият урод заченат непорочно от партията Майка и отглеждан изкуствено с парите на всички нормални и трудещи се хора в България.

Крис Минета - уан мен шоу :lol:
Като цяло всеки иска да гледа Левски, особено на съботен финал за купа в Бургас - Блъскай, мачкай...и квото още ти дойде на празната глава. :lol:
Всеки ви иска и в Европа - там сте доказани идиоти, всепризнати и то МНОГОКРАТНО! Там най-много БЛЪСКАТЕ и МАЧКАТЕ! :mrgreen:
Край морето колко криви макарона си купи, с които да гледаш Купата и Европа??? :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 01 юни 2015 23:30

sin4ec написа:
Megatron_69 написа:Като си прав-прав си.Нема ли вариант да ви припознаем,нищо че пак не спечелихте купа и стадионът ви е кабрио???Няма все във втората шестица да играете.... :)

Е, щото вие много купи спечелихте, пък и стадионът ви е прекрасен! :)
Припознайте Монтана, ще ви е подадене. Хем няма да ви тресат за Купата като руски танк-циганска колиба, хем треньорът ви е познат и бил на Армията, пък и регионът е цветущ там и имате бая фенове!

Принципно Монтана е синя, но виж с Враца могат да се цункат....
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Върни се в “ЦСКА”